2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
24 saat pc başında talim etsemde senin mesac yazma hızına dünyada yetişemem anacım. sen accayip idmanlısın.:jeyyar:aklinialirimsmile
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni doğru diyon kimse bendne hızlı mesaj yazamaz sempatiksalakcinni
alsanaalsanasmilebendende ikinize alın bakalım günaydın dedim cvp bile vermedinşz lülülülülülü
bilmiyorumkismile arada kaynattık seni öpimde geçsin Şeniz

günaydın kızlar
dün doktora gittik tam 28 hafta 2 günlük olmuşuz. bebişmde 1.240 gr ve 35 cm olmuş. ağzını açıp kapatırken gördük çok duygulandım.

du sana da bi dene çarpim görki, alsanaalsanasmile çarpmadan güne başlayamıoz burda:roflol::roflol::roflol:a.s

Bana niye vuruyon ya.İlkokulda bi söz vardı.Sana taş atana sen pamuk at :roflol: Neydi o ya pamuk muydukaydirigubbakcemile3 Çocukken insanı nası kandırıyolar. Neyse hadi ben sana pamuk atıyorum olumunekankayizsmile

günaydın kızlar
dün doktora gittik tam 28 hafta 2 günlük olmuşuz. bebişmde 1.240 gr ve 35 cm olmuş. ağzını açıp kapatırken gördük çok duygulandım.

Maşallah Sevgicim kızına.Biz de 26 haftalıkken gitmiştik en son.Ağzını açıp kapatıyodu.Çok güzel bi görüntü di mi.İnsan duygulanıyor.Maşallah bebişine :nazar:

Bana niye vuruyon ya.İlkokulda bi söz vardı.Sana taş atana sen pamuk at :roflol: Neydi o ya pamuk muydukaydirigubbakcemile3 Çocukken insanı nası kandırıyolar. Neyse hadi ben sana pamuk atıyorum olumunekankayizsmile

o ekmekti anacım ekmeeeek, hristiyan felsefesidir o. isa demiştir öle. bende sana öpücük atıom al sana al al al..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Maşallah Sevgicim kızına.Biz de 26 haftalıkken gitmiştik en son.Ağzını açıp kapatıyodu.Çok güzel bi görüntü di mi.İnsan duygulanıyor.Maşallah bebişine :nazar:

sesi maaşallah kızına cnm. bizimde haftaya randevumuz var en son 3 hafta önce görmüştük sırıtıp duruyodu benim oğlum. ağzı kocaman hep açık, köfte dudaklı olsun inşallah. ben tosbik yanaklara köfte dudaklara bayılıom yaaa. bebekte de yetişkinde de çok sevimli duruoooopuyorumnanaktan

hepinize günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün dün felaket bir gündü çok yoruldum akşam eve gidince yemekten sonra kanepede 9 da daha uyumuşum sabah 6,30 da uyandım ancak vücudum dinlenmiş ama sağ ayağım ağrıdı dün cok sizdede varmı ödem için bişey yapıyormusunuz şu an.deyin bakalım

Back
X