- Konu Sahibi minikcadimm83
- #14.321
Kızlar peki yatağı nasıl yapacaksınız. Bana pamuk yatak bebekler için daha sağlıklı dediler. Fikriniz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsiyeti henüz belli değil...
kızlar hepinize merhaba
dün doktoruma gittim Allah'a şükür 3lü test sonucum güzel negatif çıktı... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bebişide gördüm doktoruma hiç hareket etmedi bir sorunmu var dedim kalp atışlarını dinlesek dedim oda başka bir doktruna yönlendirdi bebişimide görmüş oldum artık boyunu bile ölçemiyorlar uzamış bacaklarını çekmiş kendine doğru. :ecrin_bebek:
Kızlar peki yatağı nasıl yapacaksınız. Bana pamuk yatak bebekler için daha sağlıklı dediler. Fikriniz var mı?
kızlar hepinize merhaba
dün doktoruma gittim Allah'a şükür 3lü test sonucum güzel negatif çıktı... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bebişide gördüm doktoruma hiç hareket etmedi bir sorunmu var dedim kalp atışlarını dinlesek dedim oda başka bir doktruna yönlendirdi bebişimide görmüş oldum artık boyunu bile ölçemiyorlar uzamış bacaklarını çekmiş kendine doğru. :ecrin_bebek:
2ay kala çantamı hzır bulundurcam bende nolur ne olmaz belki özler beni erken gelir die.mobilya konusunuda kesinleştircem.bebekimin odasınıda hazır bulundururum die düşünüom ama sadece mobilyayı erken eve getirmek istemiom galiba yanımda yatcak bikaç hafta.
haklısın o benimde kafama takıldı bebek şekerlerini napcas yhaa ben çikolata istiom erkendende çantaya koyulmazki.acaba şekermi alsam iide erken alırsam bozulmazmı.ayh ne zor işler yhaa bunlar:ecrin_bebek::lepi:
selkie çok güzeller arkş nerden buldun baktın,onlara adres lütfen..
Mutlu gözün aydın...
Çok güzel maşallah Allah nazarlardan saklasın![]()
gözün aydın cnm ne güzel haberler almışsın.. darısı bizim başımıza :Saruboceq:
bence seninki kız arkadaşım kızların geç belli oluyo çünkü...
ben hastaneye gelenlere çikolata ikram edeceğim....eve gelenlere şu minik bebek şeklinde şekerler varya onlardan vereceğim,mevlittede süs yaptıracağım,o şekerler dondurucuya falan güzel paketlenip konulduğunda bozulmuyor...doğum günü sabahtan çıkarırım dondurucudan...
kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah sizlerinde test zamanınız gelirde sonuçlarınız güzel çıkar.
:hulya: örgülere başladınızmı?
mutlu03 canım gözün aydın ...ne güzel haberler var böyle...
oooo örgülere ben geçen yıl kasımda başlamıştım arkadaşıma yelek yaptım bebeğine kızı olmuştu...1 sarı 1 de akıllı ipten yaptım ben birde yelek ama yavaş yavaş başlarım sanırım biseyler önemli olan cinsiyet belli olsunda.Bizim bebekler mart başı ve sonu doğucaklarından anca seneye 2011 de giyerler büyük yapmak lazım onun içinde elimin alışması ve değişik örnekler bulmak gerekiyor