2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel yaa 5 kilocuk almışsınız..ben 7 kilo aldım..dr.um iyi gidiyosun dedi ama hayatımda hiç 50 lerin üzerine çıkmamıştım hele son 4 yıldır 45 kiloydum şimdi 55 im...doğumdan sonra nasıl olucam çok merak ediyorum...

evet biz 5 aldık :)
oglum.jpg
:nazar:
büyüğünü de görün

:nazar::nazar::nazar:

Kızlar ben bebeğima hiç bişey almadım daha:) Anneannesi teyzesi ve babaannesi alıyolar. Bir de ne alacağım hiç bilmiyorum:)
bende daha pek bişey almadım benimde annem falan alıyolar bişeyler sadece listemi yaptım parça parça alıcam işte. bir iki tane bady falan aldım sadece
Canım ben 5 kilo aldım. Sen kaç kilo aldın? Bülent bey detaylı ultrasonum olduğunda ameliyatdaydı göremedim. Ama su iç lafını çok söylüyo. Ben de en az 2 litre içiyorum.

bende 6,5 kilo aldım toplamda elimdende su şişesi düşmüyo işte heray bir kilo gidelim rahat olur doğumun dedi bakalım inşallah öyle olur.

kalamam hayatın köşesindeee o zaman neşesi neresinde koysalar önüme bariyerde çocukda yaparım kariyerdeeeeeeee :emir_bebek:

gidenlere iyi akşamlar, ben de çıkıyorum, hepinize güzel bir hafta sonu dilerim opuyorumnanaktan

Back
X