2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

Yazcım çok güzel olmuş bebeğinin odası, güle güle kullanın.
Perdeye bayılıyorumm opuyorumnanaktan
Bizim eşyalar da bunların aynısı olacak :)

yaz cim minnoşun odasi cok guzel olmus. ellerine saglik .güzel günlerde kullanın inşallah

yaz cim bebisinin odasi cok guzel olmus. ellerine saglik emegi gecen herkese. :)))

Yazcım çok güzel olmuş bebeğinin odası, güle güle kullanın.
Perdeye bayılıyorumm opuyorumnanaktan
Bizim eşyalar da bunların aynısı olacak :)

yaz cim minnoşun odasi cok guzel olmus. ellerine saglik .güzel günlerde kullanın inşallah

çok teşekkür ederim canlarımopuyorumnanaktan.daha güzelleri sizlerin olsun Allah ım hepimize bebişlerimizi kucakladığımız günleride göstersin:Saruboceq:.
olsun bosnacım ne güzel işte zevklerimiz aynı demek ki seninlevereliniortak.

Olsun tabi canımcım, ben de seviniyorum benimle aynı şeyleri beğenen birileri olunca.
Sanırım sadece zevklerimi değil, mantıklarımız da ayı.
Şimdilik şu pahalı oda takımlarından almak istemedim ben, biraz büyüyünce yeni bir şeyle isteyecek diye.
Ama bir yandan da vicdan azabı çekiyordum, iyi mi yapıyoruz diye yiyordum eşimi.
Sevindirik oldum sizde de görünce vereliniortak

bizde aynı mantıkla bu takımda karar kıldıkkaydirigubbakcemile5 dediğin gibi büyüdüklerinde yeni birşeyler isteyecekler.ayrıca bu takımda çok güzel ve kullanışlı.hiç vicdan azabı çekme doğru bir karar buopuyorumnanaktan

Sizde görünce ben de çok sevindim vallahi. :) Dediğiniz gibi ben de şimdiden bir sürü para harcayamadım. Zaten bizim odamızda yatacak ayrıca bir odanın beklemesine gerek yok diye düşündük.

Ben odamı hala yerleşttiremedim ama... Yeniden boyanması falan lazım da zaman ayıamıyoruz onlara bir türlü.

off ya kocam bırakmıyo kızlar uyicakmışız yarın dewam edicem((

Canancım biz de odayı hazırlayamadık henüz, herşey kolilerin içinde duruyor.
Bebek odasını, eşim çalışma odası olarak kullanıyor şu an.
İki bilgisayar, yazıcılar, klasörler, oda ağzına kadar dolu.
Önce onları ofisine götürmesi lazım, sonra duvarlar silinecek, ortalık temizlenecek...
Sanırım ocak ayının sonlarını bulacağız biz.

Zaten oda takımı almadan da bir sürü para harcanıyor.
Ben o paraları konforu ve güvenliği için harcamayı uygun buldum şimdilik.
Büyüsünler, arabalı yatak falan ister bunlar, alıcaz artık :))

kadife takımımız umarım yaz gelmeden giyebiliris:)

alt açmamız 6,70tl ye aldık ümraniye kardelen bebeden
dalin göğüspedlerini şok markettean aldım 30lu paket 2,50tl
bunlarda benim:)

yorgan we yastığımız

zıbınlarımız

hastane çıkışımız anaannesi almış sarılık olmasın die sarı giycekmiş p

şirin tulumumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…