2010 Mayıs Anneleri Listesi

kızlar hepinizi ekledim...Allah hamileliğinizi sağlıkla tamamlamayı nasip etsinnn

merhabalar bende aranıza yeni katıldım cok uzun süre sizleri takip ettikten sonra aranıza katılmaya karar verdim benide kabul ederseniz sevinirim benim sat 14 ağustos beklenen doğum tarihi 20 mayıs inşallah simdilik kızım olucakmıs hayırlısı

farbetter ekliyim canım ama hiç bilgi vermemişsin kiiii:ecrin_bebek:

bende mayıs 2010 annesiyim 51 kiloyla hamile kaldım,yaş24,sat:17 ağustos,doğum:24 mayıs cinsiyet:erkek isim şuan belli değil benide eklersen sevinirim firstday opuyorumnanaktan

ben daha önce bilgimi vermiştim ama eklememişsin canım eklermisin boshayallersmile

canım benimde kızım oluyo adıda Masal olucak ekleyebilirmisin cinsiyetimiz boş kalmış :)

Firstday merhaba benide eklersen sevinirim
Bende Mayıs 18 annesiyim iyişallah
Yaş:28, sat:11 ağustos, Hamiş kaldığım kilo:65, cinsiyet: kız 19 ocak ayrıntılı ultrason

canım benide eklermisin yaş 25 sat 20 ağustos tahmini doğum tarihi 27 mayıs kız henüz isim bulamadım

maasallah kızlar sız bızı 2009 mayıs annelerını gecıceksınız galıba rabbım hayırlısı ıle kucagınıza almayı nasıp eylesın inş

seras;11091381]Firstday merhaba benide eklersen sevinirim
Bende Mayıs 18 annesiyim iyişallah
Yaş:28, sat:11 ağustos, Hamiş kaldığım kilo:65, cinsiyet: kız 19 ocak ayrıntılı ultrason

benide ekle lütfennnnnnnnnnnnsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…