2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

edebiyatçı çok güseller,dolap çok kullanışlı bence,güle güle ,sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

edebiyatçı güle güle kullan inş. a.s.
sticker ı duvarda kullan bana kalırsa..
dolabı süslemek için de hepsiburada da ucuza çok güzel aksesuarlar var, bir bak istersen yerimseniben

canım eşina skere mi gidiyor mart anneleri topiğinde iki tane ben ve ynur arkadaşım var bizler eşleri aynı zmanda askere gödnerdik ve annemizin aynına taşındık bu sürede allahtan kısa dönem ve doğumdan önce yanımızda olacka diye dua ediyoruz. sende doğumda birlikte oalckasın bak hamileleiğide birlikte yaşıyorsun her anını ve inşallah ta hiç ayrılmazsınız çok zor çünki dularımız sneinle canım .... ve bizde her daim yanında oluruz burası paylaşımalr için çok güsel bir ortam.

tsk ederim canım evet takip ettim yazılardan uzakta olmak cok zor..
benim isler karısık be canım dogumdada yanımda olacak mı belli degil.. dogum icin ben annemlerin oraya gidecegim oda gelecek insallah ama tam doguma yetisirmi bilemiyorum.. dogumdan 1 ay once ben yolcuyum.. ama iste umudum suki askerlikte yanında olayım.. bizim kısa donem olmuyor 1 yıl gidecek.. ilk 1 aylık acemiligi ayrı gecirerek atlatırız diye dua ediyorum.. hayırlısı olsun.. isler karısık bazen dusundukce basım agrıyor kafam Allah bi kolaylık verir insallah

ya hayatta hiç bişey hep dört dörtlük geçmiyor elbette çok zorlandığın anlar olacaktır ama genel manada baktığında emin ol mevlam ayrdımcı olur ve herşey yolunda güsel geçer mevlam hem maddi hem manevi yardımcınız olsun ..... hiç sıkıntı etme bol bol dua et şimdiden emin ol en büyük birikimin o olacak..

insallah canımm:) hepimizin yardımcısı olsun Rabbim
hamilelerinde duası kabul olur sizde edin bana insallah:) zaten icimde hep bi umut var bebis bereketiyle gelir askerlik cok rahat bi yerde olacak ve beraber gecirecegiz diye bi his var insallah oyle olur
sizde carcabuk kavusun insallah birdahada hiiic ayrılmayın :) uzaklık cokkk zor.. nisanlılıgım boyunca (bir kac sene) hep uzaktaydık uzaklıgın getirdigi sıkıntılarda bir baska oluyor..

Edebiyatçı canım güle güle kullanın mobilyalarınızı.
Allah içini doldurmayı da nasip etsin..

asinaz cicler çok güzeller..güle güle kullansın bebiş...

edebiyatçı odası çok güzel olmuş bebişin..gül güle kullansın..tatlı tatlı rüyalar görsün içinde oğluşun..

perii çok cici battaniyesi var kuzunun
frambuaz hastane çıkışın çok hoş şeker pembesi
kuju inekli badiye bittim
edebiyatçı çıkartma bende istiyorum çok güzel doğrusu bence duvara uygula

kızlar ben hiç bişey almadım daha :sinifsinif:
bebikimin odası çok ufak bir park yatak istiyorum dolap ve şifonyer ama nasıl sığdıracağım bilemiyorum
düşünmekten kafayı sıyıracağım
odasızda olmaz çünkü bizim dolaplar ancak bize yetiyor

var mı bana bir akıl verecek olan
yasakkelime

Teşekkürler canımcım...Daha iyileri senin bebeğine olsun.
Park yatakla gardrop alsanız nasıl olur? Gardrobunu 3 kapaklı alırsan biraz daha yük kaldırır. Bi de park yatağının altını da eşyaların bi kısmını koymak için kullanabilirsin. Sonuçta bebek üstündeki kısımda yatacak...

bunlarda bizim cicilerimiz havuzlu kandan aldık ama bi kısmı daha bi sürü war onlarıda yüklerim:)

Eklentiler

• $DSC00323.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
tatlım öncelikle hepsini sağlıkla kullanmanızı dilerim,hayırlı olsun
eminönünde nerden aldınız 1.25 e

bi bilsem:) hawuzlu hanın yukarılarında bebek mağazaları war rampada orda bi han wardı oraya girdik bi mağaza wardı ordan aldık we çok güzeller, sarı,pembe, beyaz aldım 1 pakette 3 tane war 1,2,3 mumara serii halde tulum aldık kadife 4tl orayı bi daha bulmam lazım

kızlar hepinizin cicileri çok güzel Allah ım ağız tadıyla sağlıkla kullanacağımız günleri nasip etsin hepimize.:Saruboceq:

hasretçim güle güle kullansın inş. bebişin
biz de bayram sonrası oraya gitmeyi düşünüyoruz nasipse
fiyatlar baya uygun gibi görünüyor :lepi:

çok tişikür ettik anacıklar size,
ewet dimple çok uygun fiyatlar ben göğüs pedi emzirme atletimi bile aldım. 20li hastane çıkışı setleri 25-30tl falandı ben bi onu almadım, 5li aldım ben mutlaka alın dışarda çok pahalı 45 falan ordan alın mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…