yaz cim bebisinin odasi cok guzel olmus. ellerine saglik emegi gecen herkese. :)))
Yazcım çok güzel olmuş bebeğinin odası, güle güle kullanın.
Perdeye bayılıyorumm opuyorumnanaktan
Bizim eşyalar da bunların aynısı olacak :)
yaz cim minnoşun odasi cok guzel olmus. ellerine saglik .güzel günlerde kullanın inşallah
çok teşekkür ederim canlarımopuyorumnanaktan.daha güzelleri sizlerin olsun Allah ım hepimize bebişlerimizi kucakladığımız günleride göstersin:Saruboceq:.
olsun bosnacım ne güzel işte zevklerimiz aynı demek ki seninlevereliniortak.
Olsun tabi canımcım, ben de seviniyorum benimle aynı şeyleri beğenen birileri olunca.
Sanırım sadece zevklerimi değil, mantıklarımız da ayı.
Şimdilik şu pahalı oda takımlarından almak istemedim ben, biraz büyüyünce yeni bir şeyle isteyecek diye.
Ama bir yandan da vicdan azabı çekiyordum, iyi mi yapıyoruz diye yiyordum eşimi.
Sevindirik oldum sizde de görünce vereliniortak
Olsun tabi canımcım, ben de seviniyorum benimle aynı şeyleri beğenen birileri olunca.
Sanırım sadece zevklerimi değil, mantıklarımız da ayı.
Şimdilik şu pahalı oda takımlarından almak istemedim ben, biraz büyüyünce yeni bir şeyle isteyecek diye.
Ama bir yandan da vicdan azabı çekiyordum, iyi mi yapıyoruz diye yiyordum eşimi.
Sevindirik oldum sizde de görünce vereliniortak
Sizde görünce ben de çok sevindim vallahi. :) Dediğiniz gibi ben de şimdiden bir sürü para harcayamadım. Zaten bizim odamızda yatacak ayrıca bir odanın beklemesine gerek yok diye düşündük.
Ben odamı hala yerleşttiremedim ama... Yeniden boyanması falan lazım da zaman ayıamıyoruz onlara bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?