2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnn hihoyyyt kızlar geçmişi okiim dedim ama baya yazılmış yaawww amma geveze olduk hemen sayfalar ileliyorrr sırnaşık şey

bence ikili testte üçlü testte yapılması gerekiyor.Ben ikili testi yaptırdım.sonuç biraz yüksek çıktı ama çok risk altında değilmiş.doktor normal,üçlü test yapalım dedi.benim sonucum ya çok riskli çıksaydı?amniosentez diye birşey var.bildiğim kadarıyla ondan kesin sonuç çıkıyor zaten.ama hiç test yaptırmamak çok büyük risk gibi geliyor.insan hamileliği boyunca merak etmezmi?allah korusun ya bebekte birşey varsa?bunun sorumluluğunu almayı düşünemiyorum bile.bence bu testlere çok takılmamalı herşeyi doktora bırakmalı diye düşünüyorum.

tatlım ben allah korusun bebeğimdeki down sendromu riskini bilip zaten doğuracağım bir bebeğin stresiyle 9 ayı geçirmek istemiyorum. bu benim tercihim. ikili ve üçlü testler bebeği aldıracaklar için uygun. ben aldırmak taraftarı değilim. ama büyük konuşmak da hiç istemiyorum, hayatta herşey insan için ve her an herşey olabilir. ama sakin ve huzurlu bir hamilelik geçirmek tek dileğim allahtan..

ablamın eşi nidacım

tubacım işte o yüzden bayan doktora gidiyorum ya

canım ablana söle o sölesin ozaman kulağını çeksindelikafadulden
nidah senin bebiş maşallah 11 haftalık olmuş senin de ikli test yakındır öyle değil mi

sağol tubacım evet bugün resmi de değişmiş tickerın. kasımın ilk haftası gitcem ben doktor bişe demedi yapar heralde 2liyi.. hayırlısı canım senin ticker yok galba:uhm:

ya kızlar tutun ki bebeğim down sendromlu çıkacak. ben aldırmayı düşünmüyorum. allahtan gelen herşey kabulümdür. bir kaç istatistiki değer kafamı bulandırsın istemiyorum. hem zaten bebeğin ense kalınlığı ultrasondan da ölçülebiliyor. orda varsa bi sıkıntı napalım kader dicem kabul etcem. ama allah korusun bütün bebişlerimizi..

ya galba benim eşim de bunu düşünüyo. ama ben yaptırma taraftarıyım. bakalım doktora bağlı..

kızlar zaman geçtikçe sinirim azalıcağına artıyo aksine
kendime bi kurban bulmam lazım:1shok:

:mymeka: bu smile ı kullan kendi kendineopuyorumnanaktan

ıkili testte sadece down sendromu durumumu belli oluyoki, onun dışında bebekte zihinsel bi özür varsada çıkıyo heralde.

colerko görüyırum seni :1shok:
neden bize günaydın demiyosun
buyrunnnnnnnnn hehe geçmişe bakındım canımcım biraz ama hepsini okuyamadım iisiniz dimiiii? nilay13 ünde ikili sonuçları ii çıkmış sevindim çok kelebek01 ( sevil ) de gidecekti sanırım nolduu yanlışmı hatırlıyorum yoksa :uhm:

bcbk258d04ars6_1237631083.jpg

kızlar bu nası bişi yaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

buyrunnnnnnnnn hehe geçmişe bakındım canımcım biraz ama hepsini okuyamadım iisiniz dimiiii? nilay13 ünde ikili sonuçları ii çıkmış sevindim çok kelebek01 ( sevil ) de gidecekti sanırım nolduu yanlışmı hatırlıyorum yoksa :uhm:

ben sinirliyim bağırıcak birilerini arıyorum kendime

nidacığım kulağı çekilecek bi adam değilki terss yaaa aslında iyidir ama sinirli , sert ve duvarları olan biri

aaaa gene yaktılar ama uyuz oldum iyiceee yaaaaa
:mymeka::mymeka::mymeka:delikafadulden

