2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bol bol su iç birde yırtık o zaman daha az oluyormuşişu hamileliği sağ salim bştirseydik bende 2 gündür oturamıyorum dogru düzgün,hemeroid oluşmaya başladı sanırım.....:çok üzgünüm:

bol bol su iç birde yırtık o zaman daha az oluyormuşişu hamileliği sağ salim bştirseydik bende 2 gündür oturamıyorum dogru düzgün,hemeroid oluşmaya başladı sanırım.....:çok üzgünüm:

dayanamadıın durumlarda anestol pomat sür ağrıya çok ii gelio.uyuşturuo bölgeyi hmn.ama sık kullanma gebelik dolayısı ile.geçmiş olsuna.s.

mrb selkiecm umarım iisindr.hemoroid sorunun varsa kuşburnu çayı içmeni öneririm.ama şu poşet çaylardan deil onlarda katkı var çünkü. doğal kuşburnunu kaynatıp tüketebilirsin rahatlıkla hem kan şekerini de düzenliyor.geçmiş olsun canım.a.s.

bişi sorcam siz nasıl sütyen kullanıyosunuz:uhm:

canım benimde aynı göğüs ve göbekten ibaret oldum bu kauçuklu olanlardan kullanıyorum ama rahat deil pek.mecburum çünkü düğmelrim çok büyüdüçok belli oluyor yoksa.lohusa sütyenlerini de hiç kullanmadım.evde şu normal minimizer penyeler tercihim.

selam herkese,evi taşıdım giremedim uzun zamandır.herkes iyidir umarım.benim kız hala emeklemiyo ya.deli olcam hatta yan gelip yatıyo arada canı isterse dönüyo

Sheylaaa cook güldümmm :)))
Alemsin .... :))

Hamileliginiz degerini blin arkadaslar cook özlüyor insn o günleri cook hemde...
her aniniz cok degerli ve unutulmaz olsun sizin icin :))

Saglikli - güzel hamilelikler diliyorum... bebeleriniz saglicaklar kucaginiza alin INSALLAH...:)

geçmiş olsun selkiecim hemoroid kızımda bendede başlamışdı öylesine geçiştirdim bence doktora git bebek bası yaptıgı için zamanla yırtık bile olabiliyo ben hiç önemsemedim doğumdan sonra ne acılar çekdim makat yırtılmışdı yavrumu ağlaya ağlaya emziriyodum otursan acıyo ayakda dursan acıyo mecbur sezeryandan sonra bide onun için operasyon geçirdim doktora gidersen krem fitil verir.ilerlemez inşallah bendede tekrar başlamış çok tedirginim bende gidicem pazartesi.

gözün aydın canım...bende çok özledim bebişimi,1 ay oldu görmedim....salı gideceğim inşallah bebişimi görmeye şimdiden heyecanlandım yaaa

İnşallah kızlar ben de daha şimdiden bir ay nasıl dayanacağım diyorum :kedi: şimdiye kadar hep testlerin tarihi geçmesin falan diye 2 haftada 1 haftada bir gitmiştik. ama şimdi bir ay sonra ayrıntılıya çağırdı doktor. benb gittiğimde de 21 haftalık falan olacak. ama yüzünü görmek çokk güzeldi ya minicik bir surat... görür görmez yerim senin suratını dedim.. oyy yerim ben onu ...

Anneler ve yavruları dinleniyor sanırım. :) Bizimkiyse sabahın köründe dans etmeye başladı...Ah bu çocuk ahh!!!

keşke benimki de dans etse.. :ecrin_bebek: ama biraz küçük heralde teyzesi... anca pıt pıt atıyor.. kaydirigubbakcemile3 edebiyat öğretmeni misin?

dayanamadıın durumlarda anestol pomat sür ağrıya çok ii gelio.uyuşturuo bölgeyi hmn.ama sık kullanma gebelik dolayısı ile.geçmiş olsuna.s.

kızlar teşekkürederim,oğlanda oluşmuştu benim ilk sonra hiç bir zararı olmadı bana doğumdan sonra bunda yine tekrar etmeye başladı,çok kötü bişey yaaa,önerilerinizi deneyeçeğim mutlaka...çok sıkıntı oldu bana bu şimdi....

geçmiş olsun canım.. hemeroid acısını çok iyi bilirim. çünkü bende bekarlıktan beri var. ama şimdi hamileyken henüz hiçbir sorunla karşılaşmadım. inşallah da karşılaşmam. çok korkuyorum çünkü. normalde dayanılmaz bir şey bir de hamileyken... patlıcan sapını kaynatıp içenler vardı k.k. da istersen bir kontrol et. mucizevi falan diye bahsediyordu.. patlıcanlar bitmeden yetişirsin kaydirigubbakcemile3

keşke benimki de dans etse.. :ecrin_bebek: ama biraz küçük heralde teyzesi... anca pıt pıt atıyor.. kaydirigubbakcemile3 edebiyat öğretmeni misin?

Maaşallah, büyüdükçe yersin tekmeleri... :) Evet, edebiyat öğretmeniyim.

Geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine. İnşallah sorun büyümeden kaybolur. Bende de eskiden beri var. Doktorum, sorun çıkarırsa gel ilaç uygulayalım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…