güle güle kullan bebeişin we sen neslicim
pijama takımları nerden benim bi eksik onlar kaldı
yorum yazan arkadaslar hepınıze tşkler allah hepımızın bebeklerını saglıkla kucagımıza alıp gıydırmeyı nasıp etsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evetttt perdemiz tamam dolabımız ve şifonyerimiz kuruldu.birtek beşiğimiz eksik.şimdilik bu halini koyayım beşik gelince birdaha koyarız resimlerini odamızınsüprizzzzz.
Eki Görüntüle 31296
buda benim yaptığım perdenin net resimleri.isteyen arkadaşlar içinopuyorumnanaktan.
Eki Görüntüle 31297
Eki Görüntüle 31298
Eki Görüntüle 31299
Eki Görüntüle 31300
çok sağol canım.dolap çok kullanışlı ve görünümü de güzel.yatak konusundaki kararsızlığın niçin?mesela ben bu takıma krem rengi beşik alacağım sende öyle birşey yapabilrsin.yaz canım çok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle kullanın annesi bebişinle bende aynı bu dolabı alcam koçtaştan ama yatakta kararsızım
çok teşşekkürler canancım.şifonyer bana çok lazım olacak gibi geliyor.bu georgia şifonyer olarak geçiyor.yakından beğenmezsen koçtaştaki şifonyerlerin bu rengi oluyor genelde birde böyle bak istersenopuyorumnanaktan.Yaz, güle güle kullanın. Şifonyere çok üzüldüm. Biz gittiğimizde yoktu.Tutturdum şimdi ben de istiyorum diye. :) Perde de süper, ellerine sağlık..
çanım çok hüzel olmuş..güle güle kullanın
yazcığım çok güzel olmuş hepsi güle güle sağlıkla kulllanın inşallah...
evetttt perdemiz tamam dolabımız ve şifonyerimiz kuruldu.birtek beşiğimiz eksik.şimdilik bu halini koyayım beşik gelince birdaha koyarız resimlerini odamızınsüprizzzzz.
Eki Görüntüle 31296
buda benim yaptığım perdenin net resimleri.isteyen arkadaşlar içinopuyorumnanaktan.
Eki Görüntüle 31297
Eki Görüntüle 31298
Eki Görüntüle 31299
Eki Görüntüle 31300
Eki Görüntüle 31296
Eki Görüntüle 31297
Eki Görüntüle 31298
Eki Görüntüle 31299
Eki Görüntüle 31300
yazcım çok güzel olmuş eline sağlık odanızda çok şirin güle güle büyüsün bebişinn
çok güzel olmuş cnm perde eline emeğine sağlık,bebişini sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah,dolabu ve şifonyeride çok hoş olmuş cnm
çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık,bebeğin sağlıklı büyüsün odasında..
perdeye bende yarın başlıyacam inşallah, zemuszemus
çok sağol canım.dolap çok kullanışlı ve görünümü de güzel.yatak konusundaki kararsızlığın niçin?mesela ben bu takıma krem rengi beşik alacağım sende öyle birşey yapabilrsin.
park yatak mı? ahşapmı olsun ? bu yüzden kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?