sadece park yatak mı uyku seti falan içinde mi ? 319 za aldın canım
Ben 275 e aldım ama yanında chicconun 3 lü arabasını ve mama sandalyesini de aldım.Bir de peşin aldım o yüzden biraz ucuz oldu...
Yok ben sadece yatağı bu fiyata aldım.Chicco trio for me bebek arabası(portbebeli), park yatağı ve chicco mama sandalyesini toplam peşin 1.500-TL ye aldım 2 ay önce...
kızlar benimde az kaldı bakalım mart 5 gibi ............
teyzeleri beğenecekmisiznizzzzz
sonunda bu park yatağı almaya karar verdik ölçüleri biraz küçük ama ne yapalım gittiği yere kadar
kızlar benimde az kaldı bakalım mart 5 gibi ............
teyzeleri beğenecekmisiznizzzzz
tonya merhaba bende nisan annesiyim ben yanlışmı gördüm bilemiyorum ama oda takımınız çilek ten galiba? beşiğiniz de sallanan beşik değil mi?
eğer öyleyse sana sormak istediklerim var da bende o beşikten almak istiyomda beşiğin oysa soracaklarım vardı
tonya: bende çilekten sallanan beşik alacam ama mağazada bakarken sallanma fonksiyonunu sabitleyince bana yatak gıcırdıyomuş gibi geldi ilerde sorun olabilir. sabitleyince senin beşiğin gıcırdıyomu acaba?
o sorun hemen hemen benimde baktığım bütün beşiklerde oluyor malisef ama inan beğenirsin hemde ben uyguna aldım siirt te ikamet ediyorum 330 tl peşin aldım büyük yerlerde peşin de olsa indr. yapılmıyor diye biliyorum ortapedik yatağınıda çilekten aldım yine onada peşin 90 tl verdim liste fiyatlarına güvenme pazarlık mutlaka yap.
başka soruların olursa yine yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?