• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, bugün doktorun yazdığı ilaçları aldım, magnezyum, kalsiyum, demir ilacı vermişti. Bi de çatlak önleyici fito adlı kremi verdi. Bebe yağı kullanmamı önerdi. johnson baby'nin bebe yağını tavsiye etti. Yalnız kalsiyum için verdiği ilacın adı Calcimax-D3 ve prospektüsünde C grubu ilaç olduğu yazıyor, bu biraz kafamı karıştırdı, yani gebelikle ilgili araştırma yapılmamış ilaç üzerinde. Acaba evham mı yapıyorum? Bu ilacı kullanan var mı aranızda??

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Amanın BEKNURCUMUN kızı KUJU nunda oğlu olacakmış hayırlı olsun.Geçmişi okudum biraz almış başını gitmiş herkese iyi akşamlar.

Merhaba kızlar, bugün doktorun yazdığı ilaçları aldım, magnezyum, kalsiyum, demir ilacı vermişti. Bi de çatlak önleyici fito adlı kremi verdi. Bebe yağı kullanmamı önerdi. johnson baby'nin bebe yağını tavsiye etti. Yalnız kalsiyum için verdiği ilacın adı Calcimax-D3 ve prospektüsünde C grubu ilaç olduğu yazıyor, bu biraz kafamı karıştırdı, yani gebelikle ilgili araştırma yapılmamış ilaç üzerinde. Acaba evham mı yapıyorum? Bu ilacı kullanan var mı aranızda??

canım ne çok ilaç vermiş doktorun.ben henüz bişi kullanmıyom pztsi kan sonucuma göre yazacak sanırım. bilmiyom ki o ilacı ama endişe ettiysen doktoruna tekrar bi sor gerçi o biliyodur ki vermiştir.

kızlar merhaba...bu sabah kasık ağrısıyla uyandım ve bir süre sonra şiddeti dayanılmaz hale geldi hemen doktora gittik idrar yolları enfeksiyonu dedi hemen serum taktı uzun süre hastanede kaldım ama ağrım geçmedi sabah tekrar gidicem yine serum takılacak 1 hafta böyle bir tedavi uygulanacakmış çok korkuyorum meleğime bişey olur diye dua edin bizemafoldumbenmafoldumben

kızlar merhaba...bu sabah kasık ağrısıyla uyandım ve bir süre sonra şiddeti dayanılmaz hale geldi hemen doktora gittik idrar yolları enfeksiyonu dedi hemen serum taktı uzun süre hastanede kaldım ama ağrım geçmedi sabah tekrar gidicem yine serum takılacak 1 hafta böyle bir tedavi uygulanacakmış çok korkuyorum meleğime bişey olur diye dua edin bizemafoldumbenmafoldumben

canım çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten.dikkat et kendine bol bol su iç ki mikrobu atabilesin içinden.iç çamaşırını sık sık değiş.gerçi biliyorsundur doktorun da demiştir.merak etme bebişine birşey olmaz doktorun ona göre almıştır önlemini.moralini bozma geçecek inşallah.

gecmiş olsun arkadasım..ayaklarını sıcak tut ve bol su iç tedavini ihmal etme..merak etme meleklerimiz bizi kolay kolay bırakmaaazzz:)

merhaba arkadaşlar..beni de yazabilirsiniz.birkaç zamandır takip ediyorum yeni üye oldum..sat:13 haziran, doğum:20 mart 15+5 günlük büyük ihtimal kız.

hoşgeldin canım sennle aynıyız benimde sat 13 haziran benim doğum 10 15 gibi ilki sezeryan olduğu için benimde büyük ihtimal kız:kaydirigubbakcemile4

saolun kızlar çok berbat bişey ağrı resmen tırmalattırıyor...sizde dikkat edin 24.haftaya kadar gebelerde sık görülüyormuş bu

bende de ilk haftalardan beri idrar yolu enf.vardı..iki-üç kez gittim doktora.ilaç kullanmaya gerek yok dedi.sonuncusunda tek kullanımlık bir antibiyotik verdi..çok kötüydüm çünkü..üşütmekle ilgili sanırım.ayaklarıını ve belini hep sıcak tut.şimdilikl iyiyim artık.

Selam arkadaşlar gecenin bi yarısı yazıyorum, şimdiye kadar yazılanları okudum.ben de dün doktora gittim. 4 lü test yapıldı.doktor ultrasonda bebeğimi(oğluşumu %100 dedi doktor) inceledi tüm organlarını ölçülmesi gereken tüm yerleri ölçtü inceledi. birşey dışında herşey normal çıktı. sadece serçe parmağının orta kemiğinin tam gelişmemiş olduğunu bunun da risk faktörü olduğunu(down sendromuile ilgili risk faktörü) söyledi 4 lü testin sonucunu bekleyelim dedi 4 lü tst iyi çıksa da ben amniyosentez yaptırmanı tavsiye ederim dedi ben de hiç beklemediğim bu haber karşısında dondum kaldım. biliyorum amniosentez dünyanın sonu değil sonucunun olumlu çıkma ihtimali olumsuz çıkma ihtimalinden daha yüksek.ama çok hafife alınacak bişey de değil dünden beri düşünceler içinde boğuluyorum kendimi koyvermemeye çalışıyorum. biliyorum bebeğim(M. Umut'um) çok iyi sonuç iyi çıkacak ama 6 ay boyunca şüpheyle kaygyla da yaşamak istemiyorum çok geç kalmadan bir karar vermeye çalışacağım benim için dua edin kızlar.Allah hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada bebeğimin boyu 14,5 cm kilosu 170 gr şu an 17+1 deyim .

canımcım biliyorsun aynı stresi ben de yaşadım. önümüz hafta üçlü teste gideceğim. sonuç kötü çıkarsa ben de yaptıracağım amniyosentez. düşündüm. 7 ay o stresle yaşamaktansa 10 dk da amniyosenteze katlanırım. iyi bir doktor yaparsa hiçbir şey olmaz. İnanıyorum ki hiçbir şey olmayacak ve biz mart ayında bebeklerimizi sağlıkla kucaklayacağız. geçmiş olsun.....

günaydın arkadaşlar.bugün doktora gitcez ibebişimi yine görcez.bakalım ne diycek.arkadaşlar 3 aylıkken doktorum erkek dedi.hafta içi gittiğimizde tam beelli değil dedi.kafam karıştı.bugün başka bi doktora cinsiyet için gitcez.bakalım ne diyecek hayırlısı.herşeyinide mavi almıştım

Back
X