- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.921
Balıkesir Üniversitesi Necatibey eğt. fak. ben de türkçe öğretmeni olarak çalışıyorum ama meb. deyim
O zaman edebiyat ya da Türkçe sitelerinde de karşılaşmışızdır. :)
geçmiş olsun canım.. hemeroid acısını çok iyi bilirim. çünkü bende bekarlıktan beri var. ama şimdi hamileyken henüz hiçbir sorunla karşılaşmadım. inşallah da karşılaşmam. çok korkuyorum çünkü. normalde dayanılmaz bir şey bir de hamileyken... patlıcan sapını kaynatıp içenler vardı k.k. da istersen bir kontrol et. mucizevi falan diye bahsediyordu.. patlıcanlar bitmeden yetişirsin kaydirigubbakcemile3
Maaşallah, büyüdükçe yersin tekmeleri... :) Evet, edebiyat öğretmeniyim.
Geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine. İnşallah sorun büyümeden kaybolur. Bende de eskiden beri var. Doktorum, sorun çıkarırsa gel ilaç uygulayalım dedi.
kesinlikle :) ben hemen hemen hepsine üyeyim :)
kızlar teşekkürederim,salı gideceğim dr ye bahsedeceğim bu durumdan belki ilaç falan yazar....
o patlıcan sapını bende duydum ,denesem bebeğe bir zararı olurmu acaba?
kızlar teşekkürederim,salı gideceğim dr ye bahsedeceğim bu durumdan belki ilaç falan yazar....
o patlıcan sapını bende duydum ,denesem bebeğe bir zararı olurmu acaba?
ıhlsmurdamı zararlıymış,,,,?Bence doktoruna danışmadan bitkisel şeyler falan yapma. Grip olduğumda arkadaşımın doktoru ıhlamur içme dedi mesela bana. Ben çok korkuyorum böylr şeylerden.
Kızlar Zeliş'ten haber var mı?
nhe bileyim sonuçta sebze bir şey olacağını sanmıyorum ama sen yine de bir doktora danış. ben hiç yapamadım çünkü oldum olası öyle ot mot kaynatıp içemem midem bulanır..:sinifsinif:
ıhlsmurdamı zararlıymış,,,,?
Burada geçen hafta doktora giden arkadaşıma sormasını istedim o da ıhlamur içmesin nane-limon içsin demiş. Zararlı olduğundan mı anlamadım.
bende cook özlüorum bebişimi simdiden özlemeye basladık onları annelik bu olsa gerek..ben bazen diorumki ewe bi ultrason cihazı alsak dakikada bi kontrol ederdim heraldeopuyorumnanaktan..özellikle bu sabahki jimnastigini izlemek isterdim karnımdan cıkacak gibiydi..günaydın kızlar,nasılsınız,bebiklerde iyidir inşallah,salıdra gitcek olan arkadaşım benim daha koca 3.5 haftam varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
21 .hafta olunucakta gidicem ayrıntılı usg için,çok zor geçiyo zaman yaf
bende cook özlüorum bebişimi simdiden özlemeye basladık onları annelik bu olsa gerek..ben bazen diorumki ewe bi ultrason cihazı alsak dakikada bi kontrol ederdim heraldeopuyorumnanaktan..özellikle bu sabahki jimnastigini izlemek isterdim karnımdan cıkacak gibiydi..
bende bir aydır görmedim,,çok özledim yaaa,salı nasıl sabrsızlıkla bekliyorum bilemezsin....22.haftalık olacağım bende sanırım dr ye gittiğimde....en son 18 haftalıkken gitmiştim....günaydın kızlar,nasılsınız,bebiklerde iyidir inşallah,salıdra gitcek olan arkadaşım benim daha koca 3.5 haftam varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
21 .hafta olunucakta gidicem ayrıntılı usg için,çok zor geçiyo zaman yaf
Beni 24. haftamda çağırdı (21 Ekim)
şimdiye kadar çoktan gitmiştim ama hareketleri beni rahatlatıyor. Bu arada, 13 Kasım 2006 nikah günümüz, 18 Kasım 2002 de bizim sevgilliler günümüz, "Her şey güzel olacak" diye yola başladığımız gün...
Bir şeyler yapmalı ama ne?
bende bir aydır görmedim,,çok özledim yaaa,salı nasıl sabrsızlıkla bekliyorum bilemezsin....22.haftalık olacağım bende sanırım dr ye gittiğimde....en son 18 haftalıkken gitmiştim....
hadi tatlım inşallah güzel,sağlklı,hayırlı haberlerle gelirsin,bebişinde özlemine karşılık kıpır kıpır olup şovlar yapar sana inşallah
ewet canım kesin minik kusundur o..bende 18+3 te hissetmiitim.su an 20+3 ama suan bile nası hareketli giderek sende daha fazla hissedeceksin insan nası mutlu oluyo ben klasik müzik dinletiorum ona kendimde rahaylıorum..ve su anda hareket ederken karnından bile hissedebiliosun resmen karnını havaya kaldırıyo o küçücük elleriyleaynı şeyi ben de çokmisterdim,hep onu izlemek ve onun şovlarıyla büyülenmek müthiş bişi gerçekten
bu arada biz 16+3 olduk,biraz önce göbeğimin altında bir kereye mahsus bir dokunuş bir pıt hissettim,bu benim tatlı kızımın harekti miydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?