2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

naaappptın kız?
günaydın...

delisin işte boşuna demedik.....

Haftasonu mesaideydim, hafta içi önceki gün 9 da işten çıktım, o gece 10.30 da müdür arayıp, dosya sordu...

Dün de işten izin istedim. Yorgunum 2 saat bana izin verin dedim. Hayır dediler... Ben de cehennem silahı-3 ü çevirdim. Onlar gel deyince ben hamile halimle mesaideyim... Ben 2 saat isteyince hayır demek diye... Terör estirdim... Rapor aldım, bir günlük, eve gittim...

Haftasonu mesaiye çağırırlarsa, daha da beter edeceğim hepsini...

Arkamdaki kübikte 2 herif oturuyor... Biri deloitte tan alındı... Ben bu halimle çalışıyorum, onlar yok düğün, yok dernek, yok sınavı varmış... Yine mesai desinler, onlara bağıracağım... Ne bu böyle canım... Bankada doğursam, kimsenin umrunda olmayacak... Üstelik hamile hatunların fazla mesai yapması iş kanununa aykırı...

ayyy canım benimmm kıyamam sanaaaçok iyi anlıyoru mseni şeekrim buda bizim son şansımız ben gidemiyroum çanakaklede benim eşim oda bi tane akrabası gidip benim yerime imza atacak öyle bişielr ayrlamış öyle geldi yoksa ben olamadan çıakrmıyorlar ialeside almanyada ordan gelemezler uğurlamaya bile gelemedielr : valal gel teskere gel oalcak mevlam bize kolaylık versin . senin eşin enrde askerlik yapıyor ve bebeğin ne kadarlık ?

aaa dur cnaımcım ben başta hatırlayaamdım ama sonra aklım başıam geldi senle biz ço konuşmuştuk senle aprdon canım yaaa :

aaa dur cnaımcım ben başta hatırlayaamdım ama sonra aklım başıam geldi senle biz ço konuşmuştuk senle aprdon canım yaaa :

önemli değil canım fazla giremiyorum ben sürekli takip ediyorum ama yazmaya vaktim olmuyor yerimseniben hayırlısı olsun cnm kaderimiz böyle napalım buna şükür allahtan telefonu icad etmişler gerçi oda sınırlı ama olsun allaha şükür o var dilerim zaman çabuk geçer yarıyı bitirdik şükür şimid diğer yarıyıda bitirmek nasip etsin mevlam sağlıklı sıhatli hem bebişlerimize hem eşlerimize kavuşalım inşallah bu arada biz 21'inci haftamızdayız siz ne kadar oldunuz cnm

dimple geçmiş olsun janım dikkat et biz sensiz naparız? seyyal gözün aydıınnn çok sevindim arada çıkıyorumda kusura bakmayım muhabbeti kaçırıyorum yaw...

ay maşşalah bizde 19+4 olduk şükür onuda yarıaldık . sağlık durumlarıda iyidir inşallah meleklerimizin de hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin mevlam. evet çok şükür telefon var ama laf aramızda ben hani o aşkım kapatmam alzım diyor ya sesim donuyor tamam diyroum kapatır kapatmaz başlıyor gözlerimden yaşlar zor bir dönem kendimizede beebkelrimizide iyi bakmamız gerekiyor birde onalrın morallerini yğksek utumamız lazım onalrd orda bir sürü sıkıntıalrla uğraşıyorlar . yani iki tarafta kutsal bir onur mücadelesi içinde :) hepimize sabır diliyorum mevlamdan canım arasıra gir yaz böyle dertleşelim senle de :)

cennet annelerin ayaklarının altındadır derler ya cnm biz şimdi çifte anne sayılırız kaydirigubbakcemile3 hem eşlerin morelini yüksek tut hem sağlıklı beslen bebiş büyüsün oooo işimiz çok zor düşününce ama allah öyle bi güç veriyorki şükürler olsun tabiki ailemizin destelerinide unutmamak gerek opuyorumnanaktan

ya kesinlikle anne işte canım benim nerdeyse elinden gelse sırıtnda taşıyacak hele küçük akrdeşim peşimde pervane ve sürekli gözlerimi kontor ediyorlar ağlamışmıyım acaba gene bi köşede gizlice diye :):):) yok ama güçlü durmamız gerekiyor ben bide balık burcuyum duygusalızdır ama güçlüyüzdür genede zor durumalrla baş etmeyi biliriz ağlamak bizi sadece rahatlatır yani gözyaşalrı biizm zayıflığımız olarak görenler çok yanılır yani :):):):

arkadaşlarım
bazılarımız haftasonu giremiyor nete
o yüzden şimdiden söyleyeyim
pazartesi kilo bildirimlerimiz başlıyor, haftasonu tartılmayı unutmayın yerimseniben

haberi olmayan arkadaşlar varsa, bilenler bilmeyenlere söylesinn :))

Çok iyi yapmışsın valla, eline diline sağlık...
Başarılarının devamını diliyorum.
Böyle yapmak lazım bunlara, adalet diye bişeyden haberleri olmadığı için ancak terörden anlıyorlar !!!

canım bunu birde saat birden yada bir buçuktan sorna hatırlat bu saatlerde öğle arasıana çıaknalrçok olduğu için kaynıyor böyle konualr.

dimple çok geçmiş olsun canım, çabuk toparlarsın inşallah...
yarın doktorum tartacak beni, tam denk geldi.
bugün bir elbise giydim, azıcık totom büyümüş gibi geldi, bakalım ne olacak...

Canım, haklısın, sustukça semer geçiren çok oluyor... Keşke, ben söylemedn anlayan olsa... Ama sadece söylemek değil, kafalarına da vurmak gerekiyor, bazen...

Dila sayende gece rüyamda ne yedim tahmin et....

İnsan iki tane de arkadaslarına verir di mi? Hala canım istiyorcokacimcoook

Bu arada cidden soruyorum kac kilosun? Boy kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…