ben niveadan numune istedim,göndermiyoruz diye cevap yazmışlar
milupaya üye olmuştum canım..nivea nın ıslak mendili şampuanı ve pişik kreminin numunesini koymuşlar indirim kupanşarı bez falanda vardı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben niveadan numune istedim,göndermiyoruz diye cevap yazmışlar
birde chiconun setinde ürünlerin ml leri yazmıyor,numune koymuş olmasınlar :)
saol canımmtubacımmm gözün aydıınnn
yok tatlım ben gördüm büyük şişelerbirde chiconun setinde ürünlerin ml leri yazmıyor,numune koymuş olmasınlar :)
bak milupanın anne bebek kulübüne üye ol o yolluyo bana geldi nıvaenın ama numunelik canım hugiestende bez geldiben niveadan numune istedim,göndermiyoruz diye cevap yazmışlar
selma bak şöyle bir oyun halısı aldım ben......tam aynısı değil resim çekerim de bu tarz yerde yuvarlanmay bayılıyorlar bir misafirlikte falan rahat olur kolay toplanıyorlar çünkü...
aman almışken hepsini yapsınlar işte sırnaşık şey şaka bi tarafadaha ne istiyon ayol odayı aradan çıkarmış oldun en gerisinide kendin hallediver zahmet olcak amadelikafadulden delikafadulden
ant ben 2009 mayıs annelerine sormuştum sebamedi önerdiler canım sen bilirsin ama bugündebebe centera gittik eşimle bübchen diye markanın katoloğunu verdiler ama ben sebamed yada chicoo alcam canımm
ne sordun canım ya görmedimkızlar benim yazdıklarım bugün gelmiyormu yoksam topluca bana küstünüzde haberimmi yok. niye cvp yazmıyor kimse banamafoldumben
aynen canım bakalım ben de kararsızımkızlar gerçekten bitmiyor,ilk doğduklarında biberon gerekiyormu?bende sebamedin alıcam ama chiconunda çantalı seti çok ekonomik aklım onda kalıyor,offf karar veremem artık ben napcağız ya
saol canımm
yok tatlım ben gördüm büyük şişeler
bak milupanın anne bebek kulübüne üye ol o yolluyo bana geldi nıvaenın ama numunelik canım hugiestende bez geldi
bübchen iyiymiş ha hemde doğal dedi kız zaman yoktu çok soramadım annene tekrar sorsana nasılmış diye kesin olsunbende çok araştırdım burdan kimiside önce normal bi ürün alın eğer iyi gelmezse sebamedi düşünün yazmış..bübchen ı da biliyorum annem almanyada yaşadığı dönemde ondan kullanmış ablalarıma çok iyidir diyo..offf.çok zormuş karar vermek...aklıma takılan şu hani bebeklerin kimisinde popo bi beze alışıyo başka beze geçince pişik oluyoya bu ürünlerde de böyle olursa...sürekli sebamed kullanmak bütceyi sarsar gibime geliyo...
bende çok araştırdım burdan kimiside önce normal bi ürün alın eğer iyi gelmezse sebamedi düşünün yazmış..bübchen ı da biliyorum annem almanyada yaşadığı dönemde ondan kullanmış ablalarıma çok iyidir diyo..offf.çok zormuş karar vermek...aklıma takılan şu hani bebeklerin kimisinde popo bi beze alışıyo başka beze geçince pişik oluyoya bu ürünlerde de böyle olursa...sürekli sebamed kullanmak bütceyi sarsar gibime geliyo...
bana üyelikten bir ay sonra gönderdiler bekle bakalım gelir inşevet gördüm sonunda,bu seti almayı düşünüyorum,sebamed alırsam birde çantasına para vericem,böyle ekonomik olur
milupaya bende üyeyim ama bana göndermediler bişey
ne sordun canım ya görmedim
hangisini anlatayım canım sabahtan beri yazdıklarımın haddi hesabı yok ne sorduysam bir allahın kulu cvp yazmadı depresyona girdim bilg. başında. dün tetenos aşını vurundum dedim kolum oldu davul sonra eşimle tanişma yıldönümümüz bu gün akşam için iki öneri söyledim hangisini yapayım dedim. şekerleri emiönünden alcam dedim. sonra aldığım ürünlerin fiyatlarını yazdım bir arkadaş sormuş diye ben oğluma sebamedin kileri tek tek kullanacaklarımı aldım dedim son olarak ta sabahtan beri kasıklarıma sancı giriyor ağrı çekiyorum 10 kerede yazdım bende burdayım niye cvp yazmıyorsunuz diye kimsede tık yok çok dertlenmişim oh rahatladım.:1no2:
of offff bitermi bunlar yawkafamçokkarıştı hayırlı bi kaynanam yokki alsın delikafadulden
bübchen iyiymiş ha hemde doğal dedi kız zaman yoktu çok soramadım annene tekrar sorsana nasılmış diye kesin olsun
evet gördüm sonunda,bu seti almayı düşünüyorum,sebamed alırsam birde çantasına para vericem,böyle ekonomik olur
milupaya bende üyeyim ama bana göndermediler bişey
sordum canım...iki ablamada kullanmış hiç bi sorun yaşamadım diyo..alman arkadaşlarıda hep ondan kullanıyomuş...onlar çok dikket eder böyle şeylere dedi...tabi şuda var her cilt aynı olmayabilyo..ben yine burda okumuştum bi bayanın bebeğine sebamed pişik yapmış..bi ben mi memnun değilim yazmıştım...
evet ya bide o var neye alışırsa öle gidiyo diyolar banada hep. çok abartgıyosun bütün bebekler en iyi markalarlamı büyüyo diyoolar valla doğru aslında ama biz kıyamıyoruz ya napalım.