Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu aralar hep aynı şeyleri düşünüyorum,alt açmayı,tutmayı,yıkamayı hiçbirşeyi bilmiyorum.Hastalanınca ne yaparım,ağlarsa nasıl susturacağız...bir sürü soru ...Hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağımıza alınca öğreniriz herhalde yavaş yavaş...
bende bu aralar hep aynı şeyleri düşünüyorum,alt açmayı,tutmayı,yıkamayı hiçbirşeyi bilmiyorum.Hastalanınca ne yaparım,ağlarsa nasıl susturacağız...bir sürü soru ...Hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağımıza alınca öğreniriz herhalde yavaş yavaş...
canim cok tsk ederim ,,yemis benim kuzum demirlerimi amann kuzular iyi olsun da ne diyelim a.s.
kızlar doğumdan sonra öyle bi yaparsınız ki bebeğinizin her işini..siz bile inanamazsınız..
annelik bu..çok farklı bişey..yaşamadan insan anlayamıyor..
Rabbim bütün anne olmak isteyenlere yaşatsın bu duyguyu..kimseyi mahrum etmesin inşallah..
kızlar doğumdan sonra öyle bi yaparsınız ki bebeğinizin her işini..siz bile inanamazsınız..
annelik bu..çok farklı bişey..yaşamadan insan anlayamıyor..
Rabbim bütün anne olmak isteyenlere yaşatsın bu duyguyu..kimseyi mahrum etmesin inşallah..
gülümse bebeğine maşallah canım..sen de çok dikkat et kendine..
aslında demir bazı durumlarda yeterli olmuyormuş..vücutta b12 eksikliği varsa aldığın demirler de boşa gidyormuş..senin kan ilacın hangisi??içinde b12 vitamin olanlar da var onlardan verseydi doktorun..
benim kan ilacımda hem demir hem b12 var..
bu arada kızlar hurma yiyin diyolar ya doğumu kolaylaştırıyormuş. ben yemeye başladım hergün unutmazsam yiyorum. ay bi de erkenden doğurmiim :))
bu arada kızlar hurma yiyin diyolar ya doğumu kolaylaştırıyormuş. ben yemeye başladım hergün unutmazsam yiyorum. ay bi de erkenden doğurmiim :))
valla amcamın torunu elimde büyüdü altınıda değiştirdim
yatırdım da yıkamasınada yardım ettim okonuda hiç zorlanmam
diye düşünüyorum
sanırım bugün devrimim yazmıştı, hurma da erken doğuma sebep olabilirmiş diye, seni yanıltmayayım ama bir araştır istersen...
kızlar bu arada benim basenler çatır çatır çatladılar ya