- Konu Sahibi minikcadimm83
- #17.501
--------------------------------------------------------------------------------
selam mart ayının,şeker,tatlı,fıstık anneleri naber?
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen ve kıpırtılarını hisseden arkadaşlarım gözünüzaydın.
kıslar zelişimden haberi olan varmı ne yaptı acaba,amniyosentez yaptırmıştı sonucunu aldımı acaba,inşşş sonuç bekleyen arkadaşlarım hepimizin yüzünü güldürür Mevlam, sonuçlarımız tertemiz çıkar..
kıslar ben arada bi bakıp çıkıodum.çünkü yazacak bişii bulamıyorum,canım çok sıkkın.2li test yaptırmıştım riskli çıkmış ve dr 3lüye gerek duymadan hemen amniyosentez önerdi..eylül 23 de yaptırdım sonucu 1 ayda çıkıyomuş.beklemek çok zor günler geçmiyo..inşallah sonucu temiz çıkar,beni dualarınızda unutmayın emi kıslar. dr ultrasonla baktığında herhangi bi sorun yok gayet normal dedi.sonuç çıkınca renkli ultrason için gün verecekmiş..
işte kıslar böyle.bana sorarsanız bebişim çok iyi, göbüşümde cirit atıyo.çok şükür yukarıda çıkıyo artık(kasığa yerleşmişti)ama sonucumda hayırlısıyla,temiz çıkar inşallahda içim rahatlar,sürekli içimde bi huzursuzluk var..
hepinizi çoookk öpüyorum kıslar,kendinize iyi bakın.
canim uzme tatli canini. Allahin izniyle hicbirsey cikmayacak. sen stresli olursan bebegini huzursuz edersin. yapma annesi. bak ne guzel yukarida cikmis bebegin.