2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

Ben 275 e aldım ama yanında chicconun 3 lü arabasını ve mama sandalyesini de aldım.Bir de peşin aldım o yüzden biraz ucuz oldu...

sadece park yatak mı uyku seti falan içinde mi ? 319 za aldın canım

sadece park yatak 319 canım

ben yatağını pamuk yaptıracağım ve içine uygun uyku setinide annem (terzidir) dikecek...
haftasonu bu yatağın aynısını chicco mağazasında 480 lira dediler...
bende internette daha uygun olduğunu söyledim onlarda biz bize verilen fiyattan aşağı inemiyoruz internetten uygun alabilirsiniz dediler... bende araştırdım ve bu rengi bu fiyata bulunca aldım hemen

Saraçhaneden bisikletçiler çarşıısndan aldık ama dediğim gibi diğerlerini de aldığım için indirim yaptılar...Yılbaşından sonra indirim bitecek diyorlardı bence sen de çok iyi almışsın.480 nerde 318 nerde...Güle güle yatsın bebişin...

Yok ben sadece yatağı bu fiyata aldım.Chicco trio for me bebek arabası(portbebeli), park yatağı ve chicco mama sandalyesini toplam peşin 1.500-TL ye aldım 2 ay önce...

Yok ben sadece yatağı bu fiyata aldım.Chicco trio for me bebek arabası(portbebeli), park yatağı ve chicco mama sandalyesini toplam peşin 1.500-TL ye aldım 2 ay önce...

hee anladım şimdi kalbime indi yaa diyorum ne kadar ucuza almış her şeyi ohaoldumsmile

Güle güle kullan canım

kızlar benimde az kaldı bakalım mart 5 gibi ............
teyzeleri beğenecekmisiznizzzzz

sonunda bu park yatağı almaya karar verdik ölçüleri biraz küçük ama ne yapalım gittiği yere kadar

Tonya, Hijyenim hayırlı olsun cicleriniz çook güzel... Hijyenim bebişin rahat uykular uyusun inşallah yatağında Tonya odanız çok güzel, sade ve şık, yalnız benim kızımın beyaz yeleğini gördüm orda ben 5 milyona aldım sen kaça aldın kaydirigubbakcemile3

hijyenim -(organizatörüm) park yatak çok güzel hayırlı olsun güle güle kullanın
Tonya Zeynep durunun cicişleride çok güzel hayırlı olsun güzel günlerde giyin opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

kızlar benimde az kaldı bakalım mart 5 gibi ............
teyzeleri beğenecekmisiznizzzzz

tonya merhaba bende nisan annesiyim ben yanlışmı gördüm bilemiyorum ama oda takımınız çilek ten galiba? beşiğiniz de sallanan beşik değil mi?

eğer öyleyse sana sormak istediklerim var da bende o beşikten almak istiyomda beşiğin oysa soracaklarım vardı

asinaz - pancuben- cerenora- tonya sağ olun canlar daha iyileri sizin bebişlerinizin olsun
hep beraber güzel günlerde sağlıcakla kullanırız inşallah...

evet arkadaşım beşik çilek ten aldım sormak istediğin nedir?

tonya: bende çilekten sallanan beşik alacam ama mağazada bakarken sallanma fonksiyonunu sabitleyince bana yatak gıcırdıyomuş gibi geldi ilerde sorun olabilir. sabitleyince senin beşiğin gıcırdıyomu acaba?

tonya: bende çilekten sallanan beşik alacam ama mağazada bakarken sallanma fonksiyonunu sabitleyince bana yatak gıcırdıyomuş gibi geldi ilerde sorun olabilir. sabitleyince senin beşiğin gıcırdıyomu acaba?

o sorun hemen hemen benimde baktığım bütün beşiklerde oluyor malisef ama inan beğenirsin hemde ben uyguna aldım siirt te ikamet ediyorum 330 tl peşin aldım büyük yerlerde peşin de olsa indr. yapılmıyor diye biliyorum ortapedik yatağınıda çilekten aldım yine onada peşin 90 tl verdim liste fiyatlarına güvenme pazarlık mutlaka yap.
başka soruların olursa yine yardımcı olurum

hımmm bende çilek gibi mağazalar pazarlık yapmıyor diye biliyorum ama. almaya gittiğimizde bir daha bakayım o zaman sürekli gıcırdayacaksa sabit sallanmayan modeli alacam. bana da içinde yatağı uyku seti hepsi 630 tl fiyat verdiler ama ben taksit yaptırcam yine de pazarlık için şansımı denerim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…