- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.981
siriuscum benimki tüp bebek Tedavi zaten tuzlu oluyor. Hamile kaldıktan sonra 2 kez kontrole gittim ama nasıl olduysa para almadılar. Özel hastaneye gidiyorum. Ama belki bundan sonra alırlar orasını bilmiyorum. Çünkü ufacık tahlillere bile ödeme alıyolar hemen. Doğum ücretini de sormadım, bir bilgim yok
elitu canım senin kanaman tamamen kesildimi benim kahverengi lekelenmelerim az az olsada devam ediyo ama bu lekeler yüzünden çok tedirginim....
Canım ben hergün 3 öğün 3 er tane progestan kullanıyorum fitil olarak. Kanamam olmasın diye. Allah muhafaza onu ihmal edersem kanamam olur zaten. Ben sürekli kullanıyom. Durup dururken kanama oluyo ve ben kanarken hissetmiyorum. Wc ye gittiğimde gördüm ikisinde de. ve az da değildi. Çamaşırım tamamen batmıştı. Normalde adet olurken ufacık bir belirtide hemen hissederdim ama belki de rahimin şekli falan değişiyo ondan mıdır bilmem
bende progestan hap olarak günde 3 tane içiyorum öyle fazla bir leke değil günlük akıntı gibi kahverengi kana hiç dönüşmedi inşallah 15 gün sonrada hayırlı haberler alabilirim Rabbime hep benim için hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görürüz...
İnşallah herşey yolunda gider canım. zeliş seninki normal yoldan mı olmuştu.
maaşallah zelişcim. genç yaşta 2.bebişin gelecek inşallah. Korkma canım, kafanı da sürekli kanamayla meşgul etme. Psikolojik de olabiliyormuş. Dr bana adet gününü falan düşünme dedi.
merhabalar herkese bende katılayım dedim aranıza :)
merhabalar herkese bende katılayım dedim aranıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?