2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inanmıcaksın ama bu bana hamileliğim başladğından beri çok oluyor bişi canım istiyor ve bi süre sonra onu yerken buluyorum kendimi,Rabbimin mucizesi işte,afiyet olsun jnmcım

Allah yardımcınız olsun güselim,ama bak ne kadar güsel yalnız beklemiyosun eşini,beraber büyütüp her güselliğini görebiliceğiniz yavrunuzla birlikte bekliyosun kocişini,tez geçer zaman inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dimple geçmiş olsun tatlım,iyi bak kendine ve bebişe sıcak tut özellikle ayaaklarını ve belini,bol bol c vitamini al
günde birkez de nane limon kaynat bence

Slm güzel Bayanlar...

O kadar mutluyumki...dün pasami gördüm...
yüzünü felan iyice yakindan gördük...o kadar tatliki gözümün önünden gitmiyor
o findik burnu felan...

Daha öncede doktor erkek demisti ama ben yinede beklemekden yanaydim...
Dün iyice gördük artik...

Cok sükür hersey yolunda, hersey normal...
Darisi hepinize insallah...insallah sizde hep güzel haberler alirsin...

Dimplehawk, dikkat et kendine kardeş... Geçmiş olsun...

Selkie, kalbin temizmiş senin, kardeş...

ay çanım Rabbim çok büyük!!!bir kez daha anladım...:Saruboceq:

inanmıcaksın ama bu bana hamileliğim başladğından beri çok oluyor bişi canım istiyor ve bi süre sonra onu yerken buluyorum kendimi,Rabbimin mucizesi işte,afiyet olsun jnmcım
evet yaa,rabbim ne kadar büyük,,,hepimizi görüyor biliyor....

iyi yapmışsınçanım...bu gerek böylelerine...

çanım geçmiş olsun bol bol turunçgil ve ıhlamur tüket....

ben salı giicem dr a anca o zaman bildirebilirim evde yok tartım a.s
tartılma imkanın varsa bu arada iyi olur
ama yoksa salı yazarız seninkini a.s

çünkü haftanın galibine sanal hediyeler olacak o akşam :jeyyar:
canım bunu birde saat birden yada bir buçuktan sorna hatırlat bu saatlerde öğle arasıana çıaknalrçok olduğu için kaynıyor böyle konualr.
ok. cnm haklısın
dimple çok geçmiş olsun canım, çabuk toparlarsın inşallah...
yarın doktorum tartacak beni, tam denk geldi.
bugün bir elbise giydim, azıcık totom büyümüş gibi geldi, bakalım ne olacak...
sağolasın canım
bakalım görecez pazartesi :)
Dimplehawk, dikkat et kendine kardeş... Geçmiş olsun...

Selkie, kalbin temizmiş senin, kardeş...
sağol sinpaccım kaydirigubbakcemile5
dimple geçmiş olsun tatlım,iyi bak kendine ve bebişe sıcak tut özellikle ayaaklarını ve belini,bol bol c vitamini al
günde birkez de nane limon kaynat bence
içiyorum zaten arkadaşım çok teşekkürler..
çanım geçmiş olsun bol bol turunçgil ve ıhlamur tüket....
Allah razı olsun selkiecim, tamam vereliniortak

arkadaşlar hepiniz çok tatlısınız :teselli: hepinizden Allah razı olsun :asigim:

yaaaa kızlar şu ihlasın ürünleri varya....ay sinir oldum yaaa,,,,öffff!yaklaşık 3 aydır bir kadın arıyor işte biz size tanıtıma geleçeğiz kabul ederseniz diye kaç oldu hayır kabul edemem diyorum,yine arıyor yaaa yine aradı,öfff yapışıyorlar insana...ya birde hiç kullanmam ihlas falan yaaa,,yok diyorum bir saat telde ikna etmeye çalışıyor....uyuz oldum yaaa!

Dila sayende gece rüyamda ne yedim tahmin et....

İnsan iki tane de arkadaslarına verir di mi? Hala canım istiyorcokacimcoook

Bu arada cidden soruyorum kac kilosun? Boy kac?

yeni gördüm yaa iş çok az yavaştan gelin yetişemedim es geçtiklerim varsa kusura bakmasın..her topic öğrendi sayenizde boyumu kilomu alla allaaaa yaaa...
1,60 -64 kiloyum nolmuş ha nolmuş gelir yolarım bak seni...sizin yangın merdivenleri pek güzel mavi mavi.

efet bende çalışmıştım orda çook eskiden...
öyle yapıyolar.hamileyim doktor işlerim var kesinlikle bidaha aramayın de.olumlu konuşursan biz sizi bidaha ararıs derler.

BENCE öykü cok güzel canım sositososito

eşim daha hamile değilken bile kızım olursa öykü koyarım diyodu ve hep kızı olucana inandı,ben hamileyken hep rüyamda erkek bebek görüyodum kız istememe rağmen eşimde tek bir kere kızımız olduğunu ve aynı bana benzediğini söledi ve kızım olucak adını da öykü koyarız di mi aşkım dedi
ben de kararsız kaldım
sizce öykü ismine alışsam mı güsel bi isim mi yaniçünkü bu bebek ve isim benim için çok çok çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…