2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canııım, şimdi okudum, eşin geliyormuş, hadi gözün aydın :) Bol bol hasret giderin...
Allah hayırlısıyla teskeresini alıp geldiği günleri görmeyi nasip etsin :)

Benim doktorum da 4 boyutlu bakıyor her kontrolde ama kısa tutuyor 4 boyutluyu. Organlarını falan da ölçüyor. Bu seferkini kendi doktorumla, başka bir doktor birlikte yapacaklar, hep böyle yaparlarmış, iki farklı göz baksın da birşey kaçırmasınlar diye. Onun dışında, diğer kontrollerimize göre ne fark olacak bilmiyorum. Bebeğimin iyi olduğunu göreyim duyayım, başka bişey olmasa da olur zaten :)

Detayları paylaşırız pazartesi, hayırlı haberlerle gelelim de :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar hepinize

ben de doktordan geliyorum
grip oldum dün araya haftasonu girmeden bi gidelim dedik
Rovagyl antibiyotik verdi seyyalcim görün aydın arkadaşım
kocacın geliyor demek :lepi:

ben de randevu aldım ama bir sonra hafta sonuna o zmanaa kadar dayanamayacam doktora sorduğunda banada bilgi verirsen sevinirim canımm

günaydın herkese millet..
canım bu ağrılar bende de...
özellkile son zamanlarda tam göbek deliğim acımaya başladı.. sanıyorum gerilmekten oluyo..

çok saol canım allah kimseyi helede hamile iken eşinden ayırmasınnn :Saruboceq:

aynen biizm doktorda öyle gerçi parmakalrını beynini kollarının ehr ikisinide eşitliğini felan tek tek ölçüyor kaburgaalrı ne durumda diye baya bi kontrole diyor ama bende sen gibi bunun ayrıntısını tam olarak bilemeiyorum neysehadi hayırlı haberler ile geliriz inşallah
diyelim ::)::):): :Saruboceq:

gunaydin kizlarrrr..................super ya bugun Cuma. 2 gun evdeyim oh oh :lepi: kaydirigubbakcemile2 zemuszemus kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

ben de randevu aldım ama bir sonra hafta sonuna o zmanaa kadar dayanamayacam doktora sorduğunda banada bilgi verirsen sevinirim canımm

hımm tabikide veririm canım ben sormayı unutmayayım yeter bebeğin heyecanındna :):):):

fty gunaydin kizlarrrr..................super ya bugun Cuma. 2 gun evdeyim oh oh

evet süper hakakten bu hafta pazar hiç gelemsin :::

KAYCO günaydın herkese millet..
canım bu ağrılar bende de...
özellkile son zamanlarda tam göbek deliğim acımaya başladı.. sanıyorum gerilmekten oluyo..

büyük ihtimalle öyle ama yinede bi baksınlar ieçrlerde fazla yırtılma gerilem felan olduğunda müdehale ediliyormuş sanırım geçen bi arakdaş diyrodu ordan biliyorum...

dimplehawk seyyalcim görün aydın arkadaşım
kocacın geliyor demek

çok teşekkrüler canım sanada çok geçmiş olsun cnaım iyiyce dinlen dikakt et kendinede yeğenimizede ....

Hayırlı Cumalar Güzel Anneler...

Seyyal gözün aydın tatlım

Dimple çok geçmiş olsun bol bol limon mandalina yemeye çalış çok kolay atlatmıştım ben bu şekilde

canim ya gozun aydin bu arada. insallah cok guzel bir haftasonu gecirirsiniz.........

Hayırlı Cumalar Güzel Anneler...

Seyyal gözün aydın tatlım

Dimple çok geçmiş olsun bol bol limon mandalina yemeye çalış çok kolay atlatmıştım ben bu şekilde

saol cnaım ik igğnde olsa keyifli oalcak inşallah yarında bebeişimizi göreceğiz.

bu aarda dediğin gibi mandalina limon aslında bu aralar hepimizin yemesi gerekn şeyler çünki havaalr artık tam nezle grip havası bide malum domuz gribi var :

canim ya gozun aydin bu arada. insallah cok guzel bir haftasonu gecirirsiniz.........

aminnn... ayyy saol cnaım yaa beraber olalımda güsel geçer zaten :):) ee bide bebişimizi göreceğiz zaten laf aramzıda aslında paşa onun için geliyor :):)::)

ankaralıalrla konuşmak bana ayrı bi keyif veriyor toğrağım diye mi acaba :):):):)

dimle canımcım geçmiş olsun..arkadaşların dediği gibi limon ve mandalina sanki mucizevi..birebir iyi geliyo gribe,.hafta sonu bende gribe yakalanmak üzereydim,halsiz boğazım ağrımaya,burnum akmaya başlamıştı,.hemen bi güzel limon sıktım,.içtim,sonra mandalinaya hücum,.yarına hiçbişeyim kalmadı:lepi:

günaydınnnnnn

kocacım geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gece koynumda allah nasip ederse hehehheehehhe :):)::):):):)

çoooooooook şanslısın canım mafoldumben ben bi daha gidemicem eşimin yanına o zaten çıkamıyor eşim ilk aylar harici bi daha benimle gelemedi kontrollere mafoldumben siz çok şanslısınız vallahi bizim kavuşmamıza daha 86 gün varrrrr gel teskere gelllll :enbuyukkk:

canım ben 1 limonu kabuklarıyla beraber yedim o kadar iyi geliyor ki anlatamam sanaben ekşiyi severim ama sende az az yemeye çalış iyi gelir inşallah :CüvCüv:
zor olacak ama denicem arkadaşım
çok sağol inş. işe yarar
sağolsın tatlım a.s.
Allah Allahh sen de mi limonu sıkıntısız içebildin -tatlicadiarzu-
hemen deniyim akşam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…