• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Belki biraz daha anlasilir olur simdi diye birazcik cizmeye calistim...
iyi olmadi ama belki simdi daha iyi anlayabilirsiniz...kaydirigubbakcemile3

Doktor kesin dedi ama cevremdekiler emin olma diyor...:bbo:

bebek.png

Belki biraz daha anlasilir olur simdi diye birazcik cizmeye calistim...
iyi olmadi ama belki simdi daha iyi anlayabilirsiniz...kaydirigubbakcemile3

Doktor kesin dedi ama cevremdekiler emin olma diyor...:bbo:

bebek.png

bence takma kafana böyle doktoruna güveniyorsan emin olmak istiyorsan renkli ultrasona gireceksin yakında onda kesin belli olur 3boyutlularda belli olur merak etme

Bende bebişi hissedemeyenlerdenim :(( Tetikte bekliyorum ne zaman hisseddecem diye, bu arada Mutlucum benimde sol kaburgam özellikle sırt tarafım çok ağrıyor, bu dönemde benzer şeyler yaşandığına göre normaldir heralde dimi?

simenay benim yatınca geçiyor kötü bişey yoktur herhalde yoksa geçmezdi.

Okul şimdilik yoğun değil ama derslere başladık. Ben okulda akşama kadar oturmayan sürekli koşturan biriydim, malum Türkçe öğretmeninin yazma, çizme, yarışma, program işi çok oluyor. O alışkanlık devam ediyor. Hala merdivenlerden koşarak inip çıkmaya ççalışıyorum ve bebeğimi hatırlayıp yavaşlıyorum. Okulda görevli ablalardan biri "Hocam ağır hareket etmeye başlamışsın" dedi çok üzüldüm. En büyük korkum iş performansımı kaybetmek. Bu arada öğrencilerimin tepkisini merak ediyorum. Ben söylemedim, onlar sormadı ama gözleri göbeğime takılıyor. :)

Bir de sorunum var, okul önlüğümün önü kapanmıyor... :CüvCüv: göstere göstere geziyorum... :)

Nöbete de devam. Sen nasılsın?

Çenem düşmüş yahu...

söyle sende canan paylaş onlarla, yavaş hareket et dikkat et herşey bebişlerimiz için onlar iyi olsun yeter bize performansına doğum sonrası kavuşursun merak etme sağlığını düşün.

Simenay, nasılsın? Doktor sorununu hallettin mi?

günaydınlar CANLARIM,.:lepi: kaydirigubbakcemile2nasılız bugün.iki gün tatilden sonra işe başlamak biraz zor geldi ama,.meçburuz,napalım..bu arada cinsiyeti öğrenen arkadaşlar,.ERKEK nüfusuna yetişceniz sanırım,.ALLAH analı babalı büyütsün inş.birazdan listenin son hali geliyo,.öpüyorum herkesi:1hug:

günaydın herkese nasıl bütün mart annişleri :CüvCüv:

geri geldim arkidişlerrr..doktorum acil doğuma gitmiş...yazık kimdi merak ettim neyse öğleden sonra 2 de tekrar gidicem o değil yediğim bir paket çikilata boşa gitti ya.

dila hayırdır kontrolmü var sadece

Tunaydın kızlarrrrr,
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüz aydınnnnn... Doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
Haftasonu itibari ile bugun de dahil midem fena bulantı iştahsızlık. Sanıyorum hep böyle gidecek :)))))
Haftasonumuzu bir de bebişimizin elimizde bulunan 4 tane 4 boyutlu fotosu ile geçirdik. Benzetmeler o kadra tatlı ki. Bi fotoda bi hareketi aynı bana benziyo, başka bi fotoda aynı rahmetli babama benziyor, kolları bacakları aynı eşime benziyor ince uzun. Çok tatlı bişi ya maşallah.:nazar: Bugünde yanımda getirdim fotolarını tarayıcı kısmını halledebilirsem burdan eklerim bebişimi. Nazar değmez di mi?:Saruboceq:

Tunaydın kızlarrrrr,
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar gözünüz aydınnnnn... Doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
Haftasonu itibari ile bugun de dahil midem fena bulantı iştahsızlık. Sanıyorum hep böyle gidecek :)))))
Haftasonumuzu bir de bebişimizin elimizde bulunan 4 tane 4 boyutlu fotosu ile geçirdik. Benzetmeler o kadra tatlı ki. Bi fotoda bi hareketi aynı bana benziyo, başka bi fotoda aynı rahmetli babama benziyor, kolları bacakları aynı eşime benziyor ince uzun. Çok tatlı bişi ya maşallah.:nazar: Bugünde yanımda getirdim fotolarını tarayıcı kısmını halledebilirsem burdan eklerim bebişimi. Nazar değmez di mi?:Saruboceq:

Çok güzel bir duygudur sanırım yaaa 4 boyutluda görüp birilerine benzetmen Canım öncelikle sağlıklı olsunlarda kaderi güzel olsunda başka bisey olmasın meleklerimize...

EFEECRİN,canımcım kendine iyi bak..bizleri unutma emimafoldumben mafoldumben mafoldumben ne me lazım,.belki eve bi hat çekersin.hımmmmmmm:lepi: :lepi:

sende kendine iyi bak canım benim ben sizi hiç unuturmuyum yaaa :olmaz:

yazmam mı yazarım canım benim.duygulandım haa ağlarım bakkmafoldumbenbilmem ki kim doğuracak :uhm:sağlıkla doğsunlarda.bizde bakarız canımcım.

ağlama bak bende ağlamaya yer arıyorum zateennn senağlama senağlama

Günaydın herkese

Efecrin gidiyormuşsun bizi unutma cnm girmeye çalış seni ve bebişini merak ederiz sağlıkla kal...

Beknur ve Seyyaltaner prenseslerimiz geliyor demek maşallah gözünüz aydın...

Dilacım hayırlı sonuçlarla dön inşallah...

Bende gripli hallerinden kurtuldum sayılır hapşırık ve burun akıntısı kaldı..

Bebişimi görmeye bir hafta kaldı onu çok özlediiiiiiiiiiiim
:emir_bebek:

canım benim çok sağol vaktim oldukça burada olucam

pancuben,arkadaşım yazmayı unuttum,.kusuruma bakma emi,.TİZE olmuşsun:lepi:canımcım ALLAH analı babalı büyütsün,.benimde iki yeğenim var,..onlar benim canlarım,.boşuna dememişler,teyze anne yarısıdır diye..tekrardan hayırlı olsunopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın ben yeni kalktım a.s geçmişe pek göz atmadım ama herkes her minik iyidir umarım. Doktora gidecekler ne mutlu size yaw çok özledim bebeklerimi ben :1rolleyes: daha 2 haftam var gitmeye bakalım sabredebilir miyim herkese güzel günler melekleriyle huzurlu mutlu günler öpüldünüz

pancuben,arkadaşım yazmayı unuttum,.kusuruma bakma emi,.TİZE olmuşsun:lepi:canımcım ALLAH analı babalı büyütsün,.benimde iki yeğenim var,..onlar benim canlarım,.boşuna dememişler,teyze anne yarısıdır diye..tekrardan hayırlı olsunopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

AYNEN ÖYLE canım yaaa sağol dileklerin için ama ilk yeğenim kızım ayşenurum ilk göz ağrımız sırf bebeği sevmeyeyim diye oyunlar oynadık dün benimle ilgilen dedi resmen ..annemin kucağında uyuyor kardeşim dedi...Yaaa çok kıskanç olucak ablam dedi ki seninde yeğenin olucak dedi duymamazlıktan geldi walla kimseyle paylaşmıyor şimdide beni....
Yeğenime sorarım hep SEN BENİM NEYİMSİN DERİM...O DA BANA FISTIĞINIM DER
ŞİMDE DE AYNISI SORARIM KARDEŞİN PEKİ BENİM NEYİM DERİM..ODA BANA CEVİZİN O SENİN DER....
SAĞOL CANIM WALLA AĞLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞMİŞTİ SEVİNÇTEN KENDİMİ DÜŞÜNEMİYORUM ARTIK

benim 8 tane yeğenim var 2 kere hala 6 kere teyze oldum...

şimdi 3 tane küçük kaldı..

diğerleri sevindirik bebek geliyor diye... en çok onlar seviniyor neredeyse, teyzelerinin kuzuları onlar...

özellikle kız yeğenlerimle bağlarımız çok kuvvetlidir...

yeğende evlat gibi bir şey zaten...

pancuben Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inş..

Tunaydın kızlarrrrr,

CANIM SÜPERSİN YAA NASILDA BENZETTİN ÖYLE BİZDEDE VAR DÖRT BOYUTLULAR AMA BİZ BİŞEYE BENZETEMEDİK ÇOK ZAYIF VE UZUN BOYLU OLMASI BANA VE BABASINA BENZİYOR SADECE AMA ÖYLE YÜZÜ GÖZÜ NET DEĞİL YANİ :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ANNESİ GİBİ UZUN BOYLU Bİ KIZ OALCAK VE BEN ONU MİNİCİK ELBİSELER SÜSLÜ SÜLÜ TOKALARLA GEZDİRECEĞİM BABSIDA KISKANÇLIKTAN ÇATLAYACAK kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın
geçmişi okuyamadım uzun geldi gene bana zaten bu hamilelikte iyice üşengeç oldum çıktım:kedi:.
PANCUPEN canım ablan doğum yapmış heralde güle güle büyütün miniğinizi allah analı babalı büyütsün inşallah.darısı sana ve hepimize olsun inşallah.
dr gidicek arkadaşlar varsa güzel haberlerle dönün inşallah c,ns,yeti öğrenen arkadaşalrımızada hayırşı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

benim 8 tane yeğenim var 2 kere hala 6 kere teyze oldum...

şimdi 3 tane küçük kaldı..

diğerleri sevindirik bebek geliyor diye... en çok onlar seviniyor neredeyse, teyzelerinin kuzuları onlar...

özellikle kız yeğenlerimle bağlarımız çok kuvvetlidir...

yeğende evlat gibi bir şey zaten...

pancuben Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inş..

YAA NE GÜSELLL BENİM HİÇ YOK BEN AİLENİN EN BÜYÜK ÇOCUĞUYUM İKİ TANE REKEK AKRDEŞİM VAR BİR 23 DİĞERİ 12 YAŞINDALR DAHA ÇOK VAR EVLENİP ÇOCUK SAHİBİ OLMALRINA DAHA OKUYORLAR BEN SADECE GÖRÜMCEM SAYESİNDE YENGE DİYEN Bİ TANE BEBİŞİMİZ VAR O KADAR kaydirigubbakcemile3

YAA NE GÜSELLL BENİM HİÇ YOK BEN AİLENİN EN BÜYÜK ÇOCUĞUYUM İKİ TANE REKEK AKRDEŞİM VAR BİR 23 DİĞERİ 12 YAŞINDALR DAHA ÇOK VAR EVLENİP ÇOCUK SAHİBİ OLMALRINA DAHA OKUYORLAR BEN SADECE GÖRÜMCEM SAYESİNDE YENGE DİYEN Bİ TANE BEBİŞİMİZ VAR O KADAR kaydirigubbakcemile3

Canım ne güzel işte senin bebişin pek kıymetli olur nazlı prenses hihoyyyt

günaydın kızlar bugün aranızda uzuuuun uzzzuunn kalışımın son günü işten çıkıyorum daha doğrusu çıkartılıyorum :sinifsinif: :sinifsinif: bundan sonra sizlerle anca internet kafeden girdiğim zamanlar çerçevesinde görüşebileceğim mafoldumben mafoldumben bana ulaşmak yazmak isteyen arkadaşlarım lütfen özelden yazın ki yazdıklarınızı görebileyim artık geçmişi okuyabileceğimi sanmıyorum :sinifsinif: oğluşumla yanacıklarınızdan öperim kendinize ve meleklerinize çok ama çok iyi bakın :gitme: :gitme:

canım benim üzülme her işte bir hayır vardır de hakkında hayırlısı olsun sende bebişine ve kendine iyi bak özletme kendini opuyorumnanaktan

Back
X