- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
ben de kendimle ilgili eksikleri almayı düşünüyorum zaten gitmişken, göğüs pedi vs vsçok tişikür ettik anacıklar size,
ewet dimple çok uygun fiyatlar ben göğüs pedi emzirme atletimi bile aldım. 20li hastane çıkışı setleri 25-30tl falandı ben bi onu almadım, 5li aldım ben mutlaka alın dışarda çok pahalı 45 falan ordan alın mutlaka
Kızlar haftasonu tesadüfen mobilya aldık oğluma. Koçtaş'tan. Araba aldığımız için çok pahalı bir şey alamamıyoruz ama bunlar da içime sindi. Bir de güzel bir park yatak bulsam tam oalacak... Üç parça 300 e mal oldu. Bir de duvar çıkartması aldım ama duvara mı dolaba mı yapsam karar veremedim.
Bunu temizlik malzemeleri için falan kullanacağım.
Bu da bir yere sığdıramadığım kitaplarım. Çoğu diğer kitaplıkta ama renk uyumsuz, onu ortadan kaldıracağım.
bunları görünce çok sevindimm ayyy benimkilerin aynısı die pazartesi günü bebek mağazısından park beşik yatak gadırop bide askı baktık birazda küçük seyler tamamı 750 tl oldu adresi falan verdik bu pazara getirin die eve gelincede koçtaş aklıma geldi sitesinden baktım 3 kapılı gardırop 170 tl bizim ordan baktığımız 2 kapılı küçücük gardırop 320 tl ertesi gün hemen gittik ben kararsız kladımıştım seni görünce sevindim yani olurmu ki ben bebek odası istiyorum die kararsız kalmıştım batramdan sonraya alcaz bizde aynısııı ama ben rafı öle uzun diilde duvara monteli olandan düşünüyorum
bi bilsem:) hawuzlu hanın yukarılarında bebek mağazaları war rampada orda bi han wardı oraya girdik bi mağaza wardı ordan aldık we çok güzeller, sarı,pembe, beyaz aldım 1 pakette 3 tane war 1,2,3 mumara serii halde tulum aldık kadife 4tl orayı bi daha bulmam lazım
bunlarda tulumları bebeişimin eminönü
Eki Görüntüle 29324
Eki Görüntüle 29325
Eki Görüntüle 29326
Eki Görüntüle 29327
Eki Görüntüle 29328
ya ne derece doğru bilmiyorum ama lcw yi leyla zana satın almış paraların artık nereye gideceği belli dedi ne bileyim işte öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?