ikizlerdede heyecan 2 kat artar yaa ne guzel masallahhh
Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsinn hepimizinkiniii
bende neyi ne kadar alacagımı sasırdım ama yeni dogdugunda en azından bi 6-7 takımı olmalı diye dusunuyorum (hastane cıkısı takımlardan olur tulum olur artık uzerini kirlettikce giyecegi bi sey)
bi bu kadarda cıtcıtlı badi (uzun kısa kol karısık) battaniye corap bere banyo seti falan geliyor aklıma oncelikler arasında:)
rica ederim:) fazla almayayım diyorum bende cabuk buyuyor giymezse icimde kalır.. bi yandanda kusmalar cok oluyor umarım dogru sayıyı tuttururuz:))
evet yeni yeni artık ikiside varlıklarını baya bi hissettirirler.. birde dogumda daha erken oluyor degilmi sizde:)
Eftel Yağız Efe'nin cicileri çok güzel güle güle giyer minik prens inşallah opuyorumnanaktan
çok tşk ederim cnm benim hada iyileri sizin olsun inşallah..opuyorumnanaktan
kızlarrr ben park yatak sipairişimi verdim kısmetse cuma günü geliyor hemen açıp kurucam çeker koyarım resimlerini...
Kızlar haftasonu tesadüfen mobilya aldık oğluma. Koçtaş'tan. Araba aldığımız için çok pahalı bir şey alamamıyoruz ama bunlar da içime sindi. Bir de güzel bir park yatak bulsam tam oalacak... Üç parça 300 e mal oldu. Bir de duvar çıkartması aldım ama duvara mı dolaba mı yapsam karar veremedim.
Bunu temizlik malzemeleri için falan kullanacağım.
Bu da bir yere sığdıramadığım kitaplarım. Çoğu diğer kitaplıkta ama renk uyumsuz, onu ortadan kaldıracağım.
canım güle güle kullansın bebeğin hepsini Allahım sağlık versin ben biraz önce topici gezerken farkettim aldıklarını.bu haftasonu bizde aynı dolaptan aldık koçtaş tan birde şifonyerinikaydirigubbakcemile3.
canım güle güle kullansın bebeğin hepsini Allahım sağlık versin ben biraz önce topici gezerken farkettim aldıklarını.bu haftasonu bizde aynı dolaptan aldık koçtaş tan birde şifonyerinikaydirigubbakcemile3.
Eki Görüntüle 30903
işte yatak bu bi kere kurdum we geri topladım koydum çantasına ben yatak odamda yer kaplamasın die son 1 ay kala açarım
Eki Görüntüle 30903
işte yatak bu bi kere kurdum we geri topladım koydum çantasına ben yatak odamda yer kaplamasın die son 1 ay kala açarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?