iPad var evde msn ye girmiyommafoldumben
Annem koyde bu haft kadin paso uyutuyo herald ya offfff uyutamadim iki saat uyuduktan sonra biberonla verdim sutumu eksigi kapatmak icinmafoldumben
biz toplanmıştıkta zaten, bi mevzu oldu eksikliğini hissettik sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
NANA sen de mayıs annesimisin canım
iPad var evde msn ye girmiyommafoldumben
babası geldi mi hooop uykuya geçiyo ya da çoktan uyumuş oluyo oh ne rahat erkek olmak varmış şu hayatta
Sorunlari acin cekinmeyin bacim yardimci olalim hemen sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
şaka gibi di mi tek başıma çocuk büyütüyorum resmen kayınvalidem çok yakın oturuyoesranil canım Allah yardımcın olsun ppeki akşamam kadar kimse olmuyomu yanında sana yardımcı olacak biri
gündüz bende yalnızım ama en azından akşamları 1 saat bile babasına sattımmı rahat ediyorum hoş oda iş yapıcağım zaman satıyorum ama yinede iyi geliyo
Allah bağışlasın canım... ben probleminizi tam anlayamadım ama, bakıcı kadının birşeyler yedirmesinden mi şüpheleniyorsun tam olarakevet şeker çileli mayıs annesiyim tam cadı bir kızım var:)
Deme yaaçok şey kaçırıyon ömürsositososito
Yok valla evdekini ise goturdumkafamçokkarıştıhadi ordan inanmam alsanaalsanasmile
Efenin bakicisi ya ablamin oglanin AMA yinede uyuz kaptim annem gelsin konusucamay ömür aklına kötü düşürmiyim ama eve kamera falan koysana kadın tanıdıkmıbilmiyorumkismile
evet şeker çileli mayıs annesiyim tam cadı bir kızım var:)
Allah bağışlasın canım... ben probleminizi tam anlayamadım ama, bakıcı kadının birşeyler yedirmesinden mi şüpheleniyorsun tam olarak
kzılar size bişey sormak istiyorum ... benim kızımda 19 mayısta doğdu ellerinizden öper .. kızım ilk doğdu kakası normaldi reflüsü olduğundan hep kusuyordu her yemekten sonra bunun üzerine bi ilaç verdik dr tavsiyesi ile bu arada zaman zaman mama verdim çok nadir ama çocuğa bu ilacı verdikten sonra çocuk kabız oldu sonra kabız maması verdim ihtiyaç durumunda ilaca devam etmedim bebem 3 günde bir yapıyordu derken bi pazar bakıcı baktı ben eve geldim bebeğim sabah 6 ya kadar ağladı ertesi gün sabaha kadar her yarım saatte bir kaka yaptı mahvoldu kabız kızım isal oldu antibiyotik tedavisi falan yapıldı en son drsi geçti dedi ama kakası hala köpüklü ve yeşil hatta zaman zaman yemyeşil çok takılmayn dedi drsi ama 2-3 gecedirde bebişim ıkınıyor dün ağlııyarak yaptı sabah 5 e doğruda sonra rahatlıyarak uyudu bu arada bakıcı haftada 1 gün oda pazarları geliyordu sadece o gün mama takviyesi yapıyorduk .. artık içimde çok acımaya başladıbilgilerinize ihtiyacım var nolurrrr
Deme yaa
Yok valla evdekini ise goturdumkafamçokkarıştı
Efenin bakicisi ya ablamin oglanin AMA yinede uyuz kaptim annem gelsin konusucam
Masallah canim Allah bagislasin....
yok burda olmaz +18 çünkükaydirigubbakcemile3
ya eskiden daha iştahlıydı hata ben ne zaman bu emzirme olayım azalcak diyodum resmen gögsüme yapışık geziyordum ama şimdi normalleşti hatta memeyi reddediyor uyandığında bende emziriyom 2 -3 saatte bir .. benimde annem gelseydi böyle olmazdı kalıyoz ihtiyaç durumunda bakıcılara şimdi geliyor bakalım nereye kdara ama kızım şifayı kaptıNana sutunu ya cok isitiyo yada soguk vermis bebisimmide bozulmus canim ban a oyle geldi:gitme:
kzılar size bişey sormak istiyorum ... benim kızımda 19 mayısta doğdu ellerinizden öper .. kızım ilk doğdu kakası normaldi reflüsü olduğundan hep kusuyordu her yemekten sonra bunun üzerine bi ilaç verdik dr tavsiyesi ile bu arada zaman zaman mama verdim çok nadir ama çocuğa bu ilacı verdikten sonra çocuk kabız oldu sonra kabız maması verdim ihtiyaç durumunda ilaca devam etmedim bebem 3 günde bir yapıyordu derken bi pazar bakıcı baktı ben eve geldim bebeğim sabah 6 ya kadar ağladı ertesi gün sabaha kadar her yarım saatte bir kaka yaptı mahvoldu kabız kızım isal oldu antibiyotik tedavisi falan yapıldı en son drsi geçti dedi ama kakası hala köpüklü ve yeşil hatta zaman zaman yemyeşil çok takılmayn dedi drsi ama 2-3 gecedirde bebişim ıkınıyor dün ağlııyarak yaptı sabah 5 e doğruda sonra rahatlıyarak uyudu bu arada bakıcı haftada 1 gün oda pazarları geliyordu sadece o gün mama takviyesi yapıyorduk .. artık içimde çok acımaya başladıbilgilerinize ihtiyacım var nolurrrr
Nana sutunu ya cok isitiyo yada soguk vermis bebisim mide bozulmus canim ban a oyle geldi:gitme:
ömür çatla çok şey kaçırdın
şaka gibi di mi tek başıma çocuk büyütüyorum resmen kayınvalidem çok yakın oturuyo
bana ama ben istemedim zaten gündüz eziyeti yok oynuyoruz uyuyo falan
asıl gece zor oluyo gerçekten enerjim bitiyo artık
o köpük bebeğin gazı yeşil olmasıda öenmli değil benimkide bi ara öle yapıyodu bazen bi haftada bi kere yapıyodu ıkına ıkına çok zordu allah yardımcın olsun
ben her sabah emzirmeden önce bi çay kaşığı zeytnyağı vermiştim o zaman düzene girdi hergün kakasını yapar oldu ama doktor bağırsak düzenine karışma dediği için kesmiştim ama açıkcası çok işe yaradı bi dene istersen...
şimdi benimki çok şükür düzene girdi inşallah en yakın zamanda seninkide düzelir
ömürün cvbıda mantıklı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?