2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esranil canım Allah yardımcın olsun ppeki akşamam kadar kimse olmuyomu yanında sana yardımcı olacak biri
gündüz bende yalnızım ama en azından akşamları 1 saat bile babasına sattımmı rahat ediyorum hoş oda iş yapıcağım zaman satıyorum ama yinede iyi geliyo

işte bu sebepten çalışmak istemiyorum kendim bakmak istiyorum
walla sana da sabır versin allah sabah iş gece bebek bakmak zor
şu an sinirliyim sinirim geçince de çektiğim tüm eziyetlere değer diyorum
öff ne biliyim tuhaf duygular işte:)

tek başına zor canım Allah ayrdımcın olsun opuyorumnanaktan

kzılar size bişey sormak istiyorum ... benim kızımda 19 mayısta doğdu ellerinizden öper .. kızım ilk doğdu kakası normaldi reflüsü olduğundan hep kusuyordu her yemekten sonra bunun üzerine bi ilaç verdik dr tavsiyesi ile bu arada zaman zaman mama verdim çok nadir ama çocuğa bu ilacı verdikten sonra çocuk kabız oldu sonra kabız maması verdim ihtiyaç durumunda ilaca devam etmedim bebem 3 günde bir yapıyordu derken bi pazar bakıcı baktı ben eve geldim bebeğim sabah 6 ya kadar ağladı ertesi gün sabaha kadar her yarım saatte bir kaka yaptı mahvoldu kabız kızım isal oldu antibiyotik tedavisi falan yapıldı en son drsi geçti dedi ama kakası hala köpüklü ve yeşil hatta zaman zaman yemyeşil çok takılmayn dedi drsi ama 2-3 gecedirde bebişim ıkınıyor dün ağlııyarak yaptı sabah 5 e doğruda sonra rahatlıyarak uyudu bu arada bakıcı haftada 1 gün oda pazarları geliyordu sadece o gün mama takviyesi yapıyorduk .. artık içimde çok acımaya başladı bilgilerinize ihtiyacım var nolurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…