2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben sabun kullanmıyorum aldığım setin içinde yenidoğan şaç şampuanı var onu saçına birde saç ve vücut şampuanı var onu vücuduna kullanacağım.......benim aldığım set omuzdan askılı kahverengi çantalı set onun içindeki ürünleri daha çok beğendim ben bir tek pudra fazlalık. seninkide iyi görünüyor.bende gittt......... dan almıştım.44.5 tl idi fiyatı 4 lirada kargo ücreti verdim........

sağol tatlım aklımda olsun vala acemilik işte..:)

ay nisan bebeği gelmiş. bizimkilerede çok az kaldı. ay heyecan basıyo az kaldı dedikçe delikafadulden delikafadulden

bu arada selma izne ayrıldı demi nerelerde bu kızz yafff evde net almamışmıydıı

ya kızlar bişey sorucam yarın kontrolüm var ve benim çok kasık ağrım var aşağıyada çok baskı oluyo bunun için doktorum beni alttan muayne edermi acaba

a.s.

sende tel no su yok mu bilmiyorumkismile

yok kuşummm............... yaaa....:bbo:

olası doğuma bakmayın kızlar ya sat a göre hesaplanıyor yumurtlama günü kişiden kişiye değişiyorerken geç döllenme oluyorr.......40 haftayı genelde doldurmuyor bebişler ben hep 37-38 de bekliyorum.ilk kızımda 38 de çıktı geldiiiiiizemuszemusen az iki hafta öne alın sizz.........hihoyyyt

mart annelerine baktım da 55 taneden 7-8 tane mi ne var normal doğum.. bu kadar az bir ihtimalmi ya normal doğurmak:(

ayy kızlar gerçekten şimdi daha bi heyecanlandım..demek ikinci nisan annesi de doğum yapmış..
inşallah bizim bebişlerimiz zamanında gelirler...
hayırlısıyla 38. haftayı bi görebilsek...
aslında doktorum nisanın 20sinde alıcaktı bebeğimi..
malesef zayıf olduğu için 30una kadar bekliycem dedi...
sağlıklı doğsun da meleğim..

ya kızlar bişey sorucam yarın kontrolüm var ve benim çok kasık ağrım var aşağıyada çok baskı oluyo bunun için doktorum beni alttan muayne edermi acaba

şimdiye kadar bana hep ultrasonla bakıldı ama bundan sonra alttan muayeneye de hazırlıklı olmalıyız galiba :((

Back
X