Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar, bugün baya kaynatmışsınız anca bitirdim geçmişi.
50 lik şeker yüklemesi yaptırdım bugün, yüksek çıktı, haftaya 100 lük yapılacak canım sıkıldı mafoldumben
ne sordun canım ya görmedim
hangisini anlatayım canım sabahtan beri yazdıklarımın haddi hesabı yok ne sorduysam bir allahın kulu cvp yazmadı depresyona girdim bilg. başında. dün tetenos aşını vurundum dedim kolum oldu davul sonra eşimle tanişma yıldönümümüz bu gün akşam için iki öneri söyledim hangisini yapayım dedim. şekerleri emiönünden alcam dedim. sonra aldığım ürünlerin fiyatlarını yazdım bir arkadaş sormuş diye ben oğluma sebamedin kileri tek tek kullanacaklarımı aldım dedim son olarak ta sabahtan beri kasıklarıma sancı giriyor ağrı çekiyorum 10 kerede yazdım bende burdayım niye cvp yazmıyorsunuz diye kimsede tık yok çok dertlenmişim oh rahatladım.:1no2:
canım gözden kaçtı heralde bir sürü konu geçiyo ya
canım ayaklarını üşüttüysen ağrı olabilir biraz dinlen ayağınıda sıcak tut bakalım
eşinlede mutluluğunuzu daim etsin allahım iki önerinde heralde hoşuna gider eşinin canım
sıkma canını ipeknil çoğu insanın yüksek çıkıyor 100 düşük çıkar eminim. :CüvCüv:
kafamçokkarıştıdelikafadulden aynen öyle valla gıcıklar yadoğru diosun ya..bizimkine bunları söylesen üstüne tonlarca laf söyler..:)) ne gerek var, ne gerek var..yada o gitsin pazardan abuk subuk şeyler alsın..
üzülme canım 100 lük iyi çıkar inşallah bende yarın yaptırıcammerhaba kızlar, bugün baya kaynatmışsınız anca bitirdim geçmişi.
50 lik şeker yüklemesi yaptırdım bugün, yüksek çıktı, haftaya 100 lük yapılacak canım sıkıldı mafoldumben
bende üye oldum hiçbişey gelmedi şu zamana kadar geleceğide yok
merhaba kızlar, bugün baya kaynatmışsınız anca bitirdim geçmişi.
kafamçokkarıştıdelikafadulden aynen öyle valla gıcıklar ya
üzülme canım 100 lük iyi çıkar inşallah bende yarın yaptırıcam
sıkma canını,100lük iyi çıkıyor genelde
ayrıca oda yüksek çıksa bile biraz diyetle dengeleniyor
inşallah senin sonuçlar iyi çıkar canım, hamurişi ve tatlı yeme haftaya tekrar yapacağız dedi, ee zaten ben hamurişi falan yemiyorum ki, ondan üzüldüm...
üzülme canım doktorun dediklerini yap haftaya iyi çıkar a.s.
aa nuremi görüyorum aşağıda
saol canım,selma bir site bulmuş birmax diye orda gayet uygundu fiyatlar,onlardan sipariş verebilirsinsağol canım, bu arada yaptığın şekerlere falan bayıldım, ellerine sağlık. ben de kendim yapmak istiyorum ama biliyorsun bodrumda malzeme bulmam imkansız :) internetten alıp yapabilirim inşallah...
saol canım,selma bir site bulmuş birmax diye orda gayet uygundu fiyatlar,onlardan sipariş verebilirsin
bu arada ipeknil 100 olmuşsun tebrikler
geliyoda yazmıyokialsanaalsanasmile
hemen bakayım canım oraya çünkü hevesleniyorum kendim yapmak istiyorum ben de senin gibi. bu arada sen söyleyince fark ettim 100 ü, teşekkürler... opuyorumnanaktan
oy canım benim eşine bence evde kutla daha rahat hazırlanırsın ağrı normal canım büyüyolar ya son üç ay çileler bitmicek artıkınne sordun canım ya görmedim
hangisini anlatayım canım sabahtan beri yazdıklarımın haddi hesabı yok ne sorduysam bir allahın kulu cvp yazmadı depresyona girdim bilg. başında. dün tetenos aşını vurundum dedim kolum oldu davul sonra eşimle tanişma yıldönümümüz bu gün akşam için iki öneri söyledim hangisini yapayım dedim. şekerleri emiönünden alcam dedim. sonra aldığım ürünlerin fiyatlarını yazdım bir arkadaş sormuş diye ben oğluma sebamedin kileri tek tek kullanacaklarımı aldım dedim son olarak ta sabahtan beri kasıklarıma sancı giriyor ağrı çekiyorum 10 kerede yazdım bende burdayım niye cvp yazmıyorsunuz diye kimsede tık yok çok dertlenmişim oh rahatladım.:1no2:
ya çok sevindim inş fiyatları uygundur bakarım artıksordum canım...iki ablamada kullanmış hiç bi sorun yaşamadım diyo..alman arkadaşlarıda hep ondan kullanıyomuş...onlar çok dikket eder böyle şeylere dedi...tabi şuda var her cilt aynı olmayabilyo..ben yine burda okumuştum bi bayanın bebeğine sebamed pişik yapmış..bi ben mi memnun değilim yazmıştım...
kaç değerlerin geçmiş olsun benim iyiç çıktı bende bugün yaptırdımmerhaba kızlar, bugün baya kaynatmışsınız anca bitirdim geçmişi.
[