2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol::roflol: ay çok hoş ya

hadi bakalımm seninki bizimkinden daha minik dimii hayırlı haberlerle gel inş:1hug:
İnşallah canım. Topiğin minik bebiği hayırlı haberlerle döner inşallah...

cnm ben bir depresyona girmiştim idyl çok iyi biliropuyorumnanaktan sağolsun bana cok yardımcı oldu 9. haftamda bu bebeğe bakabilrmiyim ne olcak yaşantımız eskisi gibi olmıcak kocam beni sevicekmi? bu bebeği aldırcam falan diye inanılmaz kötü durumdaydım. ama çok şükür geçti. idyl cnm çok sağol sanada. bana telkinlerde bulundu ve atlattım. böyle zamanlarda biriyle konuşmak çok iyi geliyor. bizi ancak biz anlarız
Canım ya bende de var şimdi bu korkular. Kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. Eşim beni sevmeyecek diye düşünüyorum. İçimden acaba bebek olmasaydı şimdi hayatım daha mı güzel olurdu:(( diye saçma saçma düşünceler geçiyor. Kendime engel olamıyorum. Bebeğimi en çok ben istedim şimdi bu düşünceler geliyor aklıma ara ara... Bana da çıkış yolu gösterin nolur... Kendimi iyi olduğum zamanlarda aşırı suçlu hissediyorum bebeğime karşı. Bebekten sonra hayatım acaba nasıl olur diye düşünüyorum, hadi ona bakamazsam ne yaparım diyorum. Off offf

Canım benim zemuszemus teşekküre değer bişey yapmadım. Ne zaman istersen yanındayım biliyosun. opuyorumnanaktan

Canım bide benle konuşsana:)) :kedi:

13.haftada mı başlıyor bu 2.trimestr. Dimplescim senin bulantıların geçti mi?? Son zamanlarda yazdıysan da kusura bakma takip edemedim:((

oo nuremcim bende merak etmiştim
neden giremedin
valla gamzenin maşaallahı var hiç olmamış onun bulantısı falan

ama benim geçmedi nuremmmmm :gitme:

oo nuremcim bende merak etmiştim
neden giremedin
valla gamzenin maşaallahı var hiç olmamış onun bulantısı falan

ama benim geçmedi nuremmmmm :gitme:

Canım geçen çarşambadan beri hep rahatsızdım:( Hiç halim yoktu. Cuma günü işe gelemedim zaten. Hafta sonu da nete giremedim. O yüzden yoktum hiç... Dimplesin bulantısı olmadığını bilmiyodum:)))
Canım senin ne zaman geçecek acaba yaa:(( Bak korktum şimdi ben dört gözle 13.haftayı bekliyorum:(( Geçecek bu günler diye...

ben sabah kalktım yataktan markete çıktım ekmek almaya zor döndüm ama eve bir kramp girdi sanki gaz var ama ne gaz ve sıkıştırıyor ama asla çıkmıcak gibi. allahım kapıdan girdim yere yattım :sinifsinif: çok kötüydü beni 2. trimestr böle karşıladı bugün:gitme: neyse geçti şükür
,
geçen banada oldu ayakta duramadım karnım yarılıyo gibi sancı oturunca geçti ama en zor dönemi atlattın canım bundan sonrası rahat olur inşallah

2. trimestrınız hayırlı olsun annişler haöileliğin en rahat dönemiymiş iyi değerlendirmek lazım heralde...
inşallah hepimiz güzel geçiririz..

ben sabah kalktım yataktan markete çıktım ekmek almaya zor döndüm ama eve bir kramp girdi sanki gaz var ama ne gaz ve sıkıştırıyor ama asla çıkmıcak gibi. allahım kapıdan girdim yere yattım :sinifsinif: çok kötüydü beni 2. trimestr böle karşıladı bugün:gitme: neyse geçti şükür

olcak o kadar annesi, ay ne güzel ya cinsiyetini öğrendin, zaman geçmiyo ben de öğrenmek istiyorum

gamze benim 3 kasımda ikili test randevum var önce ense kalınlığı ölçecek sonra kan test yapacak öyle değil mi

benim ikili testim cumartesi günü sizce cinsiyeti öğrenebilirmiyim....çok merak ediyorum bende..

karnına kramp girdiiii:uhm::uhm:

benim ikili testim cumartesi günü sizce cinsiyeti öğrenebilirmiyim....çok merak ediyorum bende..
benimde cuma günü canım inş. öğreniriz cinsiyetini gerçi ben buğün sağlık ocağında ki ebeye sordum ilk gebeliklerde biraz geç öğrenilebiliyor dedi heyecazn yapma dedi :umursamaz:

Canım geçen çarşambadan beri hep rahatsızdım:( Hiç halim yoktu. Cuma günü işe gelemedim zaten. Hafta sonu da nete giremedim. O yüzden yoktum hiç... Dimplesin bulantısı olmadığını bilmiyodum:)))
Canım senin ne zaman geçecek acaba yaa:(( Bak korktum şimdi ben dört gözle 13.haftayı bekliyorum:(( Geçecek bu günler diye...

canım valla inş. senin geçer
herkesin bünyesi farklı benim biraz nazlı olduğumu söyleselerde bünyem kuvvetlidir o yüzden bunları yaşayabileceğimi hiç düşünmemiştim kolay atlatıcamı zannediyoduma ama öyle olmadı zaman geçtikçe kötüleşiyorumm
umutlatım önümüzdeki haftalara kaldııı:Saruboceq:

Back
X