tabi eklerim canım daha bugün başlandı bitsin hemen eklerim
ayy sağlıkla doğsalar bebişlerimiz kucağmıza alsak sarıp sarmalasak inşallah valla benimde tüylerim diken diken oldu canım
bebişlerimiz dokuz haftalık olmuş canım zaman ne çabuk geçiyor seni kontrolün ne zamanben 20 sinde gidecem tahlil sonuçlarını göstermek için
halsizliği hiç sorma işte öğleden sonraları çok kötü oluyorum uyku bastırıyo eve gelincede yemek yedikten sonra haberleri izlerken uyuyakalıyorum bazen göbüşsanki birzcık büyümüş gibi şimdiden olur mu bilmem belki öyle hissediyorumdur ama göğüslerim büyüdü yüzüstü yatmayıseverdim yatamıyorum şimdiinşallah azalmıştır canım bulantılar artık hamilelğin keyfini çıkartırız bendede çok halsizlik oluyo iki kat merdiven çıkınca bayılcak gibi oluyorum sendede oluyormu
bizim hamileleiğimiz aynı gidiyo göbüşde değişiklik varmı hiç canım :CüvCüv:
halsizliği hiç sorma işte öğleden sonraları çok kötü oluyorum uyku bastırıyo eve gelincede yemek yedikten sonra haberleri izlerken uyuyakalıyorum bazen göbüşsanki birzcık büyümüş gibi şimdiden olur mu bilmem belki öyle hissediyorumdur ama göğüslerim büyüdü yüzüstü yatmayıseverdim yatamıyorum şimdi
ama ben kilo aldım 1,5 kadar:sinifsinif: belki vermişimdir geçen hafta iştahsızdım sana özel mesaj attım aldın mı canımevet banada bazen büyümüş gibi geliyor ama şişlikde olabilir tabi :) :CüvCüv: akşamları daha büyük duruyo gerçi ben daha hiç kilo almadım hatta iki kilo vermiştim bulantıdan aynı kiloda devam ediyorum eski kiloma bile dönmedim sonradanmı çok alıcam acaba bi arkadaşımda 4 ay hiç almadı sonra 20 kilo aldı ayy o kadar olurmuyum ki :))))))))) CADIARZU
yüzüstü bende yatamıyorum canım hep alıştığım oydu ama göbek deliğimin olduğu kısımda sancı gibi bi gerginlik hissediyorum yan yatıyorum bende hep napıyım
ama ben kilo aldım 1,5 kadar:sinifsinif: belki vermişimdir geçen hafta iştahsızdım sana özel mesaj attım aldın mı canım
hayırlı akşamlar hanımlar
iyi akşamlar canım nasılsın:CüvCüv:hayırlı akşamlar hanımlar
iyi akşamlar canım nasılsın:CüvCüv:
ben bugün çok iyiydim canım işe zor oluyo ama yediklerine dikkat et canım acı falan yemehamdolsun canım midem ekşime ve yanma yapıyor ama aldırmamaya çalışıyorum :) siz nasılsınız
ben bugün çok iyiydim canım işe zor oluyo ama yediklerine dikkat et canım acı falan yeme
canım hoşgeldin aramıza sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah dimples ekler senislm arkadaşlar ben yeni üyeyim ama uzun zamandır KKnın takipçisiyim...bebişş bekliyorim bende 11 haftalık pıtıcığım.:ecrin_bebek::benide eklerseniz listeye çokkk sevineceğim SAT :25 temm. D.G 1 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?