evet ya cok eglencelı oluyo yapması bende bebek şekerlerını kendım yaptım..o gun zaman oyle cabuk gectıkı hem bıde guzel şeyler ortaya cıkınca ınsan dahada heveslenıyo yerimseniben
3 tl cok uygun ya almaya kalksan 25 lıra hem bebegın ıcın ugrasmıssın hemde kar kardır yerimseniben
Ankarada birçok yere baktım, uygun bir fiyata kapı süsü bulamadım ben, en ucuzu 35 tl idi, hem düşündüm daha sonra kullanılacak bişey değil, ne gerek var o kadar para dökmeye, onun yerine bebeğimin başka bir ihtiyacını karşılarım, devir ekonomi devri ne yapalım :))
cicişlere ekledım canım opuyorumnanaktan
Baktım şimdi, süper olmuş, eline sağlık, el emeği gibisi yok yaa..
Ben kese şeklinde yapacam, içine lavanta koyacaktım ama eşim ille de şeker çikolata tarzı şeyler koy dedi, adam bunda bile yiyecek bişeyler düşünüyor, çikolataya çevirdik mecburen :))
Bu da kapı süsümüz, ben kendim yaptım :))
simenay kapı süsü çok güzel olmuş,nesli sizinde şekerleriniz çok hoş.bunlarıda ben yaptım dün başladım yapmaya çok zevkli oluyo
:roflol: :roflol: :roflol: çok güldüm ya eşine ben lavanta koydum emegımı bozmasınlar diye :roflol: çikolatayı yemek ıcın acıcaklar lavantayı acmazlar dıye dusundum aklinialirimsmile senınkını de merak ettım sımdı yapınca gormek ısterız olumunekankayizsmile
simenay kapı süsü çok güzel olmuş,nesli sizinde şekerleriniz çok hoş.bunlarıda ben yaptım dün başladım yapmaya çok zevkli oluyo
cnım çok güzel olmuş düzgün durması için ne koydun içine ben kendi odamın kapısına yapmıştım ona florasan koydum ama bebekler olunca o olmaz tehlikeli olur
ellerinize saglik kizlar cok guzel olmuslar.
bende yapacaktim kapi susumuzu ama bu ellerle zor valla. lastik kismi kalan bir battaniyem var onu bile oremiyorum. artik battaniyeyi ablama devredecegim. kapisusunude esimin basina gecip soyle yap boyle yap diye ona yaptiracagim. bakalim becerebilirsem.
sımenay dıger sayfayada yazdım ama burayada yazayım dedım canım oda takımını nerden aldın adres verebılırsen cok sevınırım.
İnsanın sürekli yiyecek düşünen koca göbekli bir kocası olunca böyle oluyor işte :)) Neyseki, emeğimin bozulacak bir tarafı yok, keselerin ağız kısmı büzdürmeli, içinden şekeri alıp yine keseyi kapatabilirler, bitince koyacam resmini tamam..
Silver, teşekkür ederim, senin şekerlerde çok hoş olmuş canım, güle güle kullanın, emeğine ve ellerine sağlık..
Eylüll, teşekkür ederim, içinde kasnak var, hani annelerimiz eskiden işleme işlerken kullanırdı, hatırladın mı, o kasnağın üzerini elyaf ile kapladım, elyafın üzerine de beyaz tülü geçirdim, en dışınada yeşil fırfırı diktim..
Fty, çok teşekkür ederim arkadaşım, demek battaniyeyi bitiremedin, senden esinlenip bende bir battaniye ördüm biliyor musun? Benimki biteli çok oldu, kapı süsüne gelince, eşin yapabilir bence, çok zor değil yapması, umarım elin en kısa zamanda düzelir, üzülüyorum senin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?