• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Herkese

Eseda Geçmiş Olsun tatlım sıkma canını bir şey olmaz inşallah dualarımız seninle

Yeni gelenler hoş gelmişler

Ben tam grip oldum kızlar dün bahsetmiştim yaa acayip halsizim sürekli ıhlamur içiyorum hapşırık burun akıntısı boğaz ağrısı hamile hamile hiç çekilmiyor :gitme:

Günaydın Herkese

Eseda Geçmiş Olsun tatlım sıkma canını bir şey olmaz inşallah dualarımız seninle

Yeni gelenler hoş gelmişler

Ben tam grip oldum kızlar dün bahsetmiştim yaa acayip halsizim sürekli ıhlamur içiyorum hapşırık burun akıntısı boğaz ağrısı hamile hamile hiç çekilmiyor :gitme:

Günaydın, Geçmiş olsun. Bitki çaylarına dikkat et herkes uyarıyor, Günde 2 fincandan fazlası tehlikeli diye.

Teşekkür ederim Yoyo
Benimki doğal ıhlamur bahçeden toplanmış 3-4 bardak içiyorum ama içinde limon elma mandalina vs. de var şimdi tedirgin oldum

günaydın kızlar

Bu ayrıntılı ultraso nasıl oluyor? Benim doktorum gittiğinde oğlumun organlarını tek tek inceliyor ve bunlar o sırada renkli görünüyor. Normal ultrasondan sonra mutla üç boyutluyla da inceliyor. Her muayenede de Cd veriyor. Ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Merak ettim.

ne güzelmiş senin dr,,,benimki siyah beyaz ultrasonda bakıyor ama her seferinde organlarını inçeliyor,gerçi nasıl anlıyor bilmiyorum bende bakıyorum ekrana ama bişey anlamıyorum...22. haftamda renkli ultrasona gireekmişim...

Ebru Maternity'den tişört kazanmışım. :) Beden ve adres bilgilerimi istediler. Şanslı oğlum benim.

çanım hayırlı olsun ,güle güle kullan...

kızlar merhaba...bu sabah kasık ağrısıyla uyandım ve bir süre sonra şiddeti dayanılmaz hale geldi hemen doktora gittik idrar yolları enfeksiyonu dedi hemen serum taktı uzun süre hastanede kaldım ama ağrım geçmedi sabah tekrar gidicem yine serum takılacak 1 hafta böyle bir tedavi uygulanacakmış çok korkuyorum meleğime bişey olur diye dua edin bizemafoldumbenmafoldumben

çanım çok geçmiş olsun..vüçüdünü sıçak tut,üşüttün herhalde!

edebiyatçı arkadaşım ne güzel cd veriyomuş doktorun bizim doktor siyah beyaz ultrason çıktısı veriyo .bizim burda daha öyle bişey yok danırım.geriden geliyoz biz.

günaydın herkese

eseda geçmiş olsun tatlım sıkma canını bir şey olmaz inşallah dualarımız seninle

yeni gelenler hoş gelmişler

ben tam grip oldum kızlar dün bahsetmiştim yaa acayip halsizim sürekli ıhlamur içiyorum hapşırık burun akıntısı boğaz ağrısı hamile hamile hiç çekilmiyor :gitme:

günaydın hanımlar

bende 1 haftadır griple uğraşıyorum hiç çekilmiyor gerçekten

edebiyatçı arkadaşım ne güzel cd veriyomuş doktorun bizim doktor siyah beyaz ultrason çıktısı veriyo .bizim burda daha öyle bişey yok danırım.geriden geliyoz biz.

Evet canım, küçük bir yerdeyim aslında ama doktorum donanım açısından çok iyi. Çok da ilgili. Uzuuun uzun izliyoruz bebişi. Sohbet ediyor, espriler yapıyor. Çok şükür doğru doktoru buldum. Ama en önemlisi yavrularmızın sağlığı. Şimdiki görüntü ne olursa olsun yaklaşık 5 ay sonra inşallah bebişler kucağımızda olacak, doya doya bakarız.

Günaydın arkadaşlar.... Benim mide onca ilaca rağmen inatla yanmaya devam ediyor.... ılaçlar bitsin tekrar gitcem doktorda bıktı benden...Hiç bir şey fayda etmiyor... Benim gibi gebeliğin başından itibaren gastrit reflüyle boğuşan oldumu?Bana ancak doğum sonrası geçecek gibi geliyor aylardır geçmedi çünkü....

