- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
edebiyatçı arkadaşım pek şık duruyor park yatağınız
iyi günlerde kullanırsınız inş.
ben de aldığımız park yatağı akşam kurup bi denedim
resimlerini koyarım bir ara inş.
İçinde şilte var ama yetersiz sanki, biz yine de yatak alacağız ..Teşekkür ederim arkadaşım. Parkın içinde yatak var mı yoksa ayrı mı alacaksınız? Bizimkinde yok, karar veremedim ne alacağıma...
teşekkürler tatlım a.s.dimple canım çok güzel olmuş lakin bu üzerindeki oyuncaklar benim kafamı karıştırıyor
bebeği alıp koyarken mesafe çok yakın çarpar mı diye düşünüyorum onlar kalkıyor mu acaba ?
edebiyatçı ne şirin bir yatak inşallah mışıl mışıl uyusun içinde Yiğit bebek
:))hımm olur o zaman :)
teşekkürler edebiyatçıGüle güle kullanın dimplehawk, çok güzelmiş...
sağolasın yağmurayy ikiside çok güzel ya bende istiyom ama annemler yılbaşından sonra alacaklarmış... neyse olur inşallah hayırlsııyla hepsi ama insanın içi gidiyor
Bu da bizim yatağımız. Bir yıl bununla idare etmeyi düşünüyoruz, sonra yatak alacağız inşallah. Bunu da memlekete götüreceğim, gittiğimizde kullansın. Çevresi kumaş, bu nedenle tercih ettim. Snowwhitequeen, netten almıştı, bulamadığım için çok üzülmüştüm ama Bursa'ya gittiğimde buldum. Yıkanıp ütülenmesi gerekiyor. 155 TL
edebiyatçı we dimple çok güzel park yataklar bnde park yatak alacağım çok beğendim içine yatak gerekior ben viscolex yatak almayı düşünüorum en sağlıklısı o 8cm 70/110cm ölçülerinde olması gerekiormuş:) güle güle kullanın
kız aynı yatağı almışız ben mavi olan yerlerinin turuncu olanını aldım güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?