teşekkürler teyzeleri:)
Snow çok ciciler annesi battaniyelerine vuruldum sağlıkla doğsunda sıcacık örtünsün prensesin a.s.
teşekkürler frambuazcımDİMPLE bayıldım hepsine ya!!! Gerçekten çoook güzeller..
Zaman azaldıkça ben daha da bi sabırsızlanmaya başladım.. Sana da öyle oluyo mu????
Güle güle kullanın canım..
Allah razı olsun hasretçim inş.bayıldım yaww bayıldım allah güzel günlerde giydirmek nasip etsin.
emzirme sütyeni atletide wardı cnm onlardanda alsaydın keşke ben atletini aldım içinde destekli olduuundan yalnız kullanılır
güle güle kullanın seyyalcim
evet bizimde :))biz de gittik eşimle küwetine warana kadar aldık we araçsız gitmiştik, parkla uğraşmayalım diye zaten büyük torbalar weriyorlar hepsini dolduruyosun içine kociş hepsini yüklendi sırtına bnde ufak bi torba aldım zaten hemen taxiye atladık geldik. bizde dünyaları aldık sözde ama hepsi 3 torbaya girdi:)
İşte Havuzlu Han'dan aldıklarımız :asigim:
bir de nacizane tavsiye; yanınıza çok para almayın, ne alırsanız o gidiyor, ben yanıma aldığım paraları kuruşu kuruşuna bitirdim de kaydirigubbakcemile3
hepinize iyi alışverişlerr..
Eki Görüntüle 30185
şimdilik bu kadar ...
demek bütün paranı harcadın çilekcim bende kesin hepsini harcarım
ama çok güzel aldıkların bayıldım hepsine özellikle mevlüt kıyafeti harikayerimseniben
annanemizde hastane çıkışı almış bize havuzlu handan çok şirin
ağız tadıyla kullanmak nasib olsun inş :Saruboceq:
selam canım sen de benim gibi ikiz bekliyorsun değil mi kaydirigubbakcemile5 içindeki korkudan da belli ediyor hemen heheh ben de ikiz bekliyorum doyasıya alışveriş yapamıyorum erken dopum korkusundan ben de 25 i bitirdim 26. haftadayımkızlar merhaba bende 25.haftama girdim bugün
ben alışverişi toplu yapıcam ilk başta havuzlu hana gideriz dedik ama sonra ben kocaeliden gelicem araba derdi park derdi derken vazgeçtik 3-5 oynar ama bir kerede sakin sakin alır çıkarız diyoruz
hepiniz çok güzel şeyler almışsınız bebeklerinize allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah hepsi çok şeker ya
şöyle baktımda bayağı alınacak şey var bide benim hem kızıma hemde oğluma alacağım düşünülürse yandık
kıyafetleri alırken neler ve kaçtane almayı planlıyorsunuz?ben karar veremiyorum kaç tane alayım diye genelde neler lazım
bu perşembe yapıcam alışverişi gözümü korkuttular erken doğum olur falan diye umarım bebişlerime kıyafetlerini giydirmeyi rabbim nasip eder
uzattım biraz ama yardımlarınızı bekliyorum
selam canım sen de benim gibi ikiz bekliyorsun değil mi kaydirigubbakcemile5 içindeki korkudan da belli ediyor hemen heheh ben de ikiz bekliyorum doyasıya alışveriş yapamıyorum erken dopum korkusundan ben de 25 i bitirdim 26. haftadayım
hayırlı olsun canım kader arkadaşım aramızda bir haftacık var demek
ay ya valla anlatamam içimdeki sıkıntıyı annemler alalım işte dursun bi kenarda diyor bende erken daha bekleyelim dedim ama onlar galip geldi annecim ne yapalım kızım yiyecek ekmekleri yoksa sonrada bişey olur artık allaha emanet dedi sen kötüyü düşünme dedi bişey olursa o kadar masraf dedim o üzüntüyle onlarmı düşünülür deyince daha fazla bişey diyemedim bende
canım sen neler aldın bende şuan da sadece 5 takım(ikisi battaniyeli)hastane çıkışı,2 tulum. 12 çift çorap,4 takım atlet kilot,4 örgü yelek,2 hırka var başka bişey yok yada aklıma gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?