- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.741
TEŞKKRÜLERRRRR CANIMMMM ....
AY AHDİ CNAIM HAYIRLI HABERLER İLE GEL İNŞALLAH YARIN BİZDE GİDECEĞİZ DOKTROA KOCACIĞIMLA :)): :lepi::lepi::lepi: PAYLAŞIRIZ ARTIK SENLE SONUÇLARI KARŞILAŞTIRIIZ AYRINTILILARIMIZI GERÇİ BİİZM EHR SEFERİNDE 4 BOYUTLU BAKIYOR AMA SANIRIM AYRINTILIDA İÇ ORGANALRI FELAN DAHA DİKAKTLİ BAKILACAK ...
seyyalcim görün aydın arkadaşımTEŞEKKRÜLERRRRR CANLARIMM BİDE MEVLAM ŞU 88 GÜNÜN BİTİPTE TAMAMNE DÖNÜŞÜNÜ GÖRÜRSEM DEYMEYİN KEYFİMİZE O ZAMAN İŞTE YARIŞ BAŞLAYACAK MELEĞİM 7 AYINI TAMAMLAMIŞ OALCKA ANNE AKRNINDA VE BİZ EŞİMLE SON İKİ AYINI DOYA DOYA YAŞAYACAĞIZ İNŞALLAH ..... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım yaa dün gece benimde sağ tarafımda böyle göbeğimin üstünde bir yer sanki içeden bçak ile eksitler etlerimi nasıl sızlıyordu anlatamam bide yaramaz kıpır kıpır durmadı o oynadıkça daha çok acıyrdu :):):) öylece uyuyakalmışım sabah baktım geçmiş yarın doktora gitiiğimde bende soracağım arada bir bu kadar ağır olmasada bende yaşıyorum acaba nedne oluyor bende merak ediyoru canım...
canım yaa dün gece benimde sağ tarafımda böyle göbeğimin üstünde bir yer sanki içeden bçak ile eksitler etlerimi nasıl sızlıyordu anlatamam bide yaramaz kıpır kıpır durmadı o oynadıkça daha çok acıyrdu :):):) öylece uyuyakalmışım sabah baktım geçmiş yarın doktora gitiiğimde bende soracağım arada bir bu kadar ağır olmasada bende yaşıyorum acaba nedne oluyor bende merak ediyoru canım...
Canııım, şimdi okudum, eşin geliyormuş, hadi gözün aydın :) Bol bol hasret giderin...
Allah hayırlısıyla teskeresini alıp geldiği günleri görmeyi nasip etsin :)
Benim doktorum da 4 boyutlu bakıyor her kontrolde ama kısa tutuyor 4 boyutluyu. Organlarını falan da ölçüyor. Bu seferkini kendi doktorumla, başka bir doktor birlikte yapacaklar, hep böyle yaparlarmış, iki farklı göz baksın da birşey kaçırmasınlar diye. Onun dışında, diğer kontrollerimize göre ne fark olacak bilmiyorum. Bebeğimin iyi olduğunu göreyim duyayım, başka bişey olmasa da olur zaten :)
Detayları paylaşırız pazartesi, hayırlı haberlerle gelelim de :Saruboceq:
Günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben de randevu aldım ama bir sonra hafta sonuna o zmanaa kadar dayanamayacam doktora sorduğunda banada bilgi verirsen sevinirim canımm
fty gunaydin kizlarrrr..................super ya bugun Cuma. 2 gun evdeyim oh oh
KAYCO günaydın herkese millet..
canım bu ağrılar bende de...
özellkile son zamanlarda tam göbek deliğim acımaya başladı.. sanıyorum gerilmekten oluyo..
dimplehawk seyyalcim görün aydın arkadaşım
kocacın geliyor demek
Allah razı olsun canım sağolasın :1hug:çok teşekkrüler canım sanada çok geçmiş olsun cnaım iyiyce dinlen dikakt et kendinede yeğenimizede ....
teşekkürler hijyenim kaydirigubbakcemile5Dimple çok geçmiş olsun bol bol limon mandalina yemeye çalış çok kolay atlatmıştım ben bu şekilde
gunaydin kizlarrrr..................super ya bugun Cuma. 2 gun evdeyim oh oh :lepi: kaydirigubbakcemile2 zemuszemus kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
hımm tabikide veririm canım ben sormayı unutmayayım yeter bebeğin heyecanındna :):):):
evet süper hakakten bu hafta pazar hiç gelemsin:: :
büyük ihtimalle öyle ama yinede bi baksınlar ieçrlerde fazla yırtılma gerilem felan olduğunda müdehale ediliyormuş sanırım geçen bi arakdaş diyrodu ordan biliyorum...
çok teşekkrüler canım sanada çok geçmiş olsun cnaım iyiyce dinlen dikakt et kendinede yeğenimizede ....
teşekkürler hijyenim kaydirigubbakcemile5
mandalina yerim de, limon nasıl olacak :))
Hayırlı Cumalar Güzel Anneler...
Seyyal gözün aydın tatlım
Dimple çok geçmiş olsun bol bol limon mandalina yemeye çalış çok kolay atlatmıştım ben bu şekilde
canim ya gozun aydin bu arada. insallah cok guzel bir haftasonu gecirirsiniz.........
günaydınnnnnn
kocacım geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gece koynumda allah nasip ederse hehehheehehhe :):)::):):):)
zor olacak ama denicem arkadaşımcanım ben 1 limonu kabuklarıyla beraber yedim o kadar iyi geliyor ki anlatamam sanaben ekşiyi severim ama sende az az yemeye çalış iyi gelir inşallah :CüvCüv:
sağolsın tatlım a.s.dimle canımcım geçmiş olsun..arkadaşların dediği gibi limon ve mandalina sanki mucizevi..birebir iyi geliyo gribe,.hafta sonu bende gribe yakalanmak üzereydim,halsiz boğazım ağrımaya,burnum akmaya başlamıştı,.hemen bi güzel limon sıktım,.içtim,sonra mandalinaya hücum,.yarına hiçbişeyim kalmadı:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?