• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım açıkcası biraz yüksek çıkmış...
Kendi doktorun en ufak detayı bile gözden kaçırmak istemediği, risk almak istemediği için böyle demiş olmalı...

teşekkürler sanırım öyle olmalı, çünkü doktorum öle herşeyi abartan br tip değil bakalım beklicez artık,
umarım hepimizin hayırlı uğurlu sağlıklı bebekleri olur, bizde sağlıklı olurda kucağımıza alırız, herkeze iyi akşamlar iyi bayramlar

Semahamit gerçekten çok duygulandım tüylerim diken diken oldu çok zor bir durum ve bidaha o arkadaşın anne olamıycak olması dahada kötü.Hiç kucağınada alamamış rabbim sabrını versin.ışte bu ibret olsun herkeze cinsiyet kavgasına düşen herkese.Bir kadın için en kötü şey anne olamamak.Okudum çok kötü oldum ya allah kimeseye böyle bir acı yaşatmasın.Ne insanlar var bebeğini istemeyen sokağa yada çöpe atan dahada kötüsü öldüren okusunlarda ibret alsınlar.
SKORPıN74,GZDATK VE KORKUTS allah hepinizin yardımcısı olsun bol bol dua edin rabbinize sığının eminim o yakarışlarınızı duyacaktır.Bu hayırlı günlerde inşallah bebeklerinizle ilgili güzel haberler alırsınız güçlü olun kendinizi bırakmayın bebeklerinizin sizlere ihtiyacı var.
Şimdiden herkese iyi bayramlar.

merhaba; bende bugün aldım ikil test sonuçlarımı, biyokimyasal trisomy 21 riski = 1:174
çıktı. devlet hast drları normal dedi ama kendi doktorum değerin 1:250 olması gerektiğini ve PAPP-A 0,43 - fB, HCG 1,65 neredeyse 3 katı yüksek çıkmış seni zeynep kamile amniyo için gönderebilirim üçlü testine bi bakalımda 1 ay sonra dedi.
kısacası değerleri benimkilere yakın olanlar var mı? kafam karıştı devlet hastnin doktorları beni riskli gebeliğe yönlendirmedi normal dedi, benimkide böle dio, 1 ay nasıl geçer şimdi,,,,

nmerhaba bende bugün ikili test sonuçlarımı aldım. çok şükür ki ii. seninkine bakınca dikkatimi çektide sınır değer 1:1250 olması lazım diyor bendeki raporlarda t21 bende1:5800.. seninde 174 olduğuna göre bi sorun yoktur endişe etme sınır 250 diyor:teselli:

nmerhaba bende bugün ikili test sonuçlarımı aldım. çok şükür ki ii. seninkine bakınca dikkatimi çektide sınır değer 1:1250 olması lazım diyor bendeki raporlarda t21 bende1:5800.. seninde 174 olduğuna göre bi sorun yoktur endişe etme sınır 250 diyor:teselli:

Canım olasılığı ters düşünüyorsun; maalesef 1/174 1/250'den büyük bir sayıbenneyaptımki
Yani 250 den büyük olması gerekiyor:1no2:
Üzgünümsenağlama

ne zaman gelsem kimseler olmuyor :)

tekrar fırsat bulur muyum bilmiyorum, o yüzden herkesin bayramını şimdiden kutlamak istedim.
gelecek seneki bayramları kucağımızda bebişlerimizle kutlamak dileğiyle opuyorumnanaktan

Back
X