Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu arada kızlar ben amniyosentez yaptırmaktan vazgeçtim 3lü 4lü testide yaptırmycam 22 haftalık iken sadece 4 boyutlu ultrasona gircem Allahım inşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız oğlum sağlıklı doğsun tosun adadık inanıyorumki herşey yolunda dua edin...
Bu arada kızlar ben amniyosentez yaptırmaktan vazgeçtim 3lü 4lü testide yaptırmycam 22 haftalık iken sadece 4 boyutlu ultrasona gircem Allahım inşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız oğlum sağlıklı doğsun tosun adadık inanıyorumki herşey yolunda dua edin...
iyi akşamlar sanada canım inşallah bebeğin sağlıklıdır.bende sadece ikili test yaptırdım üçlüye gerek yok dedi doktorumuz ama yinede sen bilirsin dedi.bende yaptırmıcam.sizde riskli bir durummu vardı?
blueangel42 ense kalınlığı burun kemiği normal kanda riskli çıktı ben 3 dr gittim ayrıntılı ultrasona girdim biri %99 sağlıklı dedi diğeri down sendromu olan çocuklarde burun kemiği geç olşuyormuş bende herşey normal dedi amniyosentez gerek duyulmadı ama gene siz bilirsiniz denildi bende yaptırmıyorrum
blueangel42 ense kalınlığı burun kemiği normal kanda riskli çıktı ben 3 dr gittim ayrıntılı ultrasona girdim biri %99 sağlıklı dedi diğeri down sendromu olan çocuklarde burun kemiği geç olşuyormuş bende herşey normal dedi amniyosentez gerek duyulmadı ama gene siz bilirsiniz denildi bende yaptırmıyorrum
yok canım endişe etme Allahın izniyle bi sorun varmış gibi gözükmüyor.sen gerekenleri yaptırmışsın sıkıntı yapma artık ve hamileliğinin tadını çıkar.sağlıklahepimiz kavuşuruz inşallah bebişlerimize.:Saruboceq:
yok canım endişe etme Allahın izniyle bi sorun varmış gibi gözükmüyor.sen gerekenleri yaptırmışsın sıkıntı yapma artık ve hamileliğinin tadını çıkar.sağlıklahepimiz kavuşuruz inşallah bebişlerimize.:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum 3lü test sonucumu öğrendim sonuçlar iyi çıkmış çok şükür.Darısı tüm bekleyenlerin başına.bu arada birşey soracağım doktor bana hem elevit hem de demir ilacı yazdı ikisi aynı anda kullanılıyor mu var mı kullanan? elevitin açıklamasında başka vitamin ilaçlarıyla kullanılmaması eğer gerekliyse en az 2 saat arayla içilmesi yazıyor kafam karıştı doktora sormayı da unuttum.var mı bilgisi olan?
ezgiciğim merhaba
Ben yalnız elevit kullanıyorum. Ve koyu renk dışkın olursa tedirgin olma.. elevitin içinde demir var.... tekrar bir demir ilacı vermesi ilginç.. fakat bir bildiği vardır doktorunun... İçinde 2 saat arayla yazıyor olduğunu belirt istersen doktoruna..
NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv:
Bende son bilgilerimi vereyim : S.a.t : 07 haziran 2009 Cinsiyet : kız Hafta : 17 hafta 1 günlük boy :17 cm kilo : 190 gr olası doğum tarihi : 14 mart hamiş kaldığım kilo : 44 yaşım : 26
ezgiciğim merhaba
Ben yalnız elevit kullanıyorum. Ve koyu renk dışkın olursa tedirgin olma.. elevitin içinde demir var.... tekrar bir demir ilacı vermesi ilginç.. fakat bir bildiği vardır doktorunun... İçinde 2 saat arayla yazıyor olduğunu belirt istersen doktoruna..