sağol tubacım evet bugün resmi de değişmiş tickerın. kasımın ilk haftası gitcem ben doktor bişe demedi yapar heralde 2liyi.. hayırlısı canım senin ticker yok galba:uhm:[/B][/QUOTE]
canım benim de tickerim va r ya 10 haftalık benim bebişim teyzesi

günaydınnnn hihoyyyt kızlar geçmişi okiim dedim ama baya yazılmış yaawww amma geveze olduk hemen sayfalar ileliyorrr sırnaşık şey
günaydınnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar iyisinizdir inşallah neler konuştunuz merak ettim bi geçmişe bakıyım geliyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nidah, aysesinemk, colerko+, endlight+, kelebek01, NSA, TIFF, tugba, yaprak_sarma+

yaprakksarmaa günaydın aysesinemk sanada günaydınnnnn misafirrr ojjgeldinn

nidacığım kulağı çekilecek bi adam değilki terss yaaa aslında iyidir ama sinirli , sert ve duvarları olan biri

sule sen niye susuyosun anlamadım desene içmesinler ay ben sinir oldum burada

nolduuu yaawwwwf kız şule senin çocuğun eeli belinde doğacak demedi deme haaa ne bu sinir stresss kızıcam amaaa :olmaz:

nidacığım sen tanıyomusun ayşesinemi ben ilk defa görüyorum acaba benim giremediğim günlerdemi bizim topikteydi:uhm:

tatlım ben allah korusun bebeğimdeki down sendromu riskini bilip zaten doğuracağım bir bebeğin stresiyle 9 ayı geçirmek istemiyorum. bu benim tercihim. ikili ve üçlü testler bebeği aldıracaklar için uygun. ben aldırmak taraftarı değilim. ama büyük konuşmak da hiç istemiyorum, hayatta herşey insan için ve her an herşey olabilir. ama sakin ve huzurlu bir hamilelik geçirmek tek dileğim allahtan..

bilmiyorum canım senin düşüncene saygım var.ama böyle bir çocuk dünyaya getimek ne demek biliyor musun?ben senelerce karşı apartmanımızdaki çocuğu gördükten sonra böyle bir şeye asla cesaret edemem diye düşünüyorum.Çünkü bu hem ona hem aileye çok büyük zarar canım.Ama sen böyle düşünüyorsan fazla birşey demekte istemiyorum.Umarım bebeğin çok sağlıklı bir bebek olur canım.

nolduuu yaawwwwf kız şule senin çocuğun eeli belinde doğacak demedi deme haaa ne bu sinir stresss kızıcam amaaa :olmaz:

yaaa sigara içiyolarrr yaaa :gitme::gitme::gitme:

nidaaaa eniştemde olsa heriff ters anam
hele iş yerinde
ben ona hafta sonu yada ablamlardayken uygun bi ortamda laf sokucam ama şimdi diyemiyorum bişeyyydelikafadulden

oo sinirlendim amaaaaaa maske al tak bence anlarlar belki:mymeka:
sağol tubacım evet bugün resmi de değişmiş tickerın. kasımın ilk haftası gitcem ben doktor bişe demedi yapar heralde 2liyi.. hayırlısı canım senin ticker yok galba:uhm:[/B]
canım benim de tickerim va r ya 10 haftalık benim bebişim teyzesi[/QUOTE]
evet gördüm canım az önce görünmedi sanki anlamadım:uhm: minicikler dahaaa:sm_cool:

yaaa sigara içiyolarrr yaaa :gitme::gitme::gitme:

nidaaaa eniştemde olsa heriff ters anam
hele iş yerinde
ben ona hafta sonu yada ablamlardayken uygun bi ortamda laf sokucam ama şimdi diyemiyorum bişeyyydelikafadulden
tatlım sigara içtikleri gibi yada yaktıkları gibi camları aç üstünede giy kalın bişiler bitirdiklerinde kapaaa tepkini gösterrr ben kaçırmışım kusura bakma haklısın kızmaktaa

Back
X