2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
idly şimdi kuşkuya düştün dimi ya erkek değilse diye
ben güvenemem herhalde dra gözlerimlede görsem acaba derim illah kucağıma alacam
benım arkadaşım doğum yaptı 9 ay boyunca erkek dedler kadın kız doğurdu hemşire kocasına çocuğu verirken allah bağışlasın kızınız oldu dedi adam bebiği hemşireye geri uzattı karıştırdınız herhalde bizim bebeğimiz erkek dedi durum anlaşılınca koptuk gülmektennn

Valla şüpheye düştüm dersem yalan söylemiş olurum. Dedim ya ben Doktor erkek dediğinde şaşırmadım bile. O kadar eminim ki. Ha ama doğum olur kucağıma kız verirler o zaman dediğin gibi şüphe olur bende... kaydirigubbakcemile

Valla şüpheye düştüm dersem yalan söylemiş olurum. Dedim ya ben Doktor erkek dediğinde şaşırmadım bile. O kadar eminim ki. Ha ama doğum olur kucağıma kız verirler o zaman dediğin gibi şüphe olur bende... kaydirigubbakcemile

benımde içime erkek doğuyooo ama bilmiyorum belkide kız istediğimdendir

cnm bana doktorum ne 3lü neden 4lüye gerek yok dedivereliniortak benim sonucum 1/36589. ben şimdi aralık 19a randevu aldım acıbademden ayrıntılı ultrason için 20+6 oluyorum ozaman. bi tek onu yaptırıcam zaten onu herkes yaptırcakkaydirigubbakcemile4

ok peki bu arada gitmeyecek misin hiç dr kontrol için falan

ay ne bilim canım şaşırdımmm:))))
bende 6 kasımda gitcem cinsiyetini o zaman öğrenebilirim inşallahhhhh
bu arada benımkı benı 20 günde bi çağırıyoooo

offfff o günleride görelimdeee başka bi şey istemem
hemen kucağıma alıp kokusunu içime çekmek istiyorum
meleğim benımmm

ya kızlar ben burda domuz gribiyle boğuşuyorum
gerçi okullarımız tatil ama yinede dışarı falan çıkıyoruz korkuyorum
ellerimi sabunlamaktann bembeyaz oldu valaaa

cnm bana doktorum ne 3lü neden 4lüye gerek yok dedivereliniortak benim sonucum 1/36589. ben şimdi aralık 19a randevu aldım acıbademden ayrıntılı ultrason için 20+6 oluyorum ozaman. bi tek onu yaptırıcam zaten onu herkes yaptırcakkaydirigubbakcemile4

ayrıntılı ultrason neden yapılıyor canım bilmiyorumda ben

idly şimdi kuşkuya düştün dimi ya erkek değilse diye
ben güvenemem herhalde dra gözlerimlede görsem acaba derim illah kucağıma alacam
benım arkadaşım doğum yaptı 9 ay boyunca erkek dedler kadın kız doğurdu hemşire kocasına çocuğu verirken allah bağışlasın kızınız oldu dedi adam bebiği hemşireye geri uzattı karıştırdınız herhalde bizim bebeğimiz erkek dedi durum anlaşılınca koptuk gülmektennn

benim oglan kardesımde oyle olmustu 2kızdan sonra 3.de kız dedı drlar dogumda babama vermısler babam demıskı olmaz yanlısınız var bızım kızımız olucaktı hehe hemsıre sasırmıs. annem bıle dogumda dr oglun oldu deyınce sacmalamayın kızım olucak benım demıs dr cevırmıs gostermıs yalanmı soyluyorum bak ıste demıs hayırlısı nasılsa oyle olsun saglıklı olsunda muhım degıl

ya kızlar ben burda domuz gribiyle boğuşuyorum
gerçi okullarımız tatil ama yinede dışarı falan çıkıyoruz korkuyorum
ellerimi sabunlamaktann bembeyaz oldu valaaa

bende korkuyorum vallaha muglada ıstanbulda da cıkmıs normal sabun degılde proteks falan almak lazım sen hemen al canım onlardan dıkkat et aman dıyeyım aşı için ne düşünüyorsunuz gebelere hemen yapılcakmış kesin yapılmalı diyorlar

bende korkuyorum vallaha muglada ıstanbulda da cıkmıs normal sabun degılde proteks falan almak lazım sen hemen al canım onlardan dıkkat et aman dıyeyım aşı için ne düşünüyorsunuz gebelere hemen yapılcakmış kesin yapılmalı diyorlar

ben activex aldım hemen
ama aşı olmayı düşünmüyorum açıkcasıııkorkutuyo benı içinde yüksek miktarda civa var
çok tehlikeli bebek için içinde civa olan yiyecekler bile yasakken düşünmem ben
daha denenmemiş bide yan etkileride olabilirmişşş
allaha emanetiz zaten okulllarda eldiven ve maske zorunluluğu olacak öyle dolaşacaz artık napalım:Saruboceq:

bende öyle düşünüyorum maskeyle dolaşabilirim

düşünüyorumda hamile olmasaydım bu kadar öenmsermiydim
maske falan kullanmayı düşünürmüydüm
annelik böyle bi şey herhaldee minicikte olsalar daha hissetmesek bile herşeylerini düşünüyoruz
rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşalahhhh

beni korkutanda hamilelerde daha ağır geçiyor olmasıymış. sağlık ocaklarında vurulacak diyorlar bilmiyorum biizm dr akrabalara sorucam bakalım ne dicekler

bende öyle düşünüyorum maskeyle dolaşabilirim

düşünüyorumda hamile olmasaydım bu kadar öenmsermiydim
maske falan kullanmayı düşünürmüydüm
annelik böyle bi şey herhaldee minicikte olsalar daha hissetmesek bile herşeylerini düşünüyoruz
rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın inşalahhhh

amin yumurtlama tarihinden adet vaktine kadar zor bekledim. allah kimseye bebek bekletmesin inş.

Back
X