2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sait beye gidiyorum ben..çok yoğun o yoğunluğundan biraz şikayetçiyim ama iyi bir doktor. hastane içinde çevremde o kadar çok giden varki oraya aynı zamanda orda doğum yapan çok memnun kalmışlar, kimseden kötü bişi duymadım..

inşallah zamanında sağlıkla doğum yaparız canım...

kızlar ben sanırım acemiyim yazıyorum cevaplar geç düşüyor artık zamanla öğrenicem
ben anadolu yakasında oturuyorum Çamlıca Medicanaya gidiyorum doktorumdan memnunumda hastane fiyatı biraz pahalı geldi bakalım hayırlısı

inşallah zamanında sağlıkla doğum yaparız canım...

inşallah canım..sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza bebişlerimizi..:)) konuştunuzmu hizmet hastanesiyle ne kadar istiyorlar..birde el değiştirdi aslında, memorial aldı ama yine hizmet diye kalıcakmış adı...

inşallah canım..sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza bebişlerimizi..:)) konuştunuzmu hizmet hastanesiyle ne kadar istiyorlar..birde el değiştirdi aslında, memorial aldı ama yine hizmet diye kalıcakmış adı...

yok canım daha konuşmadık ,zaten benim doktor dışarıdsn gelecek ona göre fiyatlandırma yapacaklardır

kızlar ben sanırım acemiyim yazıyorum cevaplar geç düşüyor artık zamanla öğrenicem
ben anadolu yakasında oturuyorum Çamlıca Medicanaya gidiyorum doktorumdan memnunumda hastane fiyatı biraz pahalı geldi bakalım hayırlısı

sitede problem var herhalde,cevapları bende geç görüyorum

selam şekerler bugün anca gelebildim. şöyle bi geçmişi okudum
iki gündür annemlerdeydim çıkıp eve gelmek pek kötü oluyo alışıyo insan hemen rahata
akşamda kayınvaldemler bize gelceklermiş şimdi onlar için ne yapıcaz bakalım çayın yanına bilmiyorumkismile

huuuuuu uyudunuzmu 2 lafın belini kıralım diye geldik zaten sabahtan beri anam ağladı konuşun ulennalsanaalsanasmile

Back
X