2010 Mart Bebeklerinin Odası...

Zeynep mavi renk odayı çok güzel göstermiş bence.. İyi günlerde kullansın herşeyini bebeğin..

silverin odasınıda cok begendımm gulee gulee kullansınn yavrucuk
zeynebın goremedım ben resımler asırı buyuk

selin, silver, zeynep we nesli odalara baktım hepsi birbirinden şirin güle güle kullanın inşallah

silver bişiy sorcam kaç aydan itibaren bebişi oğlanla yatırmaya başlican?

selin,zeynep,silver, nesli, odalarınız hepsi birbirinden güzel, güle güle kullanın...

teşekkür ederim arkadaşlar.beğendiğinize çok sevindim.fikirleriniz önemli benim için.Hasretcim 5-6 aylık olana kadar bebek sepetlerinden aldım yanımızda olacak.6 aydan sonra ayırırım herhalde.arda yı da erken ayırdım ilerde sorun olmadı.yoksa Arda da bizim odaya taşınır zaten :)

Bu da benim oğluşumun odası

Zeynepcim, odanız çok güzel olmuş, sağlıkla büyüsün o odanın içinde bebeğin, beyaz rengin asaletide bir ayrı oluyor..

bizim odamızsengözlerimebaksanab

Silverim, sizin odada çok şeker, sende benim gibi yeşilden gitmişsin, güle güle büyüsün bebişin..

bu da benım bebeğimin odası daha eksıklerı var ama merak işte bende koyayım dedim

Olcaycım, pembeler bir harika, benimde kız olacak ama olur ya erkek olur diye pembelere falan cesaret edemedim ben, yeşil olsun unisex olur diye düşündüm, sağlıcakla gelsin yavrularda, artık seninki de erkek olursa pembeleri kullanır napalım :))

selin, silver, zeynep we nesli odalara baktım hepsi birbirinden şirin güle güle kullanın inşallah

silver bişiy sorcam kaç aydan itibaren bebişi oğlanla yatırmaya başlican?

selin,zeynep,silver, nesli, odalarınız hepsi birbirinden güzel, güle güle kullanın...

hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş en iyisini yapmışsın hazırlayarak fırsatın olmazdı bir daha

nesli çok cicili bicililer çok güzeller , Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin...

kizlar odalariniz ayri ayri cok guzel olmus. gule gule kullanmak nasip olsun insallah.

nesli harika olmuş bayıldım.güle güle büyüsün içinde.

çok teşekkür kızlar begenmenıze sevındım yerimseniben

valla bende sımdı onu dusunuyorum ya bıde erkek gelırse ne yaparız dıye cok fena şok oluruz herlde ohaoldumsmile aman yeterkı saglıklı gelsınlerde degıstırırız ne yapalım guzel dıleklerın için teşekkür tatlım yerimseniben

Olcay nesli odanız çok güzel olmuş.. Cıvıl cıvıl valla..
Bi de dikkatimi çekti bebeğin 1 yaşına kadar giyeceği herşeyi almışınız galiba.. Dolap dolu dolu görünüyo maşallah.. :lepi:

teşeekkür canım evet bıraz oyle oldu hatta 2 yasına kadarkıler bıle var ohaoldumsmile görmemişin cocugu olmus mısalı oldu bızımkı akannehir akannehir

AY kızlar hepinizin odaları çok güzel olmuş ya.Bebişler güle güle kullansın.Ben oda konusunda kendimi dizginledim yaza kızımla oğluma oda yapıcaktım çünkü bebek zaten ilk aylar yanımızda yatıcak beşiği yatak odamıza kurduttum.Ama odaları görünce valla yeminimi bozdurceksiniz bana.

ben 2009 mart annesiyim odanız harika olmuşşşşopuyorumnanaktan bebişinizle beraber sağlıklı hayırlı bi ömür diliyorum

kızlar hepinizin bebişlerinin odası çok güzel Allah güle güle büyütmek nasip etsin

Son düzenleme:
ben 2009 mart annesiyim odanız harika olmuşşşşopuyorumnanaktan bebişinizle beraber sağlıklı hayırlı bi ömür diliyorum

Teşekkürler canım beğenmenıze sevındım :kedi: herkes gıbı ne heveslerle aldık her bırını allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

mşallah ne kadar beceriklisin çok güzel çok şirin olmuş güzel günlerde kullanman dileğiyle[/B]

Teşekkür ederim Olcay, evde bir sürü tül vardı, üzerindeki süsler, kurdeleler v.s. hep evde vardı, sadece kenarındaki yeşil fırfırı aldım, 3 tl ye mal etmiş oldum yani, kızımın bebek şekerlerini de kendim yapıyorum, bitince koyarım resmini, seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı...

evet ya cok eglencelı oluyo yapması bende bebek şekerlerını kendım yaptım..o gun zaman oyle cabuk gectıkı hem bıde guzel şeyler ortaya cıkınca ınsan dahada heveslenıyo yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…