2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız benim bulantılar tam geçti diyodum ama bi haftadır falan bir anda geliyo ve direk çıkartıyorum doktorada bişe demedim inş hemen geçersiz neler yapıyosunuz???????

kızlar bugün tatil genelde işyerinden giriyo ya herkes, msn e bende girmiyorum ama ordada kimse yokmuş bugün, pazarlarıda böyle oluyor, akşamlar da aynı, mesai saatlerinde kaynatıyo herkes :hulya:

ya canım kullanıcılara bakıyosun bayağı kişi var ama kimse sohbet etmiyoomafoldumben
neden çünkü msn delersırnaşık şey
ondan sessizleşiyooo

selam kızlar nasılsınız benim bulantılar tam geçti diyodum ama bi haftadır falan bir anda geliyo ve direk çıkartıyorum doktorada bişe demedim inş hemen geçersiz neler yapıyosunuz???????

canım ya bende öyleyim ilk 3 ay olmadı bulantım çok rahattım
ama son 1 haftadır 2-3 kere çıkarttım yanii
inşallah geçicidirrr

kızlarr merhabaaa.nasılsınzz bakalım bebişler nasıl??pek kimse yok buralardaa:hulya:

ayyy maşşallah ben 4 kilo aldım şimdiden valla ama ne yapayım iştahım çok iyi sürekli yemek yemek istiyorum şimdi şimdi yemem normal olmaya başladı bide bulantımı bastırsın die hep bol ekmekle yedim yemekleri mecburen oda tabi bana löp löp et oldu

ayyy maşşallah ben 4 kilo aldım şimdiden valla ama ne yapayım iştahım çok iyi sürekli yemek yemek istiyorum şimdi şimdi yemem normal olmaya başladı bide bulantımı bastırsın die hep bol ekmekle yedim yemekleri mecburen oda tabi bana löp löp et oldu

olsun canım bebişinede yarasın

kızlarr merhabaaa.nasılsınzz bakalım bebişler nasıl??pek kimse yok buralardaa:hulya:

iiyiz canım sen nasılsın

benimde bulantılarım ara ara geçmeye başladı bazen bakıyorum bulanmıyo .annem dediki bitmeye yakın öle olurmuş yani az kaldı kızlar ha gayret

yya kızlar bu kk çok yavaş bi alıntı yapıcam birsürü bekliyo o yüzden bende direk yazıyom bide siz cevap yazıyonuzya sayfada direk çıkmıyo... bi geri sayfaya geçip tekrar son sayfaya bakıyom anca öle görünüyo sizdede ölemi

evet canım 2-3 gündür böyle çok yaval bazen hata veriyo
ben üye olduğumdan beri öle yenı mesajı göstermiyo ben ileri geri gitmek yerine yeniliyorum sayfayı
ama bugün yenılemıyoda tıkanıp kalıyooo

canım galiba sende doğudasın öğretmensin galiba bende erzurumda öğretmenim burda baya şeyden geri kalıyoruz demi:((( ben mesela burda doğru düzgün hamile pantolonu bile bulamadım

ozlmgkhn canım kusura bakma alıntı yapamıyorum bi problem var ben 4 kilo aldım ama benim bulantım olduda işde ben bulantıyı bastırmak için bol bol yedim ondan oldu heralde nese sonra veririz heralde benim göbüşde baya belli oldu sormayın valla

dimples canım benim msn adresinden filan haberim yok tam olarak bi açıklayabilirmisin nasıl kullanıcaz ben zaten burda çok zorlanıyorum ve çok gıcık oluyorum sürekli donuyo o resimdeki kşm bu arada sen değilsin sanırım

hanımlar bayagıdır giremiyorum siteye hepinizi özledim
annelik hecanım yarım kaldı çok kötüyüm eşimi birden bire işten çıkardılar 2 haftadır işsiz onun için siteye giremiyorum hepiniz bebişlerinize iyi bakın

Back
X