Eki Görüntüle 30903
işte yatak bu bi kere kurdum we geri topladım koydum çantasına ben yatak odamda yer kaplamasın die son 1 ay kala açarım
gule gule kullan canim. pek guzelmis. bence bu arada simdiden kur da degisik kokusu falan varsa ciksin gitsin. havalansin yani. :))) bebisin rahatsiz olmasin sonra.
Eki Görüntüle 30903
işte yatak bu bi kere kurdum we geri topladım koydum çantasına ben yatak odamda yer kaplamasın die son 1 ay kala açarım
Eki Görüntüle 30903
çorap ayakkabı vs.. vs...
evet geldik badilere yeteri kadar aldığımı düşünüyorum ama bakalım yetecekmi?
buda ananeden yün yaastığımız
bunlarda bebek şekerlerimiz birisi hastanede verilecek olan bırısıde mevlütte dağılacak olan
bunuda mevlüt şekeri yapıcaz bakalım becerebilrsem kaydirigubbakcemile3
şimdilik bu kadar eşim geldı akşama da gecelıklerı koyarım
canım merhaba tüm hazırlıkların çok güzel Allahım hayırlı doğumlar versin,sağlıkla kullanmayı nasip etsin fıstığına.zaten sen herşeyi hazırlamışsın bir doğurması kalmışkaydirigubbakcemile3
hasretciğim park yatağını almışın cici uykuları olsun minik kızının inşallah a.s.
olcay_nesli kuşaklı pantolana - yeşil pabuçlarına bittim minik prenses güle güle giysin annesi her bişeyi çok güzel
a.s.
sağol canım amin hepimize inşallah :Saruboceq:
evet bı tek dogurmak kaldı en zoru en sona kaldı kaydirigubbakcemile3
biliyomusun bana yınede yetmıyo sankı az gıbı cokmu doyumsuzum :sm_confused: :sm_confused:
çorap ayakkabı vs.. vs...
evet geldik badilere yeteri kadar aldığımı düşünüyorum ama bakalım yetecekmi?
battaniye alt açma falan filan :asigim:
buda ananeden yün yaastığımız
bunlarda bebek şekerlerimiz birisi hastanede verilecek olan bırısıde mevlütte dağılacak olan
bunuda mevlüt şekeri yapıcaz bakalım becerebilrsem kaydirigubbakcemile3
şimdilik bu kadar eşim geldı akşama da gecelıklerı koyarım
cnm çok güzeller güle güle kullansın bebişin.. kız olunca dahada bi süslü oluyo birde mevlüt şekeri için uzun olan demir ne işe yarıyo?ne kadar tuttu malzemelerin? :CüvCüv::ecrin_bebek:
tşkler canım yavaş yavaş hazırlandık işte çok ağırlaşmadan bıtsın ıstedım
Eki Görüntüle 30903
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?