Evet canım, küçük bir yerdeyim aslında ama doktorum donanım açısından çok iyi. Çok da ilgili. Uzuuun uzun izliyoruz bebişi. Sohbet ediyor, espriler yapıyor. Çok şükür doğru doktoru buldum. Ama en önemlisi yavrularmızın sağlığı. Şimdiki görüntü ne olursa olsun yaklaşık 5 ay sonra inşallah bebişler kucağımızda olacak, doya doya bakarız.

Bu arada seninle aramızda 1-2 gün var :ecrin_bebek:

Teşekkür ederim Yoyo
Benimki doğal ıhlamur bahçeden toplanmış 3-4 bardak içiyorum ama içinde limon elma mandalina vs. de var şimdi tedirgin oldum

Sen yine de dikkatli ol bi grip yüzünden bebişi tehlikeye atma, bişey olcak diye bişey yok ama bir ihtimal bile yeter. Merak etme iyi dinlen geçecek ne de olsa.

Ben biraz katı düşünüyorum galiba ama o kadar yıllardır hamiş olmak için can atan insanlar varken allah bize nasip etmiş bence elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız gibi geliyo. En çokta şükredip,dua etmek lazım. ıçinizi kararttım biraz pardon.

Ankara'daki anneler doğum için hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?

Benim aklımda iki yer var şimdilik aslında.Etlik lokman hekimde elif hanıma gidiyorum başından beri normal doğum öneriyor sağolsun.Eğer her şey normal giderse Allahın izniyle sanırım doğumu yine orda elif hanımla yapmak istiyorum.Epidural normal istiyorum ama bakalım hayırlısı.Eğer elif hanım doğuma yakın zamanlarda sezeryana yönlendirirse özel çağ hastanesinde ahmet bostancının adını çok duydum.Bizzat yeni doğum yapan akrabalarım önerdi.Sezeryandan uyanınca ve sonrasında hiç acı duymadıklarını ve hemen ayağa kalktıklarını söylediler.Bu nedenle eğer doğum öncesi sezeryan yapacağım planlı olursa ahmet beyi düşünüyorum.Tabii nasip kısmet bakalım bebişler ne şekilde ve nerde doğacaklar ? Epiduralle normal doğum yapılan başka hastaneler varmı ankarada bildiğiniz ? Sizler nerde yapmayı düşünüyorsunuz doğumu?Hangi doktora gidiyorsunuz?

Evet, 12. haftada öğrendik, erkek. Sizinki?

Eğer nasipse bakalım pazartesi kontrolüm var gösterirse ve doktorda doğru bir tahminde bulunursa öğreniriz cinsiyetini.Bana hep kız gibi geliyor (tuzlu ve ekşi yememden dolayı herhalde)ama bakalım hayırlısı.... Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşAllah... Hiç aş erdinmi peki?

Benim aklımda iki yer var şimdilik aslında.Etlik lokman hekimde elif hanıma gidiyorum başından beri normal doğum öneriyor sağolsun.Eğer her şey normal giderse Allahın izniyle sanırım doğumu yine orda elif hanımla yapmak istiyorum.Epidural normal istiyorum ama bakalım hayırlısı.Eğer elif hanım doğuma yakın zamanlarda sezeryana yönlendirirse özel çağ hastanesinde ahmet bostancının adını çok duydum.Bizzat yeni doğum yapan akrabalarım önerdi.Sezeryandan uyanınca ve sonrasında hiç acı duymadıklarını ve hemen ayağa kalktıklarını söylediler.Bu nedenle eğer doğum öncesi sezeryan yapacağım planlı olursa ahmet beyi düşünüyorum.Tabii nasip kısmet bakalım bebişler ne şekilde ve nerde doğacaklar ? Epiduralle normal doğum yapılan başka hastaneler varmı ankarada bildiğiniz ? Sizler nerde yapmayı düşünüyorsunuz doğumu?Hangi doktora gidiyorsunuz?

Bee Akay hastanesinde Tolga Ecemiş e gidiyorum ve çok memnunum, doğum konusunda konuşmak şu aşamada erken dedi bana. Bende normal doğum istiyorum epiduralli ama henüz araştırmadım akay da yapıyorlardır herhalde olursa inş akay da doğurmak istiyorum sırf tolga bey için.

Back
X