Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alsanaalsanasmilebendende ikinize alın bakalım günaydın dedim cvp bile vermedinşz lülülülülülü
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni doğru diyon kimse bendne hızlı mesaj yazamaz sempatiksalakcinni24 saat pc başında talim etsemde senin mesac yazma hızına dünyada yetişemem anacım. sen accayip idmanlısın.:jeyyar:aklinialirimsmile
bilmiyorumkismile arada kaynattık seni öpimde geçsin Şenizalsanaalsanasmilebendende ikinize alın bakalım günaydın dedim cvp bile vermedinşz lülülülülülü
ay günaydınnn cnm hoşgeldin al bakamalsanaalsanasmile
Günaydın kızlar
günaydın kızlar
dün doktora gittik tam 28 hafta 2 günlük olmuşuz. bebişmde 1.240 gr ve 35 cm olmuş. ağzını açıp kapatırken gördük çok duygulandım.
du sana da bi dene çarpim görki, alsanaalsanasmile çarpmadan güne başlayamıoz burda:roflol::roflol::roflol:a.s
günaydın kızlar
dün doktora gittik tam 28 hafta 2 günlük olmuşuz. bebişmde 1.240 gr ve 35 cm olmuş. ağzını açıp kapatırken gördük çok duygulandım.
günaydın kızlar sesi maşallah kızına canım
geç mi yattın ben erken yattım ama gece wcye kalıkıyom daha uyuyamıyom sinir oldum yine ama bu gece 1 saat beklemenin ardından uyumuşumGünaydın Tuğbacım.Ben daha ayılamadımguclubacismile
günaydın tatlıma.s.Herkeşe günaydın:enbuyukkk:
Bana niye vuruyon ya.İlkokulda bi söz vardı.Sana taş atana sen pamuk at :roflol: Neydi o ya pamuk muydukaydirigubbakcemile3 Çocukken insanı nası kandırıyolar. Neyse hadi ben sana pamuk atıyorum olumunekankayizsmile
Bana niye vuruyon ya.İlkokulda bi söz vardı.Sana taş atana sen pamuk at :roflol: Neydi o ya pamuk muydukaydirigubbakcemile3 Çocukken insanı nası kandırıyolar. Neyse hadi ben sana pamuk atıyorum olumunekankayizsmile
Maşallah Sevgicim kızına.Biz de 26 haftalıkken gitmiştik en son.Ağzını açıp kapatıyodu.Çok güzel bi görüntü di mi.İnsan duygulanıyor.Maşallah bebişine![]()