karnı gıdıklamayı duymamıstım, tamam canım deniycem mutlaka a.s
yemek vakti çıkmam lazım,kendine iyi bak görüşürüz meycimek opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile görüsürüz canım afiyet olsunopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karnı gıdıklamayı duymamıstım, tamam canım deniycem mutlaka a.s
yemek vakti çıkmam lazım,kendine iyi bak görüşürüz meycimek opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile görüsürüz canım afiyet olsunopuyorumnanaktan
maşallah oğluna canım sanada tabidün doktordaydım geçen ayki kilomla aynı kilom dikkat etmek işime yaramış, ben de akşam ufak bir kutlama yaptımkaydirigubbakcemile3 oğluşum büyümüş uzamış çk hoşuma gittiopuyorumnanaktan
güzel günlerde kullanın inşallahmerhaba kızlaar
bugün alışverişteydik nasıl yorgunum
çok şükür bebişimin eksiği kalmadı diyebilirim,birkaç parça eksiği kaldı bide kendime pijama almam lazım
sanki hep bişiler eksikmiş gibime gelio
oooooyyyy çok yorgunuumm
günaydın herkese...
günaydın kızlar.yeni bi haftaya başlıyoruz.herkesin iyi geçer inşallah
günaydınnnnnnnnnn
cnm günaydn şeker yüklemesini yaptırdın mı?
evet canım sonunda yaptırabildim :sm_cool: açlık 87 tokluk 107 çıktı
ne kadr sürdü
evet canım sonunda yaptırabildim :sm_cool: açlık 87 tokluk 107 çıktı
günaydın kızlarrrrrrr
herkese günaydıınnnn
teşekkür ederim canım seninkide iyi çıkıcak Allah ın izniyle hiç üzülmene güzel, sevindim canım, çok iyi çıkmış. ben perşembe tekrar yaptıracağım, bu sefer 100lük![]()
kızlar cumartesi günü temizlik yaptım çok yoruldum dipli köşeli yaptım çünkü annem bizdeydi ya b,ir ay elimi bi işe sürmemiştim neyse dün akşam arkadaşlarda oturmadaydık tuvalette baktım lekelenme gibi olmuş ama nasıl korktum doktora gittik doktor kendini yorduun için damar genişlemesi olabilir bebekte bişey yok dedi eşi falan yukarda dedi rahatladım kızlar dikkat edin kendinizze ben pişman oldum temizlik falan sağlığımdan kızımın sağlığından önemli değil sizinde aklınızda bulunsun kendinizi sakın yormayın
gözün aydın,benimde açlık 90 tokluk 104 çıkdıevet canım sonunda yaptırabildim :sm_cool: açlık 87 tokluk 107 çıktı
saol canım seninde gözün aydın değerlerimiz yakın çıkmışgözün aydın,benimde açlık 90 tokluk 104 çıkdı
herkese günaydınnnnnnnnnnnn
günaydınlar
gözün aydınevet canım sonunda yaptırabildim :sm_cool: açlık 87 tokluk 107 çıktı
içini ferah tutu allahın izniyle temiz çıkarne güzel, sevindim canım, çok iyi çıkmış. ben perşembe tekrar yaptıracağım, bu sefer 100lük![]()
canım sen delimisin a aaa kızacam sana marifet gibi temizle bakım kendine dikkat et canım şaka bir yana geçmişler olsunkızlar cumartesi günü temizlik yaptım çok yoruldum dipli köşeli yaptım çünkü annem bizdeydi ya b,ir ay elimi bi işe sürmemiştim neyse dün akşam arkadaşlarda oturmadaydık tuvalette baktım lekelenme gibi olmuş ama nasıl korktum doktora gittik doktor kendini yorduun için damar genişlemesi olabilir bebekte bişey yok dedi eşi falan yukarda dedi rahatladım kızlar dikkat edin kendinizze ben pişman oldum temizlik falan sağlığımdan kızımın sağlığından önemli değil sizinde aklınızda bulunsun kendinizi sakın yormayın
gözün aydın,benimde açlık 90 tokluk 104 çıkdı
herkese günaydınnnnnnnnnnnn