2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

selincim coooohhh gözelleeeerr yine alışweriş hewesim kabardı yaaa(( bayramdan sonra yine bi havuzlu han yolları gözüküyo bana uyku tulumuda alayım kızıma:) güle güle kullansın bebişlerinalkisalkisalkis

opuyorumnanaktan sağol teyzesi tulumlarına hasta oldum zaten görür görmez aldım kaydirigubbakcemile5

stickerleri koçtaş tan aldım canım ben mobiya almadım genç odam vardı rengini beğenmediğimden dolaba sticker yapıştırdım aaaa onun da resmini çekim dur
çokk şeker olmuş, çok iyi bir fikir
güle güle kullanın inş.

Selinius ve Beko çok güzel ciciler almışsınız, güle güle kullanın.

Beko, o yatağı ben de çok beğendim. Eskişehir'e gittiğimde bakacağım. Bursa'daki mağazada yok.

cnm hayırlı olsun yatağın ara katı warmı yoksa eğer çok zorlanacaksın bebişi almak içinkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar hayırlı olsun çok güzel şeyler almışsınız...güle güle kullanın inşallah....

kızlar cok tesekkür ederim daha iyileri sizin olsun....kızlar yatak 3 farklı seviyede kllanılabiliyor.ön kısmı asansörlü tamamen asagıya iniyor.. korkuluk üzerleri dişlerini sürtecegi için silikonlla kaplı..bebek büyüyüp kendi kendine inip cıkmaya baslayınca yandaki parmaklıklar çıkıp yatak haline geliyor..ve benim için en önemli özelliği tamamen çam agacı masif..cilasıda dogal bebek için zararlı olabilecek boyalar suntalam mdf gibi materyaller kullanılmamış .. tavsiye ederim..

İşte Havuzlu Han'dan aldıklarımız :asigim:

Chicco dan ıslak mendil, şampuan, pişik kremi, sabun, bebek yağı, pudradan oluşan bakım seti aldık

çanta setin hediyesiydi :)) ayrıca çanta almama gerek kalmadı :teytey:

burun aspiratörü ve biberon (dr. browns doktorların önerdiği bir markadır, size de öneririm, ayrıca gaz oluşumunu önleyen bir özelliği vardır)

bu da satıcının çok önerdiği ıslak mendil
sadece su bazlı, pamuktan olduğu için güvenle kullanılabilir

nuk'tan banyo lifi, çok kullanışlı olacağını düşündüğüm yıkama torbası ve banyo filesi..

bunlarda yumuşacık puf puf çok hoşuma gittiler, banyodan sonra sıcacık geçiriveririm hemen üstüne inş.opuyorumnanaktan

kırmızıya bayıldımmm opuyorumnanaktan

işte bu pamuklu yumuşacık mendiller de çok kullanışlı, çok lazım olacak mutlaka edinmek lazım

bunlar da oğluşumun mevlüt takımı :asigim:
krem renkleri yeni çıkmış, beyazdan daha ağır duruyor

hastane çıkışımız, pek beğendimmm opuyorumnanaktan

nevresim takımımızz..

penye battaniyelerimizz.. en çok kullanılar bu penyeler oluyormuş arkadaşlar

sarı-beyaz olan ipliklerden babannem petek desenli hırka yapacak
diğer ebrulilerden de annem yelek yapacak inş..

göğüs pedi..

hastane için bir tane pijama takımı aldım
bir tane daha tam takım güzel birşey almayı düşünüyorum

bu papatyalarla da duvarıını süslemeyi düşünüyorum
papatyaların ortasına da ismini yazarız opuyorumnanaktan

şu mandalları da çok beğendiğim için aldım, çokkk şekerler :lepi:

işte böylee... :icecream:
daha alacaklarımız var tabi ama çoğunu aldık hemen hemen
burada olmayan polar battaniye, uyku seti, altaçma seti, bebk küveti vs vs daha önceden vardı

ama fiyatlar normal, çok ucuz değil bana soracak olursanız
yalnız herşeyin bir yerde olması güzel oluyor..

bir de nacizane tavsiye; yanınıza çok para almayın, ne alırsanız o gidiyor, ben yanıma aldığım paraları kuruşu kuruşuna bitirdim de kaydirigubbakcemile3
hepinize iyi alışverişlerr..

DİMPLE bayıldım hepsine ya!!! Gerçekten çoook güzeller..
Zaman azaldıkça ben daha da bi sabırsızlanmaya başladım.. Sana da öyle oluyo mu????
Güle güle kullanın canım..

bayıldım yaww bayıldım allah güzel günlerde giydirmek nasip etsin.
emzirme sütyeni atletide wardı cnm onlardanda alsaydın keşke ben atletini aldım içinde destekli olduuundan yalnız kullanılır
ya bu burun aspratörü ne işe yarıyo bana bi anlatsanıza ben almadım onu saçma bişeydir die?

Emzirme atletinin fotoğrafını koyar mısın canım?
Ben de alcam ama içten desteklisini görmedim... Markası ve fiyatı ne?
Burun aspiratörü gerekn bişey. Çünkü bebek anne karnında amniyotik sıvıyı yuttuğu için doğumdan sonra burnu sık tıkanıyomuş.... Açmak için de aspiratör gerekiyomuş.

aaa bu atleti ilk defa gördüm ben sütyenini almıştım atleti daha kullanışlı duruyo duruşu nasıl toplanmıyo dimi?CADIARZU

yok canım denedim ben gayet güzel tutuyo göğüsleri yapışık göstermio yani

Eki Görüntüle 29997

bunlardan çok lazım oluyormuş bir kaç tane daha alacağım kısmetse :):):

Daha alınacak ne çok şey var örgü olanalrı haftaya koyacağım :):)::

evet canım iç zıbın deniyomuş bunlara.atlet olarak giydiriliyormuş bende aldım şapka eldiven pantolon ve ikili atlet set olarak hastane çıkışının içine giydiriliyo dedi satıcı ben doğum çantamda götürücem yanımda bebiklerimiz üşümesin dimi ama.aldıkların çok şeker bu arada iyi günlerde giysin beril hanımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…