2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

jnm arkadaşın sağolsun çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin

güle güle giysin bebekinn alırsın canım bende daha pek bişey almadım vaktimiz var nasıl olsa dediğin gibi bayramdan sonra başlarız yavaş yavaşkaydirigubbakcemile5

saol hijyencim bnde almaya hiç niyetim yoktu erken diodum hep ama buraya girip milletin aldığı cicişleri tek tek görünce acaip bi istek sardı içimi:) bnde başladım bu hafta ya da haftaya tekrar gideceğim eminönüne bu defa geceliğimi pijama takımımı, hastane çıkışı 20li flan almak için ama bu sefer annmele gideceğim kociş anlamıyo alışwerişten!

hijyenim canım güle güle kullansın bebiş inş.
arkadaşın zevkliymiş

ben de dün parkyatakta son noktayı koydum
biliyorum daha erken :kedi: daha ama bugün alıyoruz inş. bunu

sağol tatlım, kraft markası
saraçhane den alacağız nasipse, daha uygun orda fiyatlar a.s

hijyenim cok guzelmis hediyeniz:) gule gule giysin bebegin.. sende baslarsın artık.. oyle zevkli oluyorki kucucuk bi parca alınca bile insan cok mutlu oluyor:)

dimplecim park yatak gercekten cok cici renkleri puanlı puanlı olması ben pek begendim.. gule gule guzel gunlerde uyusun bebegin icinde:)

gunler azalıyo 3 aycık kaldı insallahhhh opuyorumnanaktan

hijyenim canım güle güle kullansın bebiş inş.
arkadaşın zevkliymiş

ben de dün parkyatakta son noktayı koydum
biliyorum daha erken :kedi: daha ama bugün alıyoruz inş. bunu

canım yatak çok güzel ama bebeği alıp koyarken zor olmazmı bende netten bakıp beğenmiştim ama sonra alıp koyması zor olur die düşünmüştüm

dimplecim park yatak gercekten cok cici renkleri puanlı puanlı olması ben pek begendim.. gule gule guzel gunlerde uyusun bebegin icinde:)

gunler azalıyo 3 aycık kaldı insallahhhh opuyorumnanaktan
evet çok şeker gerçekten dimi opuyorumnanaktan
çok teşekkürler gelincikkk :1hug:

bizim tam 4 ay var :bbo:
canım yatak çok güzel ama bebeği alıp koyarken zor olmazmı bende netten bakıp beğenmiştim ama sonra alıp koyması zor olur die düşünmüştüm
evet benim de kafama takılmıştı o konu
bebeği alıp koyarken biraz engel olacak gibi
ama kolayca çıkartılıp takılıyor

dimple benimde tuhafıma gidiyor babası Eymen bey diye sevince ama çok hoş di mi
bir gün büyüyüp bey olduklarını da görürüz inşallah... küçük adamlarımızın opuyorumnanaktan

Gelincik sağol tatlım bayramdan sonra tam gaz almaya başlayacağım inşallah :)

dimple benimde tuhafıma gidiyor babası Eymen bey diye sevince ama çok hoş di mi
bir gün büyüyüp bey olduklarını da görürüz inşallah... küçük adamlarımızın opuyorumnanaktan
hoş olmaz mı pek güzell :asigim:
inşaallah hijyenim :1hug:

kızlar bizim dün doktor kontrolümüz vardı
yağızım 550 gr olmuş normalmi
üç aşağı beş yukarı aynı haftalardayız sizinkiler
kaç gram???

Bu da bizim yatağımız. Bir yıl bununla idare etmeyi düşünüyoruz, sonra yatak alacağız inşallah. Bunu da memlekete götüreceğim, gittiğimizde kullansın. Çevresi kumaş, bu nedenle tercih ettim. Snowwhitequeen, netten almıştı, bulamadığım için çok üzülmüştüm ama Bursa'ya gittiğimde buldum. Yıkanıp ütülenmesi gerekiyor. 155 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…