2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba 2010 Mart Anneleri,
Şevkatli kollarınızda ve sıcakcık yüreğinizde bana da yer var mı?

Mart anneleri topiğine ilk kez yazıyorum çünkü benim bebişimin muhtemel doğum tarihi 4 Nisan'dı. Doktorumuz sezeryan ile doğum yapacağımı bu nedenle bebişimin 23 Mart gibi dünyaya geleceğini söyledi. Bende bundan sonra yola sizlerle devam edeceğim.... Listenize benide eklerseniz çok sevinirim...
Hepinize sevgiler... vereliniortak

hayırlı olsun ne güzel şanslısın bence bebeğn alsında sen almasanda olur

Merhaba bayanlar biz de 17+4 olduk artık bir de kızmışız... Elvin'imiz yolda yani zemuszemus dün sinirlerimi bozan bir olay anlatmak istiyorum. bu sağlık ocakları hamileleri kayıt altına alır ya beni de sağlık ocağından aradılar. daha önce ialç yazdırmıştım oradan biliyorlar hamile olduğumu. eve geliyoruz bulamıyoruz diye bir sürü tafra yaptı ben de işten çıkınca gittim. yorgundum biraz da aç. neyse bu beni ölçtü tarttı. tansiyonumu da kilomu da fazla çıkarttı. onları boşverdik. sonra elinde cep telefonundan biraz büyük bir alet var. karnıma jel sürdü. onunla dinledi. sonra da demez mi "bebeğin kalp atışları derinden geliyor" diye. ben hemen "nasıl yani?" falan dedim. o zaman ben doktorumu arıyayım falan dedim. bu sefer kıvırmaya başladı "daha küçük ya ondan 7 aylık olsun daha net duyulur." yahu insan biraz ağzından çıkanı düşünür. bu insan hamile her duyduğuna panik yapar der. eşim gelene kadar içim rahat etmedi. neyse ki kızım pıt pıt atıyor teyzeleri maaşallah cumartesi doktoruma şikayet edicem bu kadını klava:

beknurcum ben de 20 haftalık oldum 1 hafta falan oldu hissedeli.22. haftaya kadar anlamayabiliyomuş anneler.üzülme yaaa..az kaldıopuyorumnanaktan

ya hissediyimde artık nasıl olduğunu biliyim istiyorum...böylece doktora gitmek okadar için can atmam iyimidir değilmidir diyeee
neye beklicez bakalım artıkın...

hoşgeldiniz şekercim bebişinle birlikte
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebeğiniopuyorumnanaktan

kızımız gelecek inş.. bekliyoruz..ayrınlıtıda kesin belli olur artık herhal .. ama zaten doktorum son iki kontrol de kız bebik kesin demişti..
hadi hayırlısı canımcımm ben cıkmak zorundayım sonra yine görüşürüz.._sat_ kankam mucck hepinizi öpüorum arkadaslarrr

klava: vur bu oklavayı kafasına klava: bunuda benim yerime benide sinir ediyor böyle insanlar ben bizzat böyle bi doktora şahit oldum adamı boğacaktım neredeyse var işte böle insanı sinir etmek için yaratılmış olan tipler
neyseki siz iyisiniz canımcım

hoşgeldiniz şekercim bebişinle birlikte
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebeğiniopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim arkadaşım Rabbim cümlemize nasip etsin yavrularımızı sağ salim dünyaya getirmeyi...

Benim 2'li test sonucum iyi çıktığı için doktor üçlü test istemedi. Allah kısmet ederse 20 Kasım'da ayrıntılı ultrasonografim var.. İnşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz...

Sağol canım ya. iyiyiz neyse ki. daha hareket etmiyor bebiş ama pıt pıt atıyor sürekli. bir de hreket etse :Saruboceq:

benim de 18 kasımda ayrıntılı bende üçlü yaptırmadım gerek görmedi dr.
maşallah diyelim böle dvm edelim inşallah hepimiz

amanda aramıza hoşgeldin
bu arada benimde galiba şubat 27 gibi olacak normal doğum olursa

beknur
merak etme 20. haftanda net hissediliyor ama hergün değil o zamanda düşünüyor insan bebişini

kızlar boğaz yanması olanlar şunları yemesinler

Hamilelik döneminde reflü rahatsızlığına önlem olarak; akşam yatmadan önce ağır şeyler yemekten kaçınılmalı, yemek saati yatmadan 2-3 saat önceye alınmalıdır. Ayrıca, yanma hissini artıracak yiyeceklerden de uzak durulmalıdır. Reflüyü tetikleme ihtimali daha az olan yemekler tercih edilmelidir. Bu yiyeceklerden bazıları; elma, muz, lahana, salatalık, havuç, ayva, taze fasulye, bezelye, brokoli, fırında pişmiş patates, haşlama et, tavuğun gögüs eti, fırında balık, beyaz peynir, kepek, yulaf, mısır ekmeği, pirinç, maden suyu, yağsız salata. Yenmemesi ve uzak durulması gereken yiyeceklerden bazıları da; greyfurt suyu, portakal suyu, sirke, limon, limonata, domates ve domates sosu, hardal, patates kızartması, soğan, sarımsak, baharatlı yiyecekler, soslu makarna, şarap, her çeşit kahve, çay, sirkeli ve yağlı salata, çikolata, patates cipsidir.

sağol canım listeler için yenmemesi gerekenleri inan yemiyorum her gece yatmadan ılık süt ve muz yiyorum inşallah en kısa zamanda atlatırız :sm_confused:

bende pıt pıt konusunda yeniyim Allahın izniyle hareket de ederler tekme de atarlar yakında inşallah canım:Saruboceq:

ya pıt nasıl oluyor arkadaşlar ben sapıtacam artık pıt pıt.. gurulgurul gupgup.. ben hangini hissediyorum yada hissediyomuyum bilmiyorumm.. şişko olunca böylemi oluyoo acaba.
76,6 ile hamile kaldım 81,5 olmuşum

kızlar herkes ayrıntılı ultrasondan bahsediyor. benim doktorum hiç bahsetmedi. gerçi bizim doktorun ultrasonu 4 boyutlu dobbler falan.. acaba benim girdiğim zaten ayrıntılı mı oluyor? :uhm:

amanda 29 neden doktorun şimdiden sezeryan doğum yapacağını söyledi.. inş.ters bişey yoktur..

Kısaca anlatmaya çalışayım canım.
Geçen sene Ekim ayında ilaç tedavi ile hamile kaldım (ikiz). Ama malesef Aralık ayında biri düştü diğeri ise dış gebelik oldu ve ameliyatla sağ tüpüm alındı. Üç ay sonra mikrocerrahi yöntemi (yarı açık) ile bel fıtığı ameliyatı oldum. Haziran ayında tüp bebek tedavisine başladım. Hem geçirdiğim ameliyatlar hemde tüp bebek hamilesi olduğum için normal doğum önermiyorlar doktorlarım. Şimdilik gidişatta bir problem yok çok şükür. Sadece benim için sezeryanla doğum öneriliyor...

boşver canım takma sen o densizleri benim kaynanamda onlardan biri nasıl olduklarını biliyorum. ağzının payını verseydin düşüncesizeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…