- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.901
yağ kullanmıyorum nemlendirici krem kullanıom gün aşırı.bide karnım basenler fln alıştırmıştm kendimi de bunları görünce çok yadırgadım:sinifsinif:eet öle giymemişin gibi ama çok kötü durumdaydım ben mecburdum yani.hala bile giyemiom dierlerini yanları acıo çünkü.umarım hepten parçalanmam doğuma kdr:gitme:
bol bol su iç birde yırtık o zaman daha az oluyormuşişu hamileliği sağ salim bştirseydik bende 2 gündür oturamıyorum dogru düzgün,hemeroid oluşmaya başladı sanırım.....:çok üzgünüm:
bol bol su iç birde yırtık o zaman daha az oluyormuşişu hamileliği sağ salim bştirseydik bende 2 gündür oturamıyorum dogru düzgün,hemeroid oluşmaya başladı sanırım.....:çok üzgünüm:
bişi sorcam siz nasıl sütyen kullanıyosunuz:uhm:
gözün aydın canım...bende çok özledim bebişimi,1 ay oldu görmedim....salı gideceğim inşallah bebişimi görmeye şimdiden heyecanlandım yaaa
gözün aydın bebekini görmüşün gzl gzl zemuszemuskıskandım bak :kedi:özledim bende bebekimi 2haftam var daha off yaaaakannehir erken gidince ben sana şu zmn gel demiştim dio.eşime dedim.başka bi hastaneye daha gidelim.sadece bebekimi görmek için geçici bi dr bulalım diom.yerimsenibenben gittiğimde 22haftalık olcak bebekim.darısı başımıza:lepi:
İyi pazarlar güzel anneler...
Anneler ve yavruları dinleniyor sanırım. :) Bizimkiyse sabahın köründe dans etmeye başladı...Ah bu çocuk ahh!!!
dayanamadıın durumlarda anestol pomat sür ağrıya çok ii gelio.uyuşturuo bölgeyi hmn.ama sık kullanma gebelik dolayısı ile.geçmiş olsuna.s.
mrb selkiecm umarım iisindr.hemoroid sorunun varsa kuşburnu çayı içmeni öneririm.ama şu poşet çaylardan deil onlarda katkı var çünkü. doğal kuşburnunu kaynatıp tüketebilirsin rahatlıkla hem kan şekerini de düzenliyor.geçmiş olsun canım.a.s.
geçmiş olsun selkiecim hemoroid kızımda bendede başlamışdı öylesine geçiştirdim bence doktora git bebek bası yaptıgı için zamanla yırtık bile olabiliyo ben hiç önemsemedim doğumdan sonra ne acılar çekdim makat yırtılmışdı yavrumu ağlaya ağlaya emziriyodum otursan acıyo ayakda dursan acıyo mecbur sezeryandan sonra bide onun için operasyon geçirdim doktora gidersen krem fitil verir.ilerlemez inşallah bendede tekrar başlamış çok tedirginim bende gidicem pazartesi.
kızlar teşekkürederim,oğlanda oluşmuştu benim ilk sonra hiç bir zararı olmadı bana doğumdan sonra bunda yine tekrar etmeye başladı,çok kötü bişey yaaa,önerilerinizi deneyeçeğim mutlaka...çok sıkıntı oldu bana bu şimdi....
keşke benimki de dans etse.. :ecrin_bebek: ama biraz küçük heralde teyzesi... anca pıt pıt atıyor.. kaydirigubbakcemile3 edebiyat öğretmeni misin?
kızlar teşekkürederim,oğlanda oluşmuştu benim ilk sonra hiç bir zararı olmadı bana doğumdan sonra bunda yine tekrar etmeye başladı,çok kötü bişey yaaa,önerilerinizi deneyeçeğim mutlaka...çok sıkıntı oldu bana bu şimdi....
Maaşallah, büyüdükçe yersin tekmeleri... :) Evet, edebiyat öğretmeniyim.
inşallah sabırsılıkla bekjliyorum.. ne güzel ben de edebiyat öğretmeniyim hihoyyyt
inşallah sabırsılıkla bekjliyorum.. ne güzel ben de edebiyat öğretmeniyim hihoyyyt
Nereden mezunsuzn? Ben Çanakkale Edeb.Öğrt. Ama Türkçe öğretmeni olarak çalışıyorum özel okulda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?