2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

edebiyatçı arkadaşım pek şık duruyor park yatağınız
iyi günlerde kullanırsınız inş.

ben de aldığımız park yatağı akşam kurup bi denedim
resimlerini koyarım bir ara inş.

edebiyatçı arkadaşım pek şık duruyor park yatağınız
iyi günlerde kullanırsınız inş.

ben de aldığımız park yatağı akşam kurup bi denedim
resimlerini koyarım bir ara inş.

Teşekkür ederim arkadaşım. Parkın içinde yatak var mı yoksa ayrı mı alacaksınız? Bizimkinde yok, karar veremedim ne alacağıma...

ışte bu da bizim kurulu haliyle park yatağımız :asigim:
Kraft 821 ;

(yalnız cep telefonu çekimi olduğu için pek net değil :1no2: )

Son düzenleme:
dimple canım çok güzel olmuş lakin bu üzerindeki oyuncaklar benim kafamı karıştırıyor
bebeği alıp koyarken mesafe çok yakın çarpar mı diye düşünüyorum onlar kalkıyor mu acaba ?

dimple canım çok güzel olmuş lakin bu üzerindeki oyuncaklar benim kafamı karıştırıyor
bebeği alıp koyarken mesafe çok yakın çarpar mı diye düşünüyorum onlar kalkıyor mu acaba ?
teşekkürler tatlım a.s.
evet alıp koyarken biraz sıkıntı olacak gibi gözüküyor, ama çıkıyor tabiki kenarlarından çıtçıtlı
kullanışlı olmazsa çıkartırız
ara ara takarız artık

ayy ikiside çok güzel ya bende istiyom ama annemler yılbaşından sonra alacaklarmış... neyse olur inşallah hayırlsııyla hepsi ama insanın içi gidiyor

hımm olur o zaman :)
:))
Güle güle kullanın dimplehawk, çok güzelmiş...
teşekkürler edebiyatçı
hepimiz inş. opuyorumnanaktan
ayy ikiside çok güzel ya bende istiyom ama annemler yılbaşından sonra alacaklarmış... neyse olur inşallah hayırlsııyla hepsi ama insanın içi gidiyor
sağolasın yağmur
seninki de mi hediye kaydirigubbakcemile3

edebiyatçı we dimple çok güzel park yataklar bnde park yatak alacağım çok beğendim içine yatak gerekior ben viscolex yatak almayı düşünüorum en sağlıklısı o 8cm 70/110cm ölçülerinde olması gerekiormuş:) güle güle kullanın

teşekkürler hasretçim
biz de öyle birşey alacağız nasipse
ama park yatağın içini akşam ölçtüm 65*93 cm
umarım uygun bişey bulabiliriz..

Bizim yatak da 70*110 canım. Yanılmıyorsam viskoleks yataklarda yüksek derecede petrol varmış. Dün eşim söylemişti, kararsızız biz de. Araştıracağım biraz bu konuyu.

Yalnız ölçüleri alırken dikkat edin
brüt değil de; içten ölçün arkadaşlar

mesela bizim park yatak 107*75 cm
ama içi 93*65 çıktı

kız aynı yatağı almışız ben mavi olan yerlerinin turuncu olanını aldım güle güle kullan canım

evet 70*110 yatak koydum ben de içine şiltesinde yatamazlar ince ve sert

kız aynı yatağı almışız ben mavi olan yerlerinin turuncu olanını aldım güle güle kullan canım

Bir sürü park yatak inceledim, hem güzel hem de uygun fiyatlı olan buydu. Üzerine güzel bir cibinlik bulmaya çalışacağım ve yatak odama koyacağım. Odasına geçince de bakarız. :)

Siz de güle güle kullanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…