2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

ikizlerdede heyecan 2 kat artar yaa ne guzel masallahhh
Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsinn hepimizinkiniii
bende neyi ne kadar alacagımı sasırdım ama yeni dogdugunda en azından bi 6-7 takımı olmalı diye dusunuyorum (hastane cıkısı takımlardan olur tulum olur artık uzerini kirlettikce giyecegi bi sey)
bi bu kadarda cıtcıtlı badi (uzun kısa kol karısık) battaniye corap bere banyo seti falan geliyor aklıma oncelikler arasında:)

evet herşey iki kat bencede şimdiye kadar pek bişey anlamadım ama artık sıkıntılar da başladı zorlamaya

bu arada listeye katkı için sağol

rica ederim:) fazla almayayım diyorum bende cabuk buyuyor giymezse icimde kalır.. bi yandanda kusmalar cok oluyor umarım dogru sayıyı tuttururuz:))

evet yeni yeni artık ikiside varlıklarını baya bi hissettirirler.. birde dogumda daha erken oluyor degilmi sizde:)

evet ama ben 3.aydan sonra başladım kusmaya ilk üç ayım çok rahattı halada maşallahım var genede benim ezelinden beri kokulara hassasiyetim vardır şimdi arttı tabii

ve evet şu anda bile oynuyolar içimde ben yeni yeni hissetmeye başladım son 20 25 gün dür belki
önceden hiç bişey yoktu soranlara hissetmiyorum demekten bi hal olmuştum

benim drum ikizlerde34-35-36-37 genelde son haftalar oluyor ama kalmak isterlersede rahatsız etmeyiz dedi hayırlısı artık

hadi hayırlısı:) insallah uzun uzun kalırlar icerde:) kavusma daha erken olacak

saglıkla gelsinler opuyorumnanaktan

çok tşk ederim cnm benim hada iyileri sizin olsun inşallah..opuyorumnanaktan

saol cnaım yaa senin aldıkalrına da bayıldım benim koyduğum resimler anne anensinin aldıkları :):): çıtçıtlı iki badi ve galatasarylı şapkayı ben aldım sadece eşimin 40 günü kaldı biizm alışveriş asıl o zaman başlayacak kısmetse :):):):

kızlarrr ben park yatak sipairişimi verdim kısmetse cuma günü geliyor hemen açıp kurucam çeker koyarım resimlerini...

kızlarrr ben park yatak sipairişimi verdim kısmetse cuma günü geliyor hemen açıp kurucam çeker koyarım resimlerini...

hayırlı olsun hasretçim
nerden verdin siparişi ?
netten olan resimlerini koyabilirsin gelene kadar.. bi görelim :))

Ne zamandır bakmıyodum buraya.. Ne güzel şeyler almışsınız. Mest oldum valla..
Zaten annemle uzun pazarlıklar sonucu artık bişey almıycam demiştim ama bunları gördükten sonra kaldığım yerden devam edicem ben!!!

canım güle güle kullansın bebeğin hepsini Allahım sağlık versin ben biraz önce topici gezerken farkettim aldıklarını.bu haftasonu bizde aynı dolaptan aldık koçtaş tan birde şifonyerinikaydirigubbakcemile3.

Son düzenleme:
kızlar ben nezamandır bakmıyordum buraya.bayağı yeni ciciler ekleyenler olmuş hepside çok güzeller.hepiniz için söylüyorum Allahım ağız tadıyla giymeyi kullanmayı nasip etsin.sağlıkla gelsin hepimizin minikleri.

hayırlı olsun hasretçim
nerden verdin siparişi ?
netten olan resimlerini koyabilirsin gelene kadar.. bi görelim :))

işte yatak bu bi kere kurdum we geri topladım koydum çantasına ben yatak odamda yer kaplamasın die son 1 ay kala açarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…