2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

aa ben o iç zıbınların takım olanı olduğunu bilmiyrodum oradaki kız bana sadece iki takım bunalrdan verdi bide pemlei bir takım var oda zıbın mış onu verdi hımm neyuse sorarım gene alırım bebeğime saol canım :):):

hepside cok cici cok guzellll
gule gule giysin bebisleriniz:) ne tatlı heyecanlar bunlar.. seyretmesine bile bayılıyorumm:)

hepside cok cici cok guzellll
gule gule giysin bebisleriniz:) ne tatlı heyecanlar bunlar.. seyretmesine bile bayılıyorumm:)

saol canımcım
evet bende çok seviyorum böyle alınanları görmeyi o yüzden koydum kendiminkileride daha almanyada babananesinini aldıkalrı var bide onalr gelse çok merak ediyorum ama göstermiyor :):):):
,
kuju_25 Alıntı:

ayy hepsi çok güzeller güle güle giysin inşallah bebekin annesii

mevlam hepsinede sağlıkla giyinmelerini nasip etsin önmeli olan o :):):

ne tatlıbi heves bu ya ben kızızmın elbiselerine sürekli çıkarıp çıkarıp bakıyordum alllahım sağsalim kucağınıza aşmayı kısmet etsin ciciclerinide güle güle kullansınlar

Güle güle kullanın arkadaşlar, çok güzel ciciler... Cidden kızlarınki daha bi güzel ama gelinlerimizin güzel olması lazım zaten. :)

bu cicilerde cok tatlı cok sirin:) kız icin olunca daha bi suslu oluyor gercekten..
gule gule giysin bebisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…