teşekkür ederiz teyzesi inşl iyileşir biranönce doğayada maşallah boyu çok uzun bizde bir hafta önce gittik 8400 ama boyumuz 65 cm iki aydır uzamıyor acaba kısboylumu olacak anne baba uzunuz biz abisi 4.5 yaşında 110cm boy takıntım yok amam çok ta kısa olursa üzülürümçok geçmiş olsun canım..ben de yatarak emziriyordum.doktor yapma dedi..dilerim hemen atlatırsınız..
6.ay kontrolümüz vardı bugün.8400 olmuş kilomuz.boyumuz 70cm.inek sütü allerjimizi biliyosunuz vucudu hep kızarık Doğa nın..doktor biraz ileri düzeyde allerjisi dedi..piyasadaki mamalardan sadece 2 tanesini kullananbileceğiz bebelacın soyalı devamsütü ve mısırlı çavdarlıbayram sonu kandan bi allerji testi yaptıracağız..onun sonucuna göre de benim ve kızımın diyeti değerlendirilecek.özel bir mamaya başlayacağız...çok canım sıkıldı..
herkese iyi akşamlarrrrrr;
umarım hiçbirşeye gerek kalmadan atlatırsınız canım çok geçmiş olsun bebişler hiç hasta olmasa keşke
teşekkürler inşl canımm evet yaa insanın canı gidi yo
bende geçen gün baktım meyve filesine ama acaba hoşuna gidermi diye düşündüm şimdi senden destek aldım yarın bakıyım belki benim oğluşumda sever
al canım çok rahat edeceksin meyve suyu bile yapıp vermene gerek yok direk meyveyi yiyi bu sabah ben filenin içine kivi+ıslanmış bir bebe bisküvisi+kivi koydum verdim eline bayıla bayıla yedi
çok geçmiş olsun canım..ben de yatarak emziriyordum.doktor yapma dedi..dilerim hemen atlatırsınız..
allah kolaylık versin canım..ya bu bebişler yine mi sıçrıyor acaba?
6.ay kontrolümüz vardı bugün.8400 olmuş kilomuz.boyumuz 70cm.inek sütü allerjimizi biliyosunuz vucudu hep kızarık Doğa nın..doktor biraz ileri düzeyde allerjisi dedi..piyasadaki mamalardan sadece 2 tanesini kullananbileceğiz bebelacın soyalı devamsütü ve mısırlı çavdarlıbayram sonu kandan bi allerji testi yaptıracağız..onun sonucuna göre de benim ve kızımın diyeti değerlendirilecek.özel bir mamaya başlayacağız...çok canım sıkıldı..
slm yeni sayfaya yeni üyekabülmü
ayrı odada yattığında emzirmeye kalkmak zor olmuyormu
slm yeni sayfaya yeni üyekabülmü
olmaz mı oluyo ama şimdiden kendi odasını bilsin istedim bide sağolsun defalarca kalkar gece ama napalım emziriyorum yatırıyorum bazen uyumuyo hemen ayağımda sallıyorum
arkadaşlar benim bebiş 3 aylıkken emmeyi bıraktı.3 aydırda uykusunda emziriyorum hep.aynı durumu yaşayan varmı
canım umarım yardımcı olmuşumdur...arkadaşlar benim bebiş 3 aylıkken emmeyi bıraktı.3 aydırda uykusunda emziriyorum hep.aynı durumu yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?