2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

hepsi cok guzel asinaz gule gule kullansın kızın:) hepside cok kullanıslı ve gerekli seyler.. badile tulumlar..
cok begendim hepsinide:)

çok sağol teyzesi,başladık bakalım artık ama iki gün için yine iyi aldık,zaten kıyafet konusunda gözüm çok tok,bunu da alim yaza giyer bunu da alim seneye giyer diye alıp kendimize çok fazla masraf çıkarmayı düşünmüyorum,ilk üç ay için özellikle,ondan sonrası zaten hediyelerde gelir biz de artık ne ne zaman gerekli birazcık tecrübe edinmiş oluruz.

evet haklısın en dogrusu o
bebekler cabuk buyur deyip buyuk beden alınca baslarda cok caresiz kalınıyor
ilk 3 aylık hazırımızda olsunda rahat olalım sonra bebisleride alır oyle cıkarız alısverise:) bende fazla bi sey almadım ama aklım gidiyoorr
hıı birde hediyeler var degilmiii bayılırım hediyeye:) dun ebemiz kapsonlu fermuarlı penye hırka almısta uctumm:)) ufacıcıkkk 1 aylıkken falan giyer ayyy herseyi alasım var yaa

bende çok abartmayı düşünmüyorum zaten alıcı çok bize gerek kalmıyor şimdilik beklemedeyiz 6. ayımızı da bitirelim Rabbim izin verirse sonra alış veriş yapmayı düşünüyoruz

hayırlı olsun cnm,sağlıkla kullansın yavrun inşallah,evet cnm hediyeler de var,ben yeterli miktarda alıcam,zaten hamileykende hediye gelir muhakkak,şimdiden üç parça hediye oldu bile,kızçem sağlıkla bi doğsun bi kırkı çıksın ondan sonra gelen hediyelere bakar ve ona göre ihtiyaçları gözden geçirir alırım diye düşünüyorum,eşim kızçemize hem oda yapmayı hem de ayrıyeten ilk zamanlar yanımızda uyuması için park yatak almayı düşünüyor,herşeyi tam yapmak istiyor ben de buna çok sevindim tabi,evimizde geniş ben de bu yüzden kıyafet ve diğer ihtiyaçlarda fazlaya kaçmak istemiyorum,benim için en önemli şey başta kızçemin sağsalim doğması,sonrasında da yatağı,yastığı,yorganı,nevresimi,biberonu ve kozmetik malzemeleri daha önemli benim için

bende çok abartmayı düşünmüyorum zaten alıcı çok bize gerek kalmıyor şimdilik beklemedeyiz 6. ayımızı da bitirelim Rabbim izin verirse sonra alış veriş yapmayı düşünüyoruz

tatlım biz de pek gözükmüyor alıcılar,olucaksa bile şimdilik kimseden pek ses çıkmıyor,büyük ihtimal kimsenin günahını almim ama herşey eşimin ellerinden öpücek gibime geliyor,ama hayırlısı

hayırlısı be canımcım Allah sana eşine bebeğine sağlık versin gerisi önemli dğl zaten herşey olur yeterki sağlık ve huzur olsun siz varken başkasına ihtiyacı da yok zaten minik kuzunuzun

bizdede oyle herseyi kendimiz yapcaz Allahım guc kuvvet verirse insallah
ne guzel odasınıda hazırlayacaksınız asinaz cok guzel duygular bunlar yaa:) aldıgın kıyafeleri guzelce onlara yerlestirmesi vs..

biz sadece karyola alacagız sanırım belki birde sifonyer.. bebisim 3 aylıkken hep beraber askere gidecegizde.. kıyafettede baska seylerdede cok abartmak istemiyorum bende..
saglıkla gelsinlerde insallahhh

eşin askere mi gidecek canım bebişiniz olunca

evet canım ama askerliktede gorevini yapacak o yuzden eger duzgun bi yer cıkarsa oglusumla beraber bizde gidecegiz.. dua edin de insallah 1 yıl ayrı kalmak zor olur yoksa..

inşallah canım Allah hakkınızda hayırlısı nasip etsin gönlünüze göre versin
bu arada biz niye böyle eziyet edioruz kendimize bi o topik bi bu topik birinde karar kılalım diyorum ne dersiniz burdaysanız daha??

hayırlısı be canımcım Allah sana eşine bebeğine sağlık versin gerisi önemli dğl zaten herşey olur yeterki sağlık ve huzur olsun siz varken başkasına ihtiyacı da yok zaten minik kuzunuzun

haklısın cnm,çok şükür Rabbim güç kuzvvt versin,eşim bebeişim başımda sağ olsun,gerisi önemli değil,tüm sevdiklerimde tabi

cnm inşallah sizlere de nasip olur en güzelleri de,hep beraber askere gitmek derken?

Kızlar haftasonu tesadüfen mobilya aldık oğluma. Koçtaş'tan. Araba aldığımız için çok pahalı bir şey alamamıyoruz ama bunlar da içime sindi. Bir de güzel bir park yatak bulsam tam oalacak... Üç parça 300 e mal oldu. Bir de duvar çıkartması aldım ama duvara mı dolaba mı yapsam karar veremedim.

Bunu temizlik malzemeleri için falan kullanacağım.

Bu da bir yere sığdıramadığım kitaplarım. Çoğu diğer kitaplıkta ama renk uyumsuz, onu ortadan kaldıracağım.

cok guzeller edebiyatcı gule gule kullanın insallah.. cogu bitti azı kaldı bebisin buyuk seyleri hazır artık ne guzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…