2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

Merhaba hanımlar.

Cumartesi Mothercare'in Eskişehirdeki mağazasına gittim. Çok güzel beşikler var. Ben de park yatak almayı düşünüyordum ama bunlar daha güzel geldi gözüme. Hem fiyatları park yatak ile aynı sayılır. Daha sağlam ve sağlıklı görünüyor. Fırsatınız olursa inceleyin derim.

ne güzel şeyler almışsınız kızlar.Bebekleriniz sağlıklı, güzel günlerde kullanırlar inşallah.ben henüz hiçbişey almadım.korkuorum çünkü.puset alan var mı aranızda.ben chicco ct02 modelini çok beğeniorum ikili set, içinde araç koltuğu da var ana kucağı da oluyor. yenidoğan bebeklerde kullanabiliyor tam olarak yatabiliyormuş.Yatak olarak da park yatak almayı düşünüorum.çünkü eşim askerde olcak ve ben annemlerde kalıcam.daha kullanışlı olacağını düşünüorum.park yatak alan ya da almayı düşünen arkadaşlar ne almayı düşünüyorsunuz?

hepsi çok güzel arkadaşlar sağlıkla ağız tadıyla bebişlerinize giydirin inşallah.

ben bez olarak evy baby kullandım ıslak havlu olarak molfix pişik kremıde popolin maşaallah hiç pişik olmadı ve cok memnunum hepsınden

çanım karyoların altı daha derinleştirilebilenleri var,ne diyorlar onlara bilmiyorum ama bebek büyüdüğü zaman yatağını daha derine ayarlayabiliyorsun onlardan bir bak istersen...park yataklar çabuk bozulur gibi geldi,benim karşı komşumun bebeğinin hem karyolası hem park yatağı var,kullanamıyorlarmış park yatağını,yatmıyormuş içinde..aslında alıştırmayada bağlı bu biraz...en fazla 1,5 yaşa kadar kullanılır herhalde birde biraz küçük gibi geldiler bana,beşikler daha büyük,,,140 a 80 yaptıracağım ben ,bebek rahat 3 yaşına kada yatar içinde,oğlumunkide öyleydi,,,birde kapılı beşikler var,onlar sallanmıyor,modoko da gördüm,,,beşiğin yanına minik bir kapı yapmışlar,ama fiyatları yüksek tabi bunların...

ben aldım puset,loola marka,jokerlerde satııyor ,çok hoş bişey,oturma ünitesi çıkıp ana kuçağı yerleştirilebiliyor,tekerlekli ünitesine,,,,bir ara fotosunu eklerim buraya....
park yatak olarak baktıklarımın arasında en kalitelisi çhiçço nun kilerdi,,,,

motherarein beşiklerine bende baktım çok güzel görünüyorlar hem sağlıklıda gerçektenvereliniortak

ben şimdilik bişey almayı düşünmüyorum dogsun hayırlısıyla etegime sarar çıkartırım hastaneden sonradan dagıtmak çok kötü oluyo umarım kimseye yaşatmaz allah'ım :Saruboceq:

arkadaşlar 2009mart annesi olarak önerilerde bulunmak istiyorum.bir kere gebelik çok güzelmiş onu anladım o yüzden sizi de takip ediyorum.o günlerimi yad ediyorum sizin heyecanlanızı okudukça.neyse bebek bakım ürünü olarak nivea kullandım.pişik kremi hariç diğer ürünler iyiydi.pişik için şiddetle tavsiye ederim her anne evinde bepanthen merhem bulundursun.bir süre de ıslak mendil kullanmayın.kullanırsanız bile kurulayıp öyle krem sürün.ıslak kalınca da pişiyor.

ilk 4 ay prima kullandım memnundum fakat aldığım son 3 pakette içinde pütürler vardı katı katı.idrarını yapınca daha da şişiyordu ve uyurken rahatsız ediyordu,izi çıkıyordu.huggiese geçtim.inanın daha da memnun oldum.sabaha kadr hiç açmadığım halde kupkuruydu.

bir de mezure,ateşölçer daha aklıma gelmeyen bir sürü küçük ama gerçekten lazım olan şeyler var.ukalalık olarak algılamazsanız arada yazarım.
ilk 2 ay küçük sallanan beşik aldım odamda yatırdım.2 aydan sonra kendi odasında yatmaya başladı.
ve mutlaka evinizde gaz ilacı bulundurun.ilk 1 haftadan sonra hazır bitkisel çaylar verilebilir.benim tavsiyem 1 ayı doldurduktan sonra devame diyorsa nurse harveys diye bitkisel şurup.inşallah hiçbirinize gerekmez.

hayırlı doğumlar hepinize.fazla mı uzadı ne:)

Kesinlikle katılıyorum canım.
Hamilelik çooook güzel bişey.
Halimden o kadar memnunum ki üst merciilere istekte bulunucam ben 9aydan 18 aya çıkarılsın hamilelik diye. hihoyyyt
Ben de bugünlerde tam bi bebeğin nelere ihtiyacı olur diye düşünüyodum.
Bilgilerin inan çok işime yarayacak... Pasylaşırsan sevinirim.
Mağazalarda bir sürü detay şey satılıyor ama hangisini gerçekten almak gerekiyor bilmiyorum.
Madde madde yazar mısın???

bilgilendirdigin için tşk ederim biz mart ayı anneleri ama bi o kadarda acemi anneleriz bilir kişinin tavsiyelerine ihtiyacımız var her zaman paylaşabilirsin seviniriz...

teşekkür ederim.ben aklıma gelenleri yazarım her zamna.siz sorun ben bildiklerimi paylaşırım.keyifli forumlar:)

kızlar bende bşeyler aldım yine kendim ve bebiş için...eklentide

Ne güzel ya. Biz ancak gidip gidip kıyafet alıyoruz.Hepsine gözümüz düşüyo. Minicik rengarenk derken dünyanın kıyafeti oldu. Annem bunları giyemeden büyüyecek bebek diyo.. :bbo:
Sen asıl ihtiyacı olan şeyleri almışsın valla.. İyi günlerde kullanın.

ben daha bi sey almadım cok istiyoruuum:) bulundugum sehirde oyle cokta secenek yok ama kucuk seylerin hepsi tatlı.. artık yavas yavas baslarım sanırım bende..
ufacıcık bi hırka ördüm inşallah onun resmini cekip eklemek isterim :hulya:

Ben de 20li hastane seti aldım.Bundan bi kaç tane daha alsam ilk 3 ay başka bişey almama gerek kalmaz heralde.

Setin tamamı:
[/URL][/IMG]

Havlusu ve battaniyesi:
[/URL][/IMG]

Önlükleri,hırka ve pantolonu, tulumu:
[/URL][/IMG]

Çıtçıtlı atleti:
[/URL][/IMG]

Zıbını,eldivenleri,şapkaları,çorabı:
[/URL][/IMG]

İç çamaşırları, ter bezi:
[/URL][/IMG]

çok şekerler,arkşım güle güle kullanır inşalh bebişingamyoncuiremsu
teşekkürederim bitanem....

güle güle kullanın canım çok güzeller.
teşekkürederim hayatım

çanım ben liste yaptım ona göe alıyorum hem daha öncedende teçrübem olduğu için sadeçe gerekli şeyleri alıyorum,,,,

koysana fotosunu?

Ben de 20li hastane seti aldım.Bundan bi kaç tane daha alsam ilk 3 ay başka bişey almama gerek kalmaz heralde.

ay çooook şeker bu set yaaaa........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…