2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

güle güle kullan bebeişin we sen neslicim
pijama takımları nerden benim bi eksik onlar kaldı

eminönünden aldık canım yerıni bılmıyorum ya istanbullu degılım tam bılemıyorum mafoldumben ama magaza baya uygundu sabahlıklı takımı mevluutte gıyecegım takımı 2 emızrme sutyenını bıde 5 iç çamaşırı hepsı 210 tuttu magaza hakkında tek bıldıgım gecelık pıjama magazasıydı camında logusa takımları bulunur yazıyodu okadar baskada bılmıyorum :kedi: :kedi:

yorum yazan arkadaslar hepınıze tşkler allah hepımızın bebeklerını saglıkla kucagımıza alıp gıydırmeyı nasıp etsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yorum yazan arkadaslar hepınıze tşkler allah hepımızın bebeklerını saglıkla kucagımıza alıp gıydırmeyı nasıp etsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım aldıklarının hepside çok güzel gerçekten sni mart anneleri topiğinde ben hiç görmüyorum pek uğramıyorsun sanırım ... eminönü gerçekten çok yugun olduğunu söylüyor herkess... güle güle kullanın bebeğinle...

olcay-nesli bebişin cicilerinin hepisi çok güzel güle güle giydiropuyorumnanaktan
bu arada kız annesi olmanın avantajını alışverişte fazlasıyla çıkarmışsınyerimseniben
ya miniklere alışveriş yapmak onlara aldığımız kıyafetlerin içinde olacaklarını hayal etmek çok keyifli allah herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin :Saruboceq:

kızlar bayılıyorum bebeklerin cicilerine
hepinizinkiler harika maşallah
hepimize Allah sağlıcakla kullandırmayı nasip etsin

evetttt perdemiz tamam dolabımız ve şifonyerimiz kuruldu.birtek beşiğimiz eksik.şimdilik bu halini koyayım beşik gelince birdaha koyarız resimlerini odamızınsüprizzzzz.

buda benim yaptığım perdenin net resimleri.isteyen arkadaşlar içinopuyorumnanaktan.

yaz canım çok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle kullanın annesi bebişinle bende aynı bu dolabı alcam koçtaştan ama yatakta kararsızım

Yaz, güle güle kullanın. Şifonyere çok üzüldüm. Biz gittiğimizde yoktu. Tutturdum şimdi ben de istiyorum diye. :) Perde de süper, ellerine sağlık..

ArkadaŞlar bu poposu ÇıÇeklı olan kılotlu Çorapları nerden alıyorsunuz ben nette bulamadım yaŞadıĞım yerde zaten yok nolur nette falan gÖren varsa sÖylesın Çok hoŞuma gıdıyor onlar ama bulamıyorum

yaz canım çok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle kullanın annesi bebişinle bende aynı bu dolabı alcam koçtaştan ama yatakta kararsızım
çok sağol canım.dolap çok kullanışlı ve görünümü de güzel.yatak konusundaki kararsızlığın niçin?mesela ben bu takıma krem rengi beşik alacağım sende öyle birşey yapabilrsin.

Yaz, güle güle kullanın. Şifonyere çok üzüldüm. Biz gittiğimizde yoktu. Tutturdum şimdi ben de istiyorum diye. :) Perde de süper, ellerine sağlık..
çok teşşekkürler canancım.şifonyer bana çok lazım olacak gibi geliyor.bu georgia şifonyer olarak geçiyor.yakından beğenmezsen koçtaştaki şifonyerlerin bu rengi oluyor genelde birde böyle bak istersenopuyorumnanaktan.
çanım çok hüzel olmuş..güle güle kullanın

yazcığım çok güzel olmuş hepsi güle güle sağlıkla kulllanın inşallah...

çok sağolun canlarım daha güzelleri sizlerin olsun.ALLAH hepimize sağlıkla günlerde kullanmayı nasip etsin hazırladıklarımızı.opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş cnm perde eline emeğine sağlık,bebişini sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah,dolabu ve şifonyeride çok hoş olmuş cnm

çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık,bebeğin sağlıklı büyüsün odasında..
perdeye bende yarın başlıyacam inşallah, zemuszemus

yazcım çok güzel olmuş eline sağlık odanızda çok şirin güle güle büyüsün bebişinn

çok güzel olmuş cnm perde eline emeğine sağlık,bebişini sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah,dolabu ve şifonyeride çok hoş olmuş cnm

çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık,bebeğin sağlıklı büyüsün odasında..
perdeye bende yarın başlıyacam inşallah, zemuszemus

çok teşekkürler arkadaşlar daha güzelleri sizlerin olsunopuyorumnanaktan.hadi eftelcim sende yap perdeyi sonra burayada koy ama.

çok sağol canım.dolap çok kullanışlı ve görünümü de güzel.yatak konusundaki kararsızlığın niçin?mesela ben bu takıma krem rengi beşik alacağım sende öyle birşey yapabilrsin.

park yatak mı? ahşapmı olsun ? bu yüzden kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…