2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben de heyecanlanıorum bebişimin cinsiyetinni merak ediyorum ya ilk göz ağrım kız mı erkek mi inşallah sağlığı da yerindedir

kelebek benimde tutuyor çin takvimine görekaydirigubbakcemile2

evet canım kaydirigubbakcemile3

kıslaaar hangi cin takvimine baktınıs bu sıtede var bı sayfa ama orda da ıkıtane çin takvimi var
birine gore erkek dıgerıne gore kız cıkıyo
bılgılerımı versem benım ıcın bakarmısınız rıca etsem :kedi:
04.06.1980 dogumluyum sat 21 agust

kıslaaar hangi cin takvimine baktınıs bu sıtede var bı sayfa ama orda da ıkıtane çin takvimi var
birine gore erkek dıgerıne gore kız cıkıyo
bılgılerımı versem benım ıcın bakarmısınız rıca etsem :kedi:
04.06.1980 dogumluyum sat 21 agust

kaç tane varki ben google ye yazıyom hangi sitede bakarsam hep aynı takvim. ben gebelik org den baktım sana ERKEK canım :emir_bebek:

Site çok ağır.Sayfalar arasında bile geçemiyorum.Sizde de öyle mi

kızlar yine yediklerimin tümü gitti,böğürtlen çayı falan hakketire benim bulantılara,sanırım kendiliğinden geçmesinden başka yapabileceğim birşey yok.:çok üzgünüm:

Kızlar benim dün en son mesajım çok kötü olduğum ve başımın dönmeye başlamasıydı:(( Ondan sonra sağolsun patronum eve bıraktı beni. Annemlerin evine gittim ve hemen yattım. Ama uyuyamadım, inanılmaz bir baş ağrısı başladı ardından. Devamlı kusmalar, midemde hiç bişey kalmadı. Akşam 6 gibi hemen hastaneye gittik. Hastaneler domuz gribi şüphesinden dolayı insan doluydu. Biz maskeyle dolaştık içerde. İnanılmaz kötüydüm ama yaa Allah düşmanımın başına vermesin. Sonra doktor serum verecekti ama o mikroplu ortamda beni fazla yatırmak istemedi serumun içerdiği ilaçları içeren bebeğime zararı dokunmayacak iğne yaptı eve gönderdi:(( Eve zor geldim, annemle bareber yattım... Eşim annesi yanlız olduğundan eve gitmek zorunda kaldı. Sabah kadar uyuyup uyandım. Berbat bir gece geçirdim. Sabah 8:30 da hastanede olmam gerekiyodu kalkmaya dermanım yoktu ve gidemedim. Cuma günü gideceğim inşallah. Bugün öğlen 12 de geldim işe. O da işlerim vardı:(( Hala da iyi değilim, mide bulantısı halsizlik:(( Offf off bir geçseydi şu günler. Dün öğlenden beri midemde bişey yoktu, bugün öğlen burda çok az yiyebildim. Az önce de soda içtim bekliyorum bakalım:(( Bana dua edin olur mu??

amin canım
benim mayalılara görede erkek sositososito hayırlısı olsun
kimki bu mayalılar :hulya:

Sevilcim mayalar çok eski bi uygarlık bi çok alanda ciddi araştırmaları olmuş hala geçerliliği olan çok değişik alanlarda kehanetleri var bilim adamları hala araştırıyolar hiçbir iz bırakmadan yok olmuşlar yazılı kitabeleri falan kalmış geride

Kızlar benim dün en son mesajım çok kötü olduğum ve başımın dönmeye başlamasıydı:(( Ondan sonra sağolsun patronum eve bıraktı beni. Annemlerin evine gittim ve hemen yattım. Ama uyuyamadım, inanılmaz bir baş ağrısı başladı ardından. Devamlı kusmalar, midemde hiç bişey kalmadı. Akşam 6 gibi hemen hastaneye gittik. Hastaneler domuz gribi şüphesinden dolayı insan doluydu. Biz maskeyle dolaştık içerde. İnanılmaz kötüydüm ama yaa Allah düşmanımın başına vermesin. Sonra doktor serum verecekti ama o mikroplu ortamda beni fazla yatırmak istemedi serumun içerdiği ilaçları içeren bebeğime zararı dokunmayacak iğne yaptı eve gönderdi:(( Eve zor geldim, annemle bareber yattım... Eşim annesi yanlız olduğundan eve gitmek zorunda kaldı. Sabah kadar uyuyup uyandım. Berbat bir gece geçirdim. Sabah 8:30 da hastanede olmam gerekiyodu kalkmaya dermanım yoktu ve gidemedim. Cuma günü gideceğim inşallah. Bugün öğlen 12 de geldim işe. O da işlerim vardı:(( Hala da iyi değilim, mide bulantısı halsizlik:(( Offf off bir geçseydi şu günler. Dün öğlenden beri midemde bişey yoktu, bugün öğlen burda çok az yiyebildim. Az önce de soda içtim bekliyorum bakalım:(( Bana dua edin olur mu??

Canım çoookk geçmiş olsun, allah bi daha yaşatmasın. Kendine dikkat et, bebişler için her türlü şeye katlancaz artık. İnşallah kucağımıza aldığımızda bunların hepsini unutcaz.

Back
X