- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.781
kızlar az önce ne oldu,:)))) benim canım acayip derecede yaprak sarması istiyordu son bir kaç saattir...yapma imkanımda yoktu şu anda,,,birde baktım kapı çaldı...alt katta çok sevdiğim apartmanın annesi olarak gördüğümüz bir teyzemiz var,o elinde tabakla kapıda..bir açtım tabağın üstünü tam istediğim gibi zeytinyağlı yağrak sarması getirmiş....ay ne mutlu oldum anlatamam....başka bişey isteseymişim olacakmış sanki....gözlerim doldu resmen yaaa....Allah gönderdi teyzemi sarmalarla....:))))))))))
Çok iyi yapmışsın valla, eline diline sağlık...
Başarılarının devamını diliyorum.
Böyle yapmak lazım bunlara, adalet diye bişeyden haberleri olmadığı için ancak terörden anlıyorlar !!!
günaydınnnnnn
kocacım geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gece koynumda allah nasip ederse hehehheehehhe :):)::):):):)
çoooooooook şanslısın canım mafoldumben ben bi daha gidemicem eşimin yanına o zaten çıkamıyor eşim ilk aylar harici bi daha benimle gelemedi kontrollere mafoldumben siz çok şanslısınız vallahi bizim kavuşmamıza daha 86 gün varrrrr gel teskere gelllll :enbuyukkk:
Dimplehawk, dikkat et kendine kardeş... Geçmiş olsun...
Selkie, kalbin temizmiş senin, kardeş...
evet yaa,rabbim ne kadar büyük,,,hepimizi görüyor biliyor....inanmıcaksın ama bu bana hamileliğim başladğından beri çok oluyor bişi canım istiyor ve bi süre sonra onu yerken buluyorum kendimi,Rabbimin mucizesi işte,afiyet olsun jnmcım
Haftasonu mesaideydim, hafta içi önceki gün 9 da işten çıktım, o gece 10.30 da müdür arayıp, dosya sordu...
Dün de işten izin istedim. Yorgunum 2 saat bana izin verin dedim. Hayır dediler... Ben de cehennem silahı-3 ü çevirdim. Onlar gel deyince ben hamile halimle mesaideyim... Ben 2 saat isteyince hayır demek diye... Terör estirdim... Rapor aldım, bir günlük, eve gittim...
Haftasonu mesaiye çağırırlarsa, daha da beter edeceğim hepsini...
Arkamdaki kübikte 2 herif oturuyor... Biri deloitte tan alındı... Ben bu halimle çalışıyorum, onlar yok düğün, yok dernek, yok sınavı varmış... Yine mesai desinler, onlara bağıracağım... Ne bu böyle canım... Bankada doğursam, kimsenin umrunda olmayacak... Üstelik hamile hatunların fazla mesai yapması iş kanununa aykırı...
günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar hepinize
ben de doktordan geliyorum
grip oldum dün araya haftasonu girmeden bi gidelim dedik
Rovagyl antibiyotik verdi
seyyalcim görün aydın arkadaşım
kocacın geliyor demek :lepi:
tartılma imkanın varsa bu arada iyi olurben salı giicem dr a anca o zaman bildirebilirim evde yok tartım a.s
ok. cnm haklısıncanım bunu birde saat birden yada bir buçuktan sorna hatırlat bu saatlerde öğle arasıana çıaknalrçok olduğu için kaynıyor böyle konualr.
sağolasın canımdimple çok geçmiş olsun canım, çabuk toparlarsın inşallah...
yarın doktorum tartacak beni, tam denk geldi.
bugün bir elbise giydim, azıcık totom büyümüş gibi geldi, bakalım ne olacak...
sağol sinpaccım kaydirigubbakcemile5Dimplehawk, dikkat et kendine kardeş... Geçmiş olsun...
Selkie, kalbin temizmiş senin, kardeş...
içiyorum zaten arkadaşım çok teşekkürler..dimple geçmiş olsun tatlım,iyi bak kendine ve bebişe sıcak tut özellikle ayaaklarını ve belini,bol bol c vitamini al
günde birkez de nane limon kaynat bence
Allah razı olsun selkiecim, tamam vereliniortakçanım geçmiş olsun bol bol turunçgil ve ıhlamur tüket....
kızlar eşim tutturmuş kzın ismi öykü ya da nil olsun diye
sizce bu iki isim nasıl
ya da hangisi güsel
Slmmm arkadaşlar dün giremedim geçmişide okuyamadım umarım herkes iyidir.
Dila sayende gece rüyamda ne yedim tahmin et....
İnsan iki tane de arkadaslarına verir di mi? Hala canım istiyorcokacimcoook
Bu arada cidden soruyorum kac kilosun? Boy kac?
yaaaa kızlar şu ihlasın ürünleri varya....ay sinir oldum yaaa,,,,öffff!yaklaşık 3 aydır bir kadın arıyor işte biz size tanıtıma geleçeğiz kabul ederseniz diye kaç oldu hayır kabul edemem diyorum,yine arıyor yaaa yine aradı,öfff yapışıyorlar insana...ya birde hiç kullanmam ihlas falan yaaa,,yok diyorum bir saat telde ikna etmeye çalışıyor....uyuz oldum yaaa!
BENCE öykü cok güzel canım sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?