2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

gule gule kullan canim. pek guzelmis. bence bu arada simdiden kur da degisik kokusu falan varsa ciksin gitsin. havalansin yani. :))) bebisin rahatsiz olmasin sonra.

sağol cnm koku falan bn farketmedim ama son 1 ay kala açarm hawalanır işte hem yerim geniş değil o kadar dolabı falan değiştrmemz lazım yerinden odada düzenlemeler olması laızm yani bakalım artık acelemiz yok

hepinize teşekkür edriz güzel annişler

pek aktif değilim fazla fırsat bulamıyorum foruma girmeye ama bugun fırsat buldum ve bebeşimize hazırlıklarımızı paylaşmak istedim belki fikir olur diye
bunlar örgülerimiz ananeden

hava nemlendırıcımız bugun geldı dalinden çekiliş hediyesi kazandık ilk defa şans guldu nasıl olduysa kaydirigubbakcemile3

havlularımız

cicişlerimiz

fındık kurdumun temizlik malzemeleri kaydirigubbakcemile3

albümümüz hatırası olcak allah kısmet ederse

oto koltuğumuz dolabın üstünden indirmeye üşendim delikafadulden delikafadulden

çorap ayakkabı vs.. vs...

evet geldik badilere yeteri kadar aldığımı düşünüyorum ama bakalım yetecekmi?

battaniye alt açma falan filan :asigim:

buda ananeden yün yaastığımız

bunlarda bebek şekerlerimiz birisi hastanede verilecek olan bırısıde mevlütte dağılacak olan

bunuda mevlüt şekeri yapıcaz bakalım becerebilrsem kaydirigubbakcemile3

şimdilik bu kadar eşim geldı akşama da gecelıklerı koyarım

canım merhaba tüm hazırlıkların çok güzel Allahım hayırlı doğumlar versin,sağlıkla kullanmayı nasip etsin fıstığına.zaten sen herşeyi hazırlamışsın bir doğurması kalmışkaydirigubbakcemile3

hasretciğim park yatağını almışın cici uykuları olsun minik kızının inşallah a.s.

olcay_nesli kuşaklı pantolana - yeşil pabuçlarına bittim minik prenses güle güle giysin annesi her bişeyi çok güzel
a.s.

sağol canım amin hepimize inşallah :Saruboceq:
evet bı tek dogurmak kaldı en zoru en sona kaldı kaydirigubbakcemile3
biliyomusun bana yınede yetmıyo sankı az gıbı cokmu doyumsuzum
:sm_confused: :sm_confused:

tşkler canım yavaş yavaş hazırlandık işte çok ağırlaşmadan bıtsın ıstedım

sağol canım amin hepimize inşallah :Saruboceq:
evet bı tek dogurmak kaldı en zoru en sona kaldı kaydirigubbakcemile3
biliyomusun bana yınede yetmıyo sankı az gıbı cokmu doyumsuzum
:sm_confused: :sm_confused:

merak etme tatlım hiç az değil hazırlıkların.zaten okadar hızlı büyüyeceklerki bunlar sana yeterli olacaktır gördüğüm kadarıyla.gerçi benimde ilk doğumum bilirmiş gibi konuşmayayım. :CüvCüv:

cnm çok güzeller güle güle kullansın bebişin.. kız olunca dahada bi süslü oluyo birde mevlüt şekeri için uzun olan demir ne işe yarıyo?ne kadar tuttu malzemelerin? :CüvCüv::ecrin_bebek:

cnm çok güzeller güle güle kullansın bebişin.. kız olunca dahada bi süslü oluyo birde mevlüt şekeri için uzun olan demir ne işe yarıyo?ne kadar tuttu malzemelerin? :CüvCüv::ecrin_bebek:

aminnn inşş. allah hepımızın saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın :Saruboceq: uzun demir şey mıknatıs canım onlar 50 tane var bırbırıne yapışık oyuzden oyle duruyo malzemeler tam bılmıyorum ama 40-50 arası tuttu az yapıcam ben 50 tane

gelelim kendim için aldıklarıma şunlarıda koyayım bıtsın emzırme sutyenı 2tane aldım tamamen açılanlar daha rahat oluyomuş oyle duydum bıldıgımden degıl kaydirigubbakcemile3

bunlarda hastaneden gıyecegim pijama takımları

buda mevlütte gıyecegim takım çeyizdekiler olmuyo da :kedi:

şimdilik bu kadar arkadaşlar allah hepımızın bebeklerını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

güle güle kullan bebeişin we sen neslicim
pijama takımları nerden benim bi eksik onlar kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…