hepsi cok guzel asinaz gule gule kullansın kızın:) hepside cok kullanıslı ve gerekli seyler.. badile tulumlar..
cok begendim hepsinide:)
asinazcım hepsi çook güzeller sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin Rabbim inşallahh
evet haklısın en dogrusu o
bebekler cabuk buyur deyip buyuk beden alınca baslarda cok caresiz kalınıyor
ilk 3 aylık hazırımızda olsunda rahat olalım sonra bebisleride alır oyle cıkarız alısverise:) bende fazla bi sey almadım ama aklım gidiyoorr
hıı birde hediyeler var degilmiii bayılırım hediyeye:) dun ebemiz kapsonlu fermuarlı penye hırka almısta uctumm:)) ufacıcıkkk 1 aylıkken falan giyer ayyy herseyi alasım var yaa
bende çok abartmayı düşünmüyorum zaten alıcı çok bize gerek kalmıyor şimdilik beklemedeyiz 6. ayımızı da bitirelim Rabbim izin verirse sonra alış veriş yapmayı düşünüyoruz
tatlım biz de pek gözükmüyor alıcılar,olucaksa bile şimdilik kimseden pek ses çıkmıyor,büyük ihtimal kimsenin günahını almim ama herşey eşimin ellerinden öpücek gibime geliyor,ama hayırlısı
bizdede oyle herseyi kendimiz yapcaz Allahım guc kuvvet verirse insallah
ne guzel odasınıda hazırlayacaksınız asinaz cok guzel duygular bunlar yaa:) aldıgın kıyafeleri guzelce onlara yerlestirmesi vs..
biz sadece karyola alacagız sanırım belki birde sifonyer.. bebisim 3 aylıkken hep beraber askere gidecegizde.. kıyafettede baska seylerdede cok abartmak istemiyorum bende..
saglıkla gelsinlerde insallahhh
hayırlısı be canımcım Allah sana eşine bebeğine sağlık versin gerisi önemli dğl zaten herşey olur yeterki sağlık ve huzur olsun siz varken başkasına ihtiyacı da yok zaten minik kuzunuzun
bizdede oyle herseyi kendimiz yapcaz Allahım guc kuvvet verirse insallah
ne guzel odasınıda hazırlayacaksınız asinaz cok guzel duygular bunlar yaa:) aldıgın kıyafeleri guzelce onlara yerlestirmesi vs..
biz sadece karyola alacagız sanırım belki birde sifonyer.. bebisim 3 aylıkken hep beraber askere gidecegizde.. kıyafettede baska seylerdede cok abartmak istemiyorum bende..
saglıkla gelsinlerde insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?