opuyorumnanaktan
Abov nooldu uykun mu kacti bacim
Suleeem sendemi geldiin Huluuuuu burdamisin kiiii above cigdemde gelmis
sizin kuzularda her ay huy degiştiriyormu ya
Ahahaha bacim bu saatte +18 yazcam bozulmasin ahlaklar kizlari topladim bak telepatiyle gamzeeee eksik bitek hahahahyooo izini sürdümmm:jeyyar:
Suleeem sendemi geldiin Huluuuuu burdamisin kiiii above cigdemde gelmis
Ahahaha bacim bu saatte +18 yazcam bozulmasin ahlaklar kizlari topladim bak telepatiyle gamzeeee eksik bitek hahahah
Ahahaha bacim bu saatte +18 yazcam bozulmasin ahlaklar kizlari topladim bak telepatiyle gamzeeee eksik bitek hahahah
eveettttttt kokunu aldıkta geldikkkkk
nasılsınnnn
bide bakıcıyla oğlun tekmi yoksa annen de varmı yanlarında:1ninca:
işte bu sebepten çalışmak istemiyorum kendim bakmak istiyorumAllah yardimcin olsun canim....annem de bana inanmiyo butun gun uyuyo tabi aksam bana cin gibi geliyo offf uyutmasalar bend rahat edicem calismak cok zor duzen felan kalmiyo AMA yarin bakiciyla kavga edicem ogleden sonra sut yolladim onu icirmemis meyve puresi yedirmis guya programa uymus kendi bildigine is yapiyo cocuk sadece ikiyuzluk sutumu Icmis bugun
biz toplanmıştıkta zaten, bi mevzu oldu eksikliğini hissettik sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
naber ömür
nie msnde degislin sen
işte bu sebepten çalışmak istemiyorum kendim bakmak istiyorum
walla sana da sabır versin allah sabah iş gece bebek bakmak zor
şu an sinirliyim sinirim geçince de çektiğim tüm eziyetlere değer diyorum
öff ne biliyim tuhaf duygular işte:)
babası geldi mi hooop uykuya geçiyo ya da çoktan uyumuş oluyo oh ne rahat erkek olmak varmış şu hayattahepsi aynı canım,benimki de babaya gülücükler eziyet hep bana...
Allah kolaylık versin valla, yalnız olmak gerçekten çok zor
iPad var evde msn ye girmiyommafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?