2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iPad var evde msn ye girmiyommafoldumben

owwww çok havalııııışakkıdı

babası geldi mi hooop uykuya geçiyo ya da çoktan uyumuş oluyo oh ne rahat erkek olmak varmış şu hayatta

kesinlikle canım...evlendiğimden beri yakınmalarım hep böyle "erkek olmak lazımmış bu hayatta" boshayallersmileboshayallersmile

şaka gibi di mi tek başıma çocuk büyütüyorum resmen kayınvalidem çok yakın oturuyo
bana ama ben istemedim zaten gündüz eziyeti yok oynuyoruz uyuyo falan
asıl gece zor oluyo gerçekten enerjim bitiyo artık

çok şey kaçırıyon ömürsositososito
Deme yaa
hadi ordan inanmam alsanaalsanasmile
Yok valla evdekini ise goturdumkafamçokkarıştı
ay ömür aklına kötü düşürmiyim ama eve kamera falan koysana kadın tanıdıkmıbilmiyorumkismile
Efenin bakicisi ya ablamin oglanin AMA yinede uyuz kaptim annem gelsin konusucam
evet şeker çileli mayıs annesiyim tam cadı bir kızım var:)

Masallah canim Allah bagislasin....

Allah bağışlasın canım... ben probleminizi tam anlayamadım ama, bakıcı kadının birşeyler yedirmesinden mi şüpheleniyorsun tam olarak

ya o günden sonrra bakıcı çağırmadım ama düzelmedi tam olarakta kakası zeytinyağlı dolma yeşili nasılsa öyle bir yeşil garip benzetme ama öyle bide ıkınarak ve ağlıyarak yapıyor çocuk dr bişeyi yok diyor

Nana sutunu ya cok isitiyo yada soguk vermis bebisim mide bozulmus canim ban a oyle geldi:gitme:

Nana sutunu ya cok isitiyo yada soguk vermis bebisimmide bozulmus canim ban a oyle geldi:gitme:
ya eskiden daha iştahlıydı hata ben ne zaman bu emzirme olayım azalcak diyodum resmen gögsüme yapışık geziyordum ama şimdi normalleşti hatta memeyi reddediyor uyandığında bende emziriyom 2 -3 saatte bir .. benimde annem gelseydi böyle olmazdı kalıyoz ihtiyaç durumunda bakıcılara şimdi geliyor bakalım nereye kdara ama kızım şifayı kaptı

o köpük bebeğin gazı yeşil olmasıda öenmli değil benimkide bi ara öle yapıyodu bazen bi haftada bi kere yapıyodu ıkına ıkına çok zordu Allah yardımcın olsun

ben her sabah emzirmeden önce bi çay kaşığı zeytnyağı vermiştim o zaman düzene girdi hergün kakasını yapar oldu ama doktor bağırsak düzenine karışma dediği için kesmiştim ama açıkcası çok işe yaradı bi dene istersen...
şimdi benimki çok şükür düzene girdi inşallah en yakın zamanda seninkide düzelir

Nana sutunu ya cok isitiyo yada soguk vermis bebisim mide bozulmus canim ban a oyle geldi:gitme:

ömürün cvbıda mantıklı geldi

evet çok zor ee akşam gelsin kaynanan olmazmıı yada sen git ilgilensin biraz çocukla

bi denim bende yarın itibari ile sağolun

Bak msn de yazisiyosunuz demi beni biraktiniz burda yatiyom Ben ayagim agridi sallamaktan beyaziti... Dedikodumu yapma huluuuuu yarin okuycam history sini msn nin hadi bacilar optum hepinizi sag dan sayin bakem iyi geceler diyin goriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…