canlarım ben eleviti ilk ayımdan beri zaten bi vitamnle birlikte kullanıyorum ve iki doktor birden aynı şekilde önermişti şimdi 17+1 deyim elevit + ferro sanol ( ki bu direk demir ilacı ) + omega-3 fish oil ( yani balık yağı ) ve ferro yu sabah aç eleviti öğle yemeğinden sonra tok balık yağınıda akşama doğru alıyorum yeni başladım sayılır ama bi sıkıntısını görmedim doktorum dan çok memenunum bi sorun olacağını sanmıyorum inşallahda olmaz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım bizde doktorla konuştuk ikili testten sonra diğerlerini istemediğimizi söyleidk bize istemediğimize dair bir kağıt imzalattı herşeye çok dikakt eder birde bizim her gittiğimizde 4 boyutlu bakıyor zaten ultrasonumuza ve öylede resimelr veriyor bize el parmaklarına kadr tek tek saydı 10 tane oluşmuşmu beyninin her iki yanıda tammalanmış mı sırtı oluşmuş kemikelri sağlıklı görünüyordu burun kemiği herşeyi tamam dedi biz yanlızca anında müdehale yapabielceği testleri istedik oda o şeekilde kabul etti bakalım inşallah bu şekilde devam edeceğiz. mevlam hayırlısı ile sağlıkla versin kucakalrımıza .....zemuszemus
canım bizde doktorla konuştuk ikili testten sonra diğerlerini istemediğimizi söyleidk bize istemediğimize dair bir kağıt imzalattı herşeye çok dikakt eder birde bizim her gittiğimizde 4 boyutlu bakıyor zaten ultrasonumuza ve öylede resimelr veriyor bize el parmaklarına kadr tek tek saydı 10 tane oluşmuşmu beyninin her iki yanıda tammalanmış mı sırtı oluşmuş kemikelri sağlıklı görünüyordu burun kemiği herşeyi tamam dedi biz yanlızca anında müdehale yapabielceği testleri istedik oda o şeekilde kabul etti bakalım inşallah bu şekilde devam edeceğiz. mevlam hayırlısı ile sağlıkla versin kucakalrımıza .....zemuszemus
günaydın cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun bende 4 boyutlu bakan biyer araştırıyorum dün bi tane buldum fiyatı 120tl senin gittiğin hastane ve fiyatı ne kadar söyleyebilirmisin sakıncası yoksa
Sağol canım... Ama küçük bi sorun oldu 2 li testin sonucunda biokimyasal risk sınırda çıktı ve cuma günü 4 lü test istedi. Önemli değil sıkılma dedi ama bilmiyorum
Günaydın güzel anne adaylarıııı.....
Sonuç alanların gözü aydın, benim de gözüm aydın. :))) 3 lü test sonucum iyi çıkmış Allah'a şükür.
Hatırlayanlar için oğlum yutkunmamıştı bir türlü doktor illaki midesini dolu görmem gerekiyor demişti ya. Dün yine doktor amcamızın yanındaydık ve tabi yine bayağı bir uğraştık oğlum rahat rahat yattığı için biraz doktor amcası onu rahatsız etmek zorunda kaldı. neyse tam ultrasonu yakınlastırdı ve 4 gözle bakıyoruz ki aaa o sırada yutkunduğunu gördüm Allahım cok tatlıydı dilinin oynayış hareketleri maşallah oğluma. :)) mide doldu oh be.
Sonuc bekleyenler de inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirler.
ben geldim teyzoşlar her şey yolunda 9,5 cm olmuşuz ama kilom uçmuuuuş gitmişşş accık kızdı doktorum kız ben seni doğurtamam bak yavaş git nolur dedi...
öldürdü bizi gülmekten yaaa...taramalar yapıldı dün 1 saat ultrasonda kaldık ee aşaaa ddpğru inelim hah pipisiii dedi ne pipisi yaa dedim şaka şaka dedi anaamm her şey pembe valla dağıtırım burayı dedim..bide elini ensesine atıp bacak bacak üstüne attı bizimki öldükgülmekten eşim ay kime benziyo bu acaba rahatına pek düşkün dedi doktorumda anası anası dedi alah allah yaa...
ay her doktor kontrolümde çok eyleniyoruz ya.
eşimde elevit içiyo bazen doktora söyledim öldü gülmekten eşim bişey olmaz dimi dedi yok korkma hamile kalmazsın dedi :)
ee bu arada detaylı ultrson için başka bir uzmana yönlendirdi bu ay iki kere görücem bebikimi.
24 ünde tekrar randevumuz var...
slm kızlar 3 lü testimi aldım allaha şükür ii ama biliyosunuz bebeişpimin beyninide her iki tarafında kistler var onlar için perinatolojoji uzmanına gitdip 2 düzey usg yaptırmam gerekliymiş istanbulda bildiğiniz varmı acill bu arada dua edin bebeişime sağlıklı şekilde kucağıma alayım