hava güzelll oğlumla gezdik markete falan gittik kasiyer kız emir deyince kız sanmıştım bebeğinizi diyo hey Allah ımmmmmmm
yine kas yaptım merdivenlerdee bebek arabasıylaa
doğaya da erkekmi diyolarsa yuh yanii fıstık gibi kız maşallahh:)
selam kızlar yenı gırebıldın sabahtan arkadaslara kahvaltıya gıttık ordan alısverıse kıpaya gıttık.bezler ve mamalar ındırımlıydı kızıma baya bı mama aldık hemen bıtıyo ya sutunuzun kıymetını bılın valla.mama yetısmıyo cok para coooook:))
esımde mac ızlemeye gıttı gec gelecek kızıma meyve puresı almıstım hıpp eksı gıbı geldı bana tadı yedı ama az verdım karnını agrıtır dıye.
off bu çocuğun dönmesi iyimi oldu kötümü bilmiyorum.sırt üstü dönemiyo hala ve yemek yer yemez hemen yüz üstü dönüyo ve kusuyo delircem tamda kusma olayı biitti derken bu çıktı şimdide
bende sebze çorbası yaptımm bugün diğer kaşığa geçene kadar bile sabredemedi bayıldı sıpamm:)
diyolar valla..kız deyince de ikincisi erkek olacak o zaman diyolar..ne alakysa:)
ya biz de gidecektim hiç canım istemedi son anda caydım..dışarı çıktık dolandık biraz hemen yoruldum nedense..bi halsizlik var bugün üstümde.hasta falan olmsam barii....çakma kipaya gittik orda da bişey yoktu..
selam kızlar yenı gırebıldın sabahtan arkadaslara kahvaltıya gıttık ordan alısverıse kıpaya gıttık.bezler ve mamalar ındırımlıydı kızıma baya bı mama aldık hemen bıtıyo ya sutunuzun kıymetını bılın valla.mama yetısmıyo cok para coooook:))
esımde mac ızlemeye gıttı gec gelecek kızıma meyve puresı almıstım hıpp eksı gıbı geldı bana tadı yedı ama az verdım karnını agrıtır dıye.
iyi akşamlar kızlar
ecrin yeni uyudu bende bi bakayımdedim ancak fırsat buldum
çok huysuz aglayarak uyanıyor iki gündür böyleyiz
benim sezeryan dikiş yerleri hala kırmızı duruyor kızlar sizinkiler ne alemde??
ya yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım.ben daha oğluma hiç 2 kat alt giydirmedim.üste de çıtçıtlı bady üstüne uzun kollu penye.gecelri de çoraplarını çıkarıyorum rahat etsin diye.çok mu ince yaa..
bi de bebkleriniz sürünüyor mu?benimki oyuncağına ulaşmak için döünyor ve poposunu kaldırark sürünüyor oyuncağına ulaşıp direk ağzına alıyor :)
sizde yine kırmızılık var ben normal doğurduğum halde bariz dikiş izim var:dilcikar: allahtan gözükmüyen yerdeaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?