2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

ben de kendimle ilgili eksikleri almayı düşünüyorum zaten gitmişken, göğüs pedi vs vs
hastane çıkışları da gayet iyiymiş gerçekten
ben de alıcam nasipse tam takım a.s

kızımızın ayakkabıları, biberonu we vücut kremleri anaannesinden (chicco)

bunlarda bodyleri anaannesinden (lc waikiki)

hasretcim bebişin güle güle giyer inşaallah hepsi çok güzeller.Allahım içlerinin dolduğu günleride göstersin.
canım bişey sorucam sana süperman li tulum varya oda eminönündeki havuzlu han dan değilmi?çok beğendikte özellikle babamız bayıldı istanbuldaki akrabalarıma tarif edeceğim bulabilirlerse alsınlar.

bunları görünce çok sevindimm ayyy benimkilerin aynısı die pazartesi günü bebek mağazısından park beşik yatak gadırop bide askı baktık birazda küçük seyler tamamı 750 tl oldu adresi falan verdik bu pazara getirin die eve gelincede koçtaş aklıma geldi sitesinden baktım 3 kapılı gardırop 170 tl bizim ordan baktığımız 2 kapılı küçücük gardırop 320 tl ertesi gün hemen gittik ben kararsız kladımıştım seni görünce sevindim yani olurmu ki ben bebek odası istiyorum die kararsız kalmıştım batramdan sonraya alcaz bizde aynısııı ama ben rafı öle uzun diilde duvara monteli olandan düşünüyorum

Arkadaşım bence koçtaşa uğra, çok güzel oda ttakımları var, dilediğini parça parça alabiliyorsun.

EDEBıYATÇI süperman tulumu havuzlu han değil doktr kontrolüme giderken aldım geçen hafta üsküdar meydanda peros die bi mağazadan 4,5tl:))))

tatlım öncelikle hepsi çok güzel minik meleğin sağlıkla kullansın inşallah ve de sıokma canını bi kere daha gidin muhakkak bulursun bence

hasretcim Allah bebeğine sağlık sıhhat versin güle güle giysin hepsini kaydirigubbakcemile5

EMıNÖNÜ HAVUZLU HAN. neden lc waikikiden alışweriş yapmıomuş yazasana merak ettim

hepsi cok guzeller gule gule giysin kızın hasret.. ozellikle montunu cok begendim:))

(buara bende merak ettim lcw meselesini)

ya ne derece doğru bilmiyorum ama lcw yi leyla zana satın almış paraların artık nereye gideceği belli dedi ne bileyim işte öyle

cnmcım farkediyor mu
bu düşünce bana anlamsız geldi,ona bakarsan amerika,rusya,çin,japaonya israilden de bir çok şey alınıp veriliyor,onların gideceği yer de belli vs vs vs bence yanlış bi düşünce,anlamsız buldum sanki,yanlışsam düzeltin lütfen

herkesin fikri tabii ben sadece arkadaşımın söylediğini söyledim ne derece doğru bilmiyorumda

merci arkadaşlar hepinizinkini görürüz yawaş yawaş:)

hasretcim ne güzel şeyler almışsın bebişine bissürü güle güle giysin inşallah

ben hala hiç bir şey almadım kızlar bir arkadaşım hediye almış bizim oğlana

işte onlarda bu kadar

bayramdan sonra bende alacağım inşallah bunları görünce pek heveslendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…