selkie bizde karasız kaldıkCADIARZU ama park yatak alcaz galba çünkü ablamlar karyola aldı o dediklerimizden şimdi kızı 1.5 yaşında tırmanıyo hep aklı onda kalıyo yatırınca bide çocuk odası olacak ama basit kalacağını düşünüyorum ilerde çocuk odası alırım park yataklarda çok basit duruyo ama kullananlar kullanışlı diyokafamçokkarıştı
ne güzel şeyler almışsınız kızlar.Bebekleriniz sağlıklı, güzel günlerde kullanırlar inşallah.ben henüz hiçbişey almadım.korkuorum çünkü.puset alan var mı aranızda.ben chicco ct02 modelini çok beğeniorum ikili set, içinde araç koltuğu da var ana kucağı da oluyor. yenidoğan bebeklerde kullanabiliyor tam olarak yatabiliyormuş.Yatak olarak da park yatak almayı düşünüorum.çünkü eşim askerde olcak ve ben annemlerde kalıcam.daha kullanışlı olacağını düşünüorum.park yatak alan ya da almayı düşünen arkadaşlar ne almayı düşünüyorsunuz?
Merhaba hanımlar.
Cumartesi Mothercare'in Eskişehirdeki mağazasına gittim. Çok güzel beşikler var. Ben de park yatak almayı düşünüyordum ama bunlar daha güzel geldi gözüme. Hem fiyatları park yatak ile aynı sayılır. Daha sağlam ve sağlıklı görünüyor. Fırsatınız olursa inceleyin derim.
arkadaşlar 2009mart annesi olarak önerilerde bulunmak istiyorum.bir kere gebelik çok güzelmiş onu anladım o yüzden sizi de takip ediyorum.o günlerimi yad ediyorum sizin heyecanlanızı okudukça.neyse bebek bakım ürünü olarak nivea kullandım.pişik kremi hariç diğer ürünler iyiydi.pişik için şiddetle tavsiye ederim her anne evinde bepanthen merhem bulundursun.bir süre de ıslak mendil kullanmayın.kullanırsanız bile kurulayıp öyle krem sürün.ıslak kalınca da pişiyor.
ilk 4 ay prima kullandım memnundum fakat aldığım son 3 pakette içinde pütürler vardı katı katı.idrarını yapınca daha da şişiyordu ve uyurken rahatsız ediyordu,izi çıkıyordu.huggiese geçtim.inanın daha da memnun oldum.sabaha kadr hiç açmadığım halde kupkuruydu.
bir de mezure,ateşölçer daha aklıma gelmeyen bir sürü küçük ama gerçekten lazım olan şeyler var.ukalalık olarak algılamazsanız arada yazarım.
ilk 2 ay küçük sallanan beşik aldım odamda yatırdım.2 aydan sonra kendi odasında yatmaya başladı.
ve mutlaka evinizde gaz ilacı bulundurun.ilk 1 haftadan sonra hazır bitkisel çaylar verilebilir.benim tavsiyem 1 ayı doldurduktan sonra devame diyorsa nurse harveys diye bitkisel şurup.inşallah hiçbirinize gerekmez.
hayırlı doğumlar hepinize.fazla mı uzadı ne:)
arkadaşlar 2009mart annesi olarak önerilerde bulunmak istiyorum.bir kere gebelik çok güzelmiş onu anladım o yüzden sizi de takip ediyorum.o günlerimi yad ediyorum sizin heyecanlanızı okudukça.neyse bebek bakım ürünü olarak nivea kullandım.pişik kremi hariç diğer ürünler iyiydi.pişik için şiddetle tavsiye ederim her anne evinde bepanthen merhem bulundursun.bir süre de ıslak mendil kullanmayın.kullanırsanız bile kurulayıp öyle krem sürün.ıslak kalınca da pişiyor.
ilk 4 ay prima kullandım memnundum fakat aldığım son 3 pakette içinde pütürler vardı katı katı.idrarını yapınca daha da şişiyordu ve uyurken rahatsız ediyordu,izi çıkıyordu.huggiese geçtim.inanın daha da memnun oldum.sabaha kadr hiç açmadığım halde kupkuruydu.
bir de mezure,ateşölçer daha aklıma gelmeyen bir sürü küçük ama gerçekten lazım olan şeyler var.ukalalık olarak algılamazsanız arada yazarım.
ilk 2 ay küçük sallanan beşik aldım odamda yatırdım.2 aydan sonra kendi odasında yatmaya başladı.
ve mutlaka evinizde gaz ilacı bulundurun.ilk 1 haftadan sonra hazır bitkisel çaylar verilebilir.benim tavsiyem 1 ayı doldurduktan sonra devame diyorsa nurse harveys diye bitkisel şurup.inşallah hiçbirinize gerekmez.
hayırlı doğumlar hepinize.fazla mı uzadı ne:)
kızlar bende bşeyler aldım yine kendim ve bebiş için...eklentide
teşekkürederim bitanem....çok şekerler,arkşım güle güle kullanır inşalh bebişingamyoncuiremsu
teşekkürederim hayatımgüle güle kullanın canım çok güzeller.
Ne güzel ya. Biz ancak gidip gidip kıyafet alıyoruz.Hepsine gözümüz düşüyo. Minicik rengarenk derken dünyanın kıyafeti oldu. Annem bunları giyemeden büyüyecek bebek diyo.. :bbo:
Sen asıl ihtiyacı olan şeyleri almışsın valla.. İyi günlerde kullanın.
ben daha bi sey almadımcok istiyoruuum:) bulundugum sehirde oyle cokta secenek yok ama kucuk seylerin hepsi tatlı.. artık yavas yavas baslarım sanırım bende..
ufacıcık bi hırka ördüm inşallah onun resmini cekip eklemek isterim :hulya:
Ben de 20li hastane seti aldım.Bundan bi kaç tane daha alsam ilk 3 ay başka bişey almama gerek kalmaz heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?