2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

kızlar wenice mağazasındada cok güzel seyler var, hemde 50% indirimli.. tulumlar , slopet takımlar 10 tl civarındaydı.. ama hala kararsızım alıp almamakta bebeğin gelişimi önemli diyorlar kimi bebek toplu doğup nerdeyse 3 aylık giyebileceği sewyleri doğarken giyormus. kaç beden alıyorsunuz ? ben hala bebek bedenlerinden pek anlamıyorum ((

Edebiyatçı canım güle güle giysin bebişin..
Ben de aldım o önlükten opuyorumnanaktan
Battaniyenin markası da Mora di mi??
O kadar çok gezdim ki ezberledim artık hangi markanın ne ürünü var.. kaydirigubbakcemile3
Bunlar da bizim önlüklerimiz:
Ben 3lü set olarak almıştım Mothercare'den..

[/URL][/IMG]

mothercare trabzon da yok kıskandım :smiley-cool: güle güle giysinler cicilerini hepsi çok güzeller

güle güle giysinler insallah, hepsi cok güzelmiş, bursada mothercare zaferde var bir tek değil mi ?

güle güle giysinler insallah, hepsi cok güzelmiş, bursada mothercare zaferde var bir tek değil mi ?

Bildiğim kadarıyla sadece Zafer'de var, Bursa'yı çok bilmem. Kapalı çarşının oralarda da güzel şeyler var. Mothercare çok küçük ama Eskişehir'deki daha güzel.

EDEBıYATCI çok güzel aldıklarınız.Allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin arkadaşım.ben hala bişey almadım ama çok özeniyorum artık.

hey allahım yarabbim yaaa....
donlarını çoraplarını herbişeylerini yirim ben onların yaaa...
çok heveslendim çekimde koyim bende.

kızlar ben yine oğluşuma bişeyler aldım küvetini falanda aldım ama onları eklemedim,2.hastaneçıkısını ve mendillerinin fotosunu ekledim..hastane çıkışı idil bebe naturel(69 tl),mendiller yine idilbebe(6 tanesi 10 tl),burun aspiratörü wee marka(5 tl)!mert bebeden aldım

Eklentiler

• $13102009027.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $13102009028.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $13102009030.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 63
selkie çok güzel cicişler bunlar ve sizd görüyorsunuz değil mi, beyaz renk inanılmaz masum ve tatlı oluyor bu minik kıyafetlerde :)))

BENDE CİNSİYETİİNİ ÖĞRENMEDEN ÖNCE ALDIM Bİ İKİ SEY AMA ARTIK AZ BUÇUK ÖĞRENDİM KIZ GİBİ GÖRÜNÜO DEDİ DEĞİŞMEZSE Bİ KIZIM OLACAK İNŞ.:CüvCüv:

selkie çok güzel cicişler bunlar ve sizd görüyorsunuz değil mi, beyaz renk inanılmaz masum ve tatlı oluyor bu minik kıyafetlerde :)))

canım sağol,herşeyleri masum bu bebişlerin yaaa!

BENDE CİNSİYETİİNİ ÖĞRENMEDEN ÖNCE ALDIM Bİ İKİ SEY AMA ARTIK AZ BUÇUK ÖĞRENDİM KIZ GİBİ GÖRÜNÜO DEDİ DEĞİŞMEZSE Bİ KIZIM OLACAK İNŞ.:CüvCüv:

canım hayırlı olsun kızın...kızlar için çok şirin şeyler var!

edebiyatçı ne şeker şeyler almışsın yaa güle güle giysin inşallah bebikin

selkie çok cici hastane çıkışı pamuk pamuk ne güzel :) güle güle kullansın Emir Paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…