2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar teşekkürederim,salı gideceğim dr ye bahsedeceğim bu durumdan belki ilaç falan yazar....

o patlıcan sapını bende duydum ,denesem bebeğe bir zararı olurmu acaba?

kızlar teşekkürederim,salı gideceğim dr ye bahsedeceğim bu durumdan belki ilaç falan yazar....

Bence doktoruna danışmadan bitkisel şeyler falan yapma. Grip olduğumda arkadaşımın doktoru ıhlamur içme dedi mesela bana. Ben çok korkuyorum böylr şeylerden.

nhe bileyim sonuçta sebze bir şey olacağını sanmıyorum ama sen yine de bir doktora danış. ben hiç yapamadım çünkü oldum olası öyle ot mot kaynatıp içemem midem bulanır..:sinifsinif:

Bence doktoruna danışmadan bitkisel şeyler falan yapma. Grip olduğumda arkadaşımın doktoru ıhlamur içme dedi mesela bana. Ben çok korkuyorum böylr şeylerden.
ıhlsmurdamı zararlıymış,,,,?
Kızlar Zeliş'ten haber var mı?

zeliş almamış daha sonuçlarını....hala beklemede....

nhe bileyim sonuçta sebze bir şey olacağını sanmıyorum ama sen yine de bir doktora danış. ben hiç yapamadım çünkü oldum olası öyle ot mot kaynatıp içemem midem bulanır..:sinifsinif:

bende pek içemem öyle şeyleri....ama mecbur kalırsam şimdi olmasa bile doğumdan sonra denerim artık...

günaydın kızlar,nasılsınız,bebiklerde iyidir inşallah,salıdra gitcek olan arkadaşım benim daha koca 3.5 haftam varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
21 .hafta olunucakta gidicem ayrıntılı usg için,çok zor geçiyo zaman yaf

Beni 24. haftamda çağırdı (21 Ekim)

şimdiye kadar çoktan gitmiştim ama hareketleri beni rahatlatıyor. Bu arada, 13 Kasım 2006 nikah günümüz, 18 Kasım 2002 de bizim sevgilliler günümüz, "Her şey güzel olacak" diye yola başladığımız gün...

Bir şeyler yapmalı ama ne?

hamişler, bu çamaşır asma olayını ne yapıyorsunuz? eşim evde olsa sorun değil. ama şu anda evde değil. ve dışarda o kadar güzel bir güneş var ki... bir makina astım çamaşırlık doldu. şimdi mecbur ipe asmam lazım ama... assım mı karar veremedim... çok değil ipler ama...

bende cook özlüorum bebişimi simdiden özlemeye basladık onları annelik bu olsa gerek..ben bazen diorumki ewe bi ultrason cihazı alsak dakikada bi kontrol ederdim heraldeopuyorumnanaktan..özellikle bu sabahki jimnastigini izlemek isterdim karnımdan cıkacak gibiydi..

aynı şeyi ben de çokmisterdim,hep onu izlemek ve onun şovlarıyla büyülenmek müthiş bişi gerçekten
bu arada biz 16+3 olduk,biraz önce göbeğimin altında bir kereye mahsus bir dokunuş bir pıt hissettim,bu benim tatlı kızımın harekti miydi acaba

bende bir aydır görmedim,,çok özledim yaaa,salı nasıl sabrsızlıkla bekliyorum bilemezsin....22.haftalık olacağım bende sanırım dr ye gittiğimde....en son 18 haftalıkken gitmiştim....

canım tebrik ederim ben en son evlilik yıl dönümümüzde mum ışığında yemek hazırlamıştım...birde kalp şeklinde bir kutu almıştım içine bir tane güzel kalem ve minik sık bir not defteri,sonra hoş bir çakmak ,kravat ve kol düğmeleri koymuştum...ve böyle süslü bir kartın üzerine şiir yazmıştım zarfın içine koyup onuda hediyelerin en altına yerleştirmiştim....eşimin çoooook hoşuna gitmişti,birde kutunun üzerine kurdaleyi bağlarken bir kaç lilyum bağlamıştım....görüntüde çok hoştu........(şiir yerine aşk mektubuda yazabilirsin)

Son düzenleme:

ewet canım kesin minik kusundur o..bende 18+3 te hissetmiitim.su an 20+3 ama suan bile nası hareketli giderek sende daha fazla hissedeceksin insan nası mutlu oluyo ben klasik müzik dinletiorum ona kendimde rahaylıorum..ve su anda hareket ederken karnından bile hissedebiliosun resmen karnını havaya kaldırıyo o küçücük elleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…