Bu da benim oğluşumun odası
bizim odamızsengözlerimebaksanab
bu da benım bebeğimin odası daha eksıklerı var ama merak işte bende koyayım dedim
selin, silver, zeynep we nesli odalara baktım hepsi birbirinden şirin güle güle kullanın inşallah
silver bişiy sorcam kaç aydan itibaren bebişi oğlanla yatırmaya başlican?
selin,zeynep,silver, nesli, odalarınız hepsi birbirinden güzel, güle güle kullanın...
hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş en iyisini yapmışsın hazırlayarak fırsatın olmazdı bir daha
nesli çok cicili bicililer çok güzeller , Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin...
kizlar odalariniz ayri ayri cok guzel olmus. gule gule kullanmak nasip olsun insallah.
nesli harika olmuş bayıldım.güle güle büyüsün içinde.
Olcaycım, pembeler bir harika, benimde kız olacak ama olur ya erkek olur diye pembelere falan cesaret edemedim ben, yeşil olsun unisex olur diye düşündüm, sağlıcakla gelsin yavrularda, artık seninki de erkek olursa pembeleri kullanır napalım :))
Olcay nesli odanız çok güzel olmuş.. Cıvıl cıvıl valla..
Bi de dikkatimi çekti bebeğin 1 yaşına kadar giyeceği herşeyi almışınız galiba.. Dolap dolu dolu görünüyo maşallah.. :lepi:
bu da benım bebeğimin odası daha eksıklerı var ama merak işte bende koyayım dedim
dolabımız
şfonyerimiz
karyolamız
sepetimiz :asigim:
halımız
dolabımızın içi
evet odamız bu kadar bı eksıgimız sımdılık perde kaldı onu da en kısa zamanda halledıcez inşallah
arkadaşlar herşey çok güzel... bebişler güle güle kullansın....
ben 2009 mart annesiyim odanız harika olmuşşşşopuyorumnanaktan bebişinizle beraber sağlıklı hayırlı bi ömür diliyorum
Bu da kapı süsümüz, ben kendim yaptım :))
QUOTE]
mşallahne kadar beceriklisin çok güzel çok şirin olmuş güzel günlerde kullanman dileğiyle
mşallahne kadar beceriklisin çok güzel çok şirin olmuş güzel günlerde kullanman dileğiyle[/B]
Teşekkür ederim Olcay, evde bir sürü tül vardı, üzerindeki süsler, kurdeleler v.s. hep evde vardı, sadece kenarındaki yeşil fırfırı aldım, 3 tl ye mal etmiş oldum yani, kızımın bebek şekerlerini de kendim yapıyorum, bitince koyarım resmini, seